היי אנשים!

פיבסי

New member
ספוילר

יש כמה בעיות עם זה!!! 1) בגרסה בעברית הוא אומר אנא ממך... אני אחזור על הציטוט שלך לרגע "אנא על תהרוג אותי" באנגלית הוא אומר בבקשה... וגילי בחרה לתרגם את זה בשלילה!! לא "בבקשה סנייפ" אלא "אנא ממך" (גילי כדרך אגב יודעת מי זה רא"ב ואם סנייפ טוב או רע זה חשוב לעלילה של הסיפור השביעי (כאילו שלא ידענו את זה)) גילי בעצם רומזת לנו שסנייפ רע! 2)הסבר שני למה סנייפ רע: נגיד שסנייפ טוב... ונגיד שהוא מרגל של וולטי.. אבל אחרי הספר השישי ואחרי מה שהארי סיפר למסדר למה דמבלדור סמך על סנייפ הם עכשיו לא סומכים עליו כל כך עכשיו כי הוא הרג את דמבלדור... אז למי הוא בדיוק יעביר את הידיעות שלו? לדוגמא: וולטי: סנייפ אני הולך להרוג את הלוגבוטומים... סנייפ: בסדר (חושב) אוקי צריך לעזור ללגובוטום אני יודע אני אעביר מכתב להארי.. לא הוא יקרע את המכתב שהוא יראה ממי השולח.. האא אני אשלח ללופין ... בעצם גם הוא יקרע את המכתב שהוא יראה ממי השולח... אני אשלח למקנוגל... גם היא בעצם תקרע את המכתב אחרי שהיא תראה מי השולח... והלאה והלאה....

../images/Emo58.gif וכמו שגם אני אמרתי

שכשהארי צועק על סנייפ שיהרוג אותו כמו שהרג את דמבלדור. אז סנייפ מתעצבן נורא ומפיל אותו ומכה בו עם השרביט וכו'. ואני גם חושב שכסנייפ ודמבלדור רבו ביער (כשהאגריד שמע וסיפר להארי) אז הם רבו בדיוק על זה!! שדמבלדור אומר לו שהוא מחוייב לזה וסנייפ לא מסכים לעשות את זה (להרוג את דמבלדור)

פיבסי

New member
או שזה בעצם (ספוילר)

מריבה בין דמבלדור לסוורס על הנאמנות שלו ועל זה שכמעט הצליחו לרצוח את קיטיי בל ורון וויזלי מתחת לאף שלו... ועל דברים שסוורוס לא לוקח אחריות.. ואז סוורס צועק עליו אתה לוקח כמה דברים יותר מידי כמובן מאליו... כלומר אתה יותר מידי בטוח שאני איתך ולא נגדך

the only one 16

New member
קבלו הוכחות שזה לא נכון! ../images/Emo58.gif

סנייפ אמר לבלטריקס שלהארי אין שום כישרון וזה היה מתוך שינאה וסלידה כלפוי, יענו לרדת על הארי "מה הוא שווה בכלל אין לו שום כישרון". 2. "פקודה של וולדמורט צריך לקיים"- מילים של משרת נאמן ביותר שמקיים את כל הפקודות של האדון שלו: זאת אומרת אם וולד´ אמר לה לא לגלות, ככה היא צריכה לעשות. 3.הקטע של הוילונות: שמע, אם רולינג רצתה להדגיש לפחות קצת שסנייפ משקר ושהוא לא באמת רע, היא הייתה מפזרת לכך רמזים לאורך כל הספר, שמתוכם לפחות חצי מהקוראים היו מנחשים פחות או יותר מה סנייפ מתכנן. אני למשל, הבנתי כל רמז קטן על הסוף (בכל אחד מהספרים) ככה שפרט קטן כמו הצצה מבעד לחלון, ללא הוכחות נוספות, לא אומר כלום. 4. קודם כל- -> סנייפ הוא לא הארי אל תשווה אותם! עכשיו כשהוא הורג את דמבל´, הבעת הפנים הזאת מעידה על כך שסוף סוף אחרי שנים כל כך רבות, הוא יכול לגלות לעולם מה הוא באמת מרגיש כלפיו. למה שסנייפ ישנא את עצמו שהוא הורג את דמבל´? הוא יכל לא לחזור לוולד´, במה זה עוזר שהוא חוזר לוולד´ אבל לא מרגל בשביל דמב´? לא שווה... 5. בפעם המיליון "אנא ממך" לא היה "תהרוג אותי" זה טיפשי. כי סנייפ, הלזכירכם, לא היה א-מ-ו-ר להרוג את דמבל´ , לפי התוכניות, דראקו היה אמור להרוג את דמ´, אבל דמב´ לא אמר "דרקו, אנא ממך, תהרוג אותי" הוא רצה לגרום לדראקו לא להרוג אותו, לפי הגירסא האמריקאית (והתרגום שלה ברוסית שקראתי) הוא אפילו אומר לדראקו שהוא יכול לעזור לו ולהגן עליו ומשפחתו רק שלא יהרוג אותו. ואגב , תקרא את ההודעה האחרת שלי כתוב שם הכל...

the only one 16

New member
המשך ../images/Emo58.gif

אנשים- > קבלו: אתם תמימים !ו the only one 16 √ כולכם מקווים שסניפ הוא כן טוב אבל הוא מזה לא... הוא לא טוב, הוא חכם, מאוד חכם וערמומי. כשוולדמורט איבד את הכוח שלו וכל אוכלי המוות נאלצו להתחבא, הוא היחיד שהגיע לראשו רעיון הוגוורטס: זה המקום הכי בטוח, אם הוא יקבל את האמון של דמבלדור אף אחד לא יחשוד בו. אז הוא עשה ת´עצמו טוב והלך לדמבל´. הוא היה צריך בכל דרך אפשרית להוכיח לדמבל´ שהוא השתפר ומתחרט על מעשיו, דבר ראשון שהיה צריך לעשות כדי להראות שהוא טוב- > להגן על הארי. זה מה שהוא עשה בספר הראשון כשקווירל כישף אותו. אבל היה ברור שסנייפ לא יכל להסתיר את השינאה כלפי הארי. רואים את זה במהלך כל הספרים. ספר חמישי: סנייפ מצתרף למסדר עוף החול (ושימו לב- דמבל´ נתן בו אמון מלא) משתי סיבות: 1. להרשים את דמבל´- להראות לו שהוא לצד הארי. 2. לרגל בשביל וולדמורט. ספר שישי: סנייפ משכנע את דמבל´ שהוא מרגל בשבילו אצל וולד´, שהוא מוציא מידע וכו´ אבל מה המידע שדמבל´ קיבל ממנו על וולדי? כלום! אבל וולדי קיבל את המידע המספיק כדי להרוג את דמבל´, אפילו אם ביידיים של מישו אחר. מה שמוכיח שסנייפ עבד בשביל וולד´. עכשיו לקטע שכולנו מתווכחים עליו: דמבלדור אומר לסנייפ "בבקשה סוורוס". עכשיו, רובכם בטח חושבים ש"בבקשה סוורוס" זה במשמעות של "כן, אתה יכול עכשיו" יעני הוא מזמין את סנייפ להרוג אותו או משהו כזה. אבל אם תהיו קצת הגיוניים יותר- - > "בבקשה סוורוס..." היה יותר בכיוון של התחננות: דמבל´ נמצא במגדל מול לאלפוי ואוכלי המוות. מאלפוי עוד שניה יכל להרוג אותו, אבל הוא לא היה מסוגל. פתאום דמבל´ ראה שמגיע סנייפ עם שרביט ביד, הוא היה חכם, והוא הבין (!!!) מה הולך לקרות: הוא הבין שסנייפ בא במטרה לעשות את מה שדראקו לא יכל!!! הוא הבין את זה מייד, ואמר "בבקשה, סוורוס" במשמעות של "בבקשה סוורוס, רק לא אתה, בחיים לא הייתי מצפה שזה אתה"- - > כי מהידוע לנו- -> דמבי נתן אמון מלא בכווווולם, הוא חשב שלכל אחד מגיעה היזדמנות שניה. הבעיה היא שלא כל אחד יכל לנצל את זה נכון....

ענבאך

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

ממש לא מסכימה עם שתי ההוכחות הנ"ל- את הראשונה כבר העלו פה, אני לא חושבת שסנייפ מסוגל להודות שהארי מוכשר או משהו, בגלל כל הקטע הזה של הגאווה שלו. הוא לא ישתפך על כמה שהוא טוב, כמו שהוא תמיד- הוא לא מסוגל לראות מעבר למרמור שלו על זה שהוא הבן של ג'יימס. להוכחה השנייה- נו, זאת הסקת מסקנות של אם א=ב וב=ג אז א=ג. זאת שיטה נחמדה ביותר, אבל היא לא עובדת כאן. יכול להיות שאת צודקת אבל אני לא חושבת שאפשר להסיק מזה שהארי שנא את המעשה שהוא עשה שהדחייה והתיעוב של סנייפ הם מהמעשה, בעיקר מאיך שהעניין מנוסח. קיצר. לא. חוץ מזה, אם הוא ידע את התכנית של נרקיסה ועדיין נשבע בנדר הכובל אז גם אם "לא הייתה לו ברירה בסוף" זה עדיין הופך אותו לרע. לא?

למעלה