היי אנשים

Nova5

New member
אז איך התרשמתם מדואט של ירמי וג'קו../images/Emo35.gif

yila

New member
../images/Emo24.gif הי יאנה, מה העניינים?

אהבתי מאוד לשמוע את ג'קו שר "נשארתי נורמאלי"... במיוחד כשהסתכל על המצלמה... העביר את הרגש דרכה... הוא טוב, ממש מוזיקאי טוב וכריזמאטי... היה לו כימיה עם ירמי... לא כל כך אהבתי את הסוף...

מה ניש'? למה מה היה בסוף?

מה לא אהבת שם? אגב, כתבת פה שפרסמת בפייסבוק על התוכנית, בחיפוש- זה לא הופיע אם את רוצה תתחברי אליי (תרשמי לי בפרטי איך את מאייתת את שמך שם..
)

Nova5

New member
היי, לייה - ראיתי ונהניתי

אהבתי מאוד את הדואטים. ביצוע "גרמת לי ללכת" של ירמי כל כך טוב ושונה, בוגר כזה. ושיר של ירמי נשמע כל כך אקטואלי. כמו שחשבתי פסנתר מאוד הולם לג'קו. כדאי לו לעשות הופעה אקוסטית - רק גיטרה ופסנתר תוכנית מקסימה. אהבתי אותה כולל הסוף
. אפילו בשידור החוזר לא הצלחתי לראות שום דבר גרוע. אולי היא נגמרה מהר מדי?

בדיוק אני מסכמת לשונית וראיתי ששאלת..

אז ראי תשובתי למעלה
אני אהבתי..
אפשר את השיר של ירמי החדש על mp מישהו?

אחלה תוכנית.=]

הייתה תוכנית מעולהה...אבל זה היה כל כך קצר... אהבתי נורא את הדואט שהם עשו לשיר של ירמי "משהו חייב להשתנות"... למישהו יש הקלטה?או משהו בסגנון?

טוב אז אני עוד לא ראיתי אבל

אראה הקלטה היום. תודה שמים על הרצון הטוב! נשמע שהיה טוב מאוד. נקווה לראות את ירמי בבארבי חודש הבא.

טוב אז ראיתי עכשיו

היה מעוד יפה הלוואי וירמי וג'קו ירימו מופע משותף!. בכלל הגרסה השקטה ל"נשארתי נורמלי" יותר יפה מהרועשת ובכלל איך שירמי תיאר שם את ג'קו כרוקר שמחזיר אגרוף זה כל כך נכון לגביו! זה אחד הדברים שמשכו אותי לעזור לג'קו עם הפורום הזה כי וואללה אחרי כל מה שהיה הוא עוד מופיע ויוצר ומראה לכל אלו שהספידו אותו כמה טעו!. אז יאללה נותר לחכות לבארבי

yila

New member
אני אהבתי את תגובתו של ג'קו ל"אגרוף"

הוא אמר בצניעות אני דווקא לא מכה אגרוף... אני מאפשר לעולם לחזור ברוגע לאיזון... תשובה נפלאה בעיני

ראיתי ומאד אהבתי

אהבתי את הביצועים מאד. את כולם. והם שיתפו פעולה נהדר.

למעלה