היי אנשים. מה קורה?

REDbloodedMAN

New member
היי אנשים. מה קורה?

אני לא בידיוק הייתי מגדיר את עצמי מעריץ של ג'ניפר (לא אוהב את ההגדרה של מעריץ), אבל אני נורא מעריך אותה ואוהב את העבודה שלה. אכן מאז ששמעתי את הדיסק הראשון שלה אהבתי אותה נורא, לפני כמה חודשים התחלתי להתעניין בזמרת הטקסנית שנרצחה בשנת 95' סלינה (SELENA) אשר לופז הייתה בתפקיד שלה בסרטה הראשון שהביא חלק גדול מן הפריצה שלה לתודעה. לשמחתי הייתה לי יכולת להשיג את רוב הדיסקים של סלינה והם עברו חרישה רצינית אצלי, מי שישמע את השירים שהיא שרה לקראת מותה בשנת 95 לקראת הקרוס-אובר שלה, פשוט ידהם בכמה שהקול שלה זהה לזה של לופז, מאז שיצא לי להכיר את השירים והקול שלה, ג'ניפר פשוט נראית כאילו בתחילת הדרך לפחות (בצורה יותר ברורה) שרה לגמרי זהה. :p שאלה לדיון, אני חושב שהחשיפה שהיא קיבלה בסרט פתחה בשבילה את העתיד, ובצורה מסויימת היא פשוט חיקוי של סלנה, ומראה מה סלינה הייתה יכולה להיות היום אם היא עוד הייתה בחיים. מה אתם חושבים? בקיצר נחמד להכיר אתכם, קוראים לי מוטי (רק בדרך אגב) ואם לא איכפת לכם אני אציק לכם קצת בזמן הקרוב.

Lydias767

New member
אם חושבים על זה... : - )

אז כן ג'ניפר התחילה כ"חיקוי" (אם אפשר לקרוא לזה ככה...למרות שזה הרי לא ממש היה לה את הסטייל שלה בשירים והכל אבל אפשר לראות בכמה שירים שיש קצת דימיון והן דיי דומות...והקול של שתיהן דיי דומה בגלל ששתיהן פורטוריקניות...) אבל ג'ניפר הרי כוכבת בפני עצמה, אבל כן הסרט של סלינה נתן לה תנופה אדירה!!!! וגם סלינה ז"ל הייתה זמרת גדולהההה והקול שלה היה יפהה ובכלל הדיסקים יפים...אוהבת אותה גם :]]]] אא וכמובן ברוך הבא לפורום של ג'ניפר :]]]]]]]] ותהנה ותמשיך להגיבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יהיה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

NoWords

New member
ברוך הבא לפורום! ../images/Emo140.gif

לא מכירה את סלינה וגם את הסרט לא ראיתי (ואני באמת רוצה לראות) אז אין לי מושג ממש לגבי החיקוי, סורי...

Lopezit

New member
קודם כל ברוך הבא...

ונכון שהחשיפה שהיא קיבלה בסרט פתחה בשבילה את העתיד היא אומרת את זה מלא שהדבר בקריירה שפח לה את הדרך וכולם הכירו אותה מאז היה סלינה וג'ניפר ממש לא חיקוי של סלינה אין לי מושג איתך הגעת לזה... מהשירים ולאיך שהיא נראית הכל שונה לגמרי רק בסרט עשו אותה דומה דרך אגב מחר יש את הטקס לזכר סלינה אני מקווה שג'ן לא תבריזזזזז

REDbloodedMAN

New member
../images/Emo13.gif היי..

אהממ, אני לא כל כך מסכים איתך, אם תשמעי את הבלדות שסלנה שרה לקראת הסוף זה בידיוק הסגנון של ג'ניפר בהתחלה, וגם מבחינת אופן השירה זה זהה. מבחינת דימיון יש דימיון רב, בייחוד במבנה הגוף ואף הרבה פעמים ניתן לראות תמונות של ג'ניפר עם אותו תסרוקות ואף איפור. לא מזמן השמעתי לאנשים שבחיים לא שמעו את סלינה בלדות שלה ואנשים ישר אמרו שזו ג'ניפר שרה. ד"א כנל גם הרבה אנשים שלא הכירו את סלינה חשבו שג'ניפר שרה בסרט, אבל כל השירים שם הם 100% סלינה. בנוגע לקריירה, אני חושב שג'ניפר שאפה הרבה מאוד להיות כמו סלנה, ואף ניתן לראות זאת כי גם היא מהר מאוד התחילה לייצר קו משלה בביגוד והרבה דברים נוספים. בנוגע לטקס לזכר סלנה, השנה זוהי השנה ה-10 לרצח, וביוסטון טקסס לפי מה שידוע לי, היכן שהיה הקונצרט האחרון של סלינה (שאגב מדהים!) יתקיים ב-10 לאפריל (לא זוכר אם זה זה בידיוק) טקס לזכרה והרבה אומנים לטינים מהשורה הראשונה יהיו שם בינהם הגברת גלוריה אסטפן, טאליה, לוסרו ועוד הרבה אשר יבצעו שירים. לפי מה שידוע לי אין שם מידע לגבי ג'ניפר, או יכול להיות שיש ולא ידוע לי. :p סתם לידע אישי.

Lopezit

New member
אוקי זאת דעתך

והטקס יהיה מחר וג'ניפר באה (לפחות ככה כתוב באתר שהיא אישרה)

למעלה