היי אנשים

היי אנשים

מה נשמע? לא יודעת אם שמעתם אבל מחר בערוץ23 בשעה 22:50 יש תוכנית שקוראים לה "דואט ישראלי" והפעם מופיעים בה ירמי קפלן והגדול מכולם ג'קו אייזנברג אז אל תשכחו לראות.

שונית 7

New member
ליז איזה יופי..תודה רבה../images/Emo140.gif

אני לא יכולה לחשוב על משהו יותר חמוד מזה להפיג את המתח והדאגות..גם התגעגעתי לראות את ג'קו בטלויזיה וגם אוהבת מאוד את ירמי ..שנהם ביחד..זאת חתיכת נחת

Nova5

New member
תודה, ליז

מה זה 23? יס? הוט? או טלוויזיה חינוכית משודרת בערוץ 23 אצל שני ספקים?

yila

New member
|תואיזה יופי! תודה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif../images/Emo57.gif

yila

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif../images/Emo57.gifאיזה יופי ! תודה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifתו

yila

New member
|תו../images/Emo140.gif תודה כיף שג'קו חוזר../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif../images/Emo47.gif

פרסמתי ב- facebook על "דואט ישראלי".

תודה../images/Emo13.gif ראיתי פרסום בידיעות עם תמונה של ג'קו

חשבתי להביא ואני רואה שזה כבר כאן. שניהם יחד.. מצויין..
נראה לי שתהיה אחלה תוכנית קצת מוזיקה טובה לשיפור המורל

כן.. ב24..בעמ' שידורים../images/Emo44.gif

כבר עדכנו אותי בבית שיש תוכנית של מישהו שלא ראינו מזמן
לפעמים אני רואה את התוכנית הזו כשיש דואטים של זמרים שאני אוהבת, בדר"כ תוכנית טובה ומוציאה שיחות מעניינות בין הזמרים מעבר לנגינה..בקיצור יש למה לחכות.

שונית 7

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gifמצאתי וגם פירוט על התכנית

דואט ישראלי התכנית מפגישה מידי שבוע שני זמרים ישראלים,האחד ותיק והשני כוכב עולה בתחום.האומנים משוחחים על החיים,על מוסיקה ועל מה שבינהם.הם מבצעים שירים שונים מהרפרטואר שלהם.התכנית מאפשרת הצצה לחיי האמנים השקפותיהם והתחביבים שלהם. בין היתר מופיעים דני רובס ולירון לב,אושיק לוי ואדם גורליצקי, דורית ראובני וגדי אלטמן. שפת הפסקול: עברית כתוביות בשפות: אין נושא: מוסיקה ומחול,תרבות ואמנות משך: 25 דק' משתתפים: מפיקה :צילה בן נון במאי ועורך:אריה קאופמן מספר פרקים: 18

אכן הייתה שיחה על החיים ומוזיקה מיוחדת../images/Emo168.gif

מאוד נהניתי!! היתה מן כימיה בין ירמי לג'קו של רוקרים שמבינים עניין,חולקים טעם משותף ואפילו אופי די דומה.חמוד הירמי הזה, טיפוס מגניב כזה, מבין את ג'קו ותומך בו, גם בשיחה איתו בבנקס ראינו את זה. סבבה ששיתף איתו פעולה ככה. אהבתי את השיר שהוא כתב ושר לג'קו, אשכרה נשמע כאילו נכתב עליו, ממש טלפתית נשמה

ליז תודה - חדשות טובות

גם אני ראיתי פרסום של התוכנית בידיעות. אבל לא יכול לראות אותה בצבא. לכן מבקש ממישהו להקליט ולשים ביוטיוב. ג'קו אוהבים אותך מאוד.

אור מה קורה ,יש מצב לש.ח

ראיתי שיש מחר ב2:30 שוב דואט ישראלי, לא יודעת אם זו אותה תוכנית.. מה שכן מה לא עושים בשבילי חייל ב"מצוקת טלוויזיה"
.. "גייסתי" את לך הקלטת וידאו מקארינוש, אם לא תראה נדאג לך להשלמה בהמשך

למעלה