היי אנשים

PushPop

New member
היי אנשים ../images/Emo13.gif

קוראים לי דריה ואני חדשה פה.. רק רציתי לציין שאני מתה על אנהי ופונצ'ו (הוא נראה כזה טוב).

netaleone

New member
ברוכה הבאה דריה!!

קוראים לי נטע ואני מעריצה מושבעת של אנהי החיים שלייי אני מקווה שתשתלבי בפורום!!! וזהו שיהיה לך בהצלחה וכיף!!

ליאת 406

New member
ברוכה הבאה

קוראים לי ליאת אני מתה חולה על אלפונסו מקווה שתשתלבי בפורום

סוכריה16

New member
היייייייייייייייייייייייי

אנחנו בעלות מכנה גדול ומשותף! גם אני חולה על שניהם וקוראים לי דיקלה ואני עוד מעט 17 תהני פה מבטיחה לךךךךך כן, אלפונסו נראה גגגגגגגגגרררררררררררררררררררר

ooOMoRoShOoo

New member
איזה מושלםםםם

למרות שאני מתה על כולם אני חייבת להודות שהוא הכי מושלמיייייי

PushPop

New member
הייייי גם לך...

אני בת 18 וחצי, שבוע לפני גיוס וכן בהחלט אלפונסו כזה מהמםםםםםם. הוא הורס את הבריאות חחחח. אהבתי גם את חואקין (ההורס) אבל הוא עזב (איזה באסה). בקיצור אני בהחלט מקווה להנות פה, וכמו שזה נראה עכשיו זה באמת הולך להיות ככה כי נראה לי שיש פה אחלה אנשים.

סוכריה16

New member
אז אל תנטשי אותנו גם אחרי הגיוס

ובהצלחה עם הגיוס חח וכן פונצ'ו מושלםםםם אהאהאהא ואנהי גם! יותר מידי יפיםםםםם

PushPop

New member
טנקס

תודה רבה אני באמת זקוקה להצלחה כי אני מתה מפחד אבל נעבור גם את זה
. ואל תדאגי אני לא ינטוש אתכם, אני יכנס לפורום בכל הזדמנות שתהיה לי!

סוכריה16

New member
אל תפחדייי! חח

זה באמת מרגש והכל.. ובהתחלה זה קשה אבל אחר כך תאהבי את זה ותתרגלי.. זה פשוט עוד מסגרת.. יהיה טוב!!! ואת עושה רחוק או קרוב לבית!?

PushPop

New member
הצבא

האמת שאין לי מושג.. אני מקווה שזה יהיה כמה שיותר קרוב כי להיסחב עם התיק הענק הזה זה בטוח לא כיף. וכן אני יודעת שזה עוד מסגרת ושאני יאהב את זה (בסופו של דבר), אבל אני מפחדת מהטירונות כי אמרו לי שזה לא הכי כיף בעולם ושהמפקדים כל היום רק צועקים. אי אפשר לעשות צבא בלי טירונות? למי זה טוב? לדעתי הרבה יותר טוב ופשוט להתגייס אבל בלי הטירונות.

סוכריה16

New member
אל תקשיבי למה שאומרים!

תמיד מה שאנשים אומרים זה הגזמות ומה שחלק אומרים זה לא אותו דבר אני זוכרת שלאחותי לפני שנה היה באסה בהתחלה ועכשיו היא אוהבת ונהנית אפילו. ודווקא נחמד גם אם רחוק ממהבית כי אז לא צריך לחזור באוטובוסים כל יום- אבל הכל טוב! העיקר שתהני וספרי לנו
אני חייבת ללכת לישון כי מחר אני קמה מוקדם ונוסעת לצפון אבל תעני לי ושאני אחזור אני אראה הכל אני אתגעגע!!! חחיחי

PushPop

New member
צודקת

האמת כשאחותי רק התגייסה אז היא כל יום הייתה מתקשרת הבייתה ובוכה לאמא שלי בטלפון (אני אמרתי שאני לא יבכה, מקסימום אני מתקשרת לבכות לחברה לא לאמא). אבל אח"כ היא התרגלה ונכנסה לזה. חברה שלי גם התגייסה לפני 3 שבועות ובשבוע הראשון היא אמרה לי שזה זוועה אבל אח"כ התרגלה ואמרה שבשבוע ה-2 זה נהיה פחות קשה. אני רק מקווה שאני אהיה בטירונות עם מישהי שאני מכירה ככה יהיה לי הרבה פחות קשה. מבחינת הבנות אני לא חושבת שיהיה לי קשה כי אני מתחברת לאנשים די בקלות אבל לא בא לי על כל הטירונות הזאת, אני לא בנויה לזה חחחחח. ובקשר למרחק מהבית אז ברור שאם זה רחוק מהבית אני מעדיה בסיס סגור כדי לא לחזור כל יום באוטובוס אבל אני רוצה כמה שיותר קרוב כדי להרגיש שיש לי חיים מחוץ לצבא. האמת שגם אני קמה מחר ב-8 וחצי אז אני חושבת שאני גם אפרוש לישון אז לילה טוב.

Ripelll

New member
קבלי תמיכה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ובגלל זה הולכים לשירות לאומי

PushPop

New member
עד לפני שבועיים רציתי להתגייס

אבל עכשיו כבר מאוחר מדי בשביל זה.

Ripelll

New member
גם אני חולה על חואקיןןןן../images/Emo99.gif

הוא חתיך בטירוףףףףףףףףףףףףף

סוכריה16

New member
ואני על יוריי שדומה לו נורא

רק פי 1000 יותר יפה! ואין לי תמונות שלו לצערי1 לכם יש!?!?

למעלה