היי אנשים

PopPy

New member
היי אנשים../images/Emo13.gif

אממ אני מהפורום השכן ("רק בישראל") אבל אנחנו (הפורום) היה אתמול בצילומים וכתבתי הודעה גדולה ומאוד מפורטת על הצילומים של "ארץ נהדרת" אתמול, אז מי שרוצה לשמוע עוד קצת פרטים יכול לעשות את זה ממש כאן
. ההודעות הכי חשובות בנוגע לקיציס ופרידמן עצמם הם שקיציס מנחה את פאנל האורחים (התוכנית בנויה כמו מהדורת חדשות פארודית), ופרידמן עושה את שלי יחימוביץ' ועוד דמות חמודה
. אגב, הוא גם עלה לקהל איפה שאני וחלק מאנשי הפורום ישבנו, דיבר איתנו קצת, גילינו שהוא גם שרוט במציאות והצטלמתי איתו
.

~*~gaL

New member
אווו, שלום! ../images/Emo13.gif

די, הקנאה.. הקנאה! זה הורס אותי.. הכל בגלל המבחן בלשון הזה :\ הכל! העיקר שביום שישי הכל נגמר לבינתיים... מבחן בתנ"כ, ואז - חופש עד אחרי סוכות ממבחנים. :)) בקשר למה שכתבת, נתחיל עם - סטארטר??? הוא היה שם?? וואי! אני לא מאמינה שלא באתי!! הוא היה בעונה השניה של קיציס, אם אתם זוכרים... וואי, איזה מבאס! ושלי יחימוביץ'
התגעגעתי... אבל האמת, אני מקווה שזה לא יהיה קבוע ושטל ישנה קצת, ויעשה אולי עוד מגישי חדשות... אתם יודעים, קצת גיוון
למרות שאני בטוחה שכל דבר שהוא יעשה, הוא יעשה טוב... חבל שקיציס רק המנחה... לדעתי צריך להכניס אותו גם למערכונים, הוא מאד טוב בזה... גם אני חושבת שהשילוב של אורנה עם פרידמן מצויין :)) כמה חבל שזה לא ישודר בטלוויזיה... ואגב, הפיילוט הקודם, צולם עם קהל. :) וגם בו לא הייתי. :\ בכל אופן, אנשים, צילומים הבאים, אנחנו הולכים! שיהיה ברור! אה, ואתי, אמרתם לופרידמן שאתם מהפורום בתפוז, במקרה?

PopPy

New member
לא../images/Emo4.gif

אני הייתי בהתקפת צחוק ומפודחת לחלוטין (כל האולפן הסתכל עלי!
), והיינו אמורים לנופף בדגל תפוז מתישהו אבל בסוף וויתרנו
.

~*~gaL

New member
ה-דגל ../images/Emo8.gif

וכן... מכירים את הקטעים האלו של פרידמן
אבל הוא עושה את זה מאהבה... רק מאהבה :))

kfm

New member
תווווודה!!

וואי זנדמע ממד טוב!! אני רק שואלת איפה קיציס בכל זה?? נשמע כאילו הוא כמעט לא משתתף.... וחבל! כשהוא עושה בנות (לדוגמה זאתי ממבחן בד או אורנה דץ....) הוא קורע~#!@$!#@$#@% ממממ.... טוף אני חייייייבבת להשיג כרטיסים לפעם הבאה! איי איזה מלך פרידמן הזה....

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

גל, את צודקת. קיצ'ס נהדר במערכונים. ויותר מזה. נראה לי שצחקתי הכי בחיים כשראיתי בחלומות בהקיציס את הפארודיה על עצמם, שם הוא משחק בתפיק שרגא הכלב. ובעצם, בכל הפארודיות האלה שהם עשו הוא מעולה ("אני דווקא מסתכל טוב מאד קדימה! אפילו נראה לי שהתחלתי לראות כפוללל!") ובלגעת באוכל הוא בסט ביותר, במיוחד בתפקיד נופר. והאמא. וההומו. וקובי. אבל במיוחד נופר. (ואני לא מדברת על פרידמן כרגע, כי כולם יודעים כמה שהוא טוב במערכונים)

luli pop

New member
איך הצלחתם להשיג כרטיסים??

למה אלי הם לא חזרו!? ר=ע=י=ם!

למעלה