היי אנשים P:

Brombit

New member
בדיוק עברתי ליד לפני שעה ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

אוי גאד

השבלול זה הדבר הכי נוראי בעולם בערך. קשה לסדר שם יותר מ-100 אנשים. גם בעיית מקום, וגם בעיה שת'כלס רק אשדודים מגיעים לשם.

בתירח

New member
אין לי מושג, מעולם לא הייתי שם

זה הגיטריסט שלי סגר את ההופעה ובקשר לזה שרק אשדודים מגיעים לשם, אזהו, שזאת הסיבה שבגללה מוציאים מיניבוסים מתל אביב וממודיעין

זה עדיין לא עוזר

אולי זה עוזר כדי להביא חברים. אבל בסופו של דבר כל להקה רוצה קהל אמיתי שלה, וכזה לא ממש מפתחים באשדוד. יש לי הרבה חברים שהופיעו שם, ובסופו של דבר הם היו נורא נורא מוכרים באשדוד.. ו... זהו בערך. כנ"ל לגבי הלהקה שלי למשל, הופענו המון בצוללת בירושלים, ובירושלים מכירים אותנו, וזהו, לרוע מזלנו

בתירח

New member
זאת הופעה חד פעמית

כשנתקדם, נרכוש לנו גם קהל מעריצים נורמלי. ההופעה הבאה שלנו מתוכננת להיות במרתף אם שמעת עליו, ולשם מגיעים לא מעט אנשים כל שבוע. עוד נקודה היא שההופעה הזאת היא תחרות, יש איזה להקה שאני כרגע לא זוכרת את שמה והם השופטים, והלהקה הכי טובה בעיניהם מהארבע שמופיעות תזכה להיות הלהקה שמחממת אותם בסיבוב הופעות. עד כמה שאני מבינה מהמונח -סיבוב- הופעות, לא נשארים במקום אחד

Brombit

New member
מוכרים באשדוד זה מצוין! ../images/Emo10.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

תברח, תברח.

סתם זה אחלה פורום, באמת. אני לא אכיר את עצמי כי זה מיותר, אני כותב פה פעם במלא זמן, ככה זה כשאתה בקרבי. וrainmaker זה אחלה שיר.

היי לך! :)

נשמח שתישארי ותשתקעי. P: הפעילות בפורום לא בשמיים אבל היא סבירה ואנחנו בהחלט חיים! הלהקה לעומת זאת... טוב, זה שנוי במחלוקת.
אחח, תקופות השקט של הלהקה... P: אני זוהר, נעים להכיר. :) אגב להכיר, אם תרגישי בנוח (בטח שכן, אנחנו נחמדים נורא!
) את ממש מוזמנת להגיע למפגש שאנחנו עושים ביום חמישי הקרוב (ראי השרשור הנעוץ). D:

בתירח

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו מרגיש לי טוב להישאר
ובקשר למפגש, נשמע טוב (ברגע שאני אזכר איפה זה הגן המשולש), נראה איך יעברו השלושה ימים הקרובים :) אגב, אם אני אבוא, איך גיטרה תתקבל?

גוש הדשא הזה באמצע הכביש הראשי בין עזריאלי

לבין מסוף 2000
גיטרה?! מי את חושבת שאת!?%!#$%
סתם, זה יהיה מגניב! D:

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifהווו, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הגעת למום הנכון, ולא נרשה לך ללכת!
אני חנה

היויו

New member
חחח "חולת נייטוויש (מהסוג ש...)"

כולנו פה כאלה
. חלקנו אפילו הגיעו לרמה שישבו (וזה כולל אותי בימים עם יותר זמן מבד"כ) וניסחו לפענח את פירות מוחו ההזוי של תואומס ולפצח את מילות השירים שלו. את יכולה לקרוא חלק מהפרשנויות שלנו בחלק של "המאמרים" של הפורום, אפילו תוכלי למצוא שם ראיון שמישהו (...
) ערך עם תואומס ואנט לפני שDPP יצא ולפני ההופעה בארץ. ברוכה הבאה. ו... איזו להקה יש לך? אולי נראיין אותך לאתר שלנו
("הסצנה").

בתירח

New member
אז אני לא היחידה שמנתחת שירים? O_O

פו, נלחצתי כבר. אני כבר אלך לבדוק אם המשמעות של The kinslayer ידועה... זה מסוג הדברים שנורא פשוט לגלות ועוד לא ראיתי אף אחד שידע
~נכנסת לקרוא~ ו... קוראים לנו by the void, אנחנו קצת חדשים כאלה, הופעה ראשונה שלנו בקרוב. בעיקרון אנחנו מנגנים סוג לא כל כך ברור של מטאל, עם ניסיון למשוך לכיוון נייטוויש החדשה (כי הגיטריסט שלנו שכותב ומלחין את רוב השירים מת על נייטוויש, ועל אנט בעיקר) אבל משתדלים מאוד להיות מקוריים.
וכולכם מוזמנים לבוא להופעה!!!

למעלה