היי אנשים יקרים שלי

madow

New member
היי אנשים יקרים שלי

חזרתי והנה אני בארץ והחלטתי לכתוב לכם מכתב שאני פה!!! חזרתי לפני כשבוע וחצי מהודו אחרי תקופה של חצי שנה שם, מה אני אגיד לכם אני אסכם את החויה במילה אחת - מדהים!! היה לי פשוט מדהים שם, כל כך נהנתי וכל כך נרגעתי מהשלווה שאופפת את המקום הקסום הזה שנקרא הודו, האנשים שם כל כך רגועים ושלווים, לא ממהרים לשום מקום ועושים הכול בנחת עם חיוך מרוח להם על הפרצוף. והנה חזרתי ארצה, לבלאגן, לחום הבלתי נסבל (למרות שגם בהודו דיי חם), לרעש ולמהומה ואהה איך אפשר לשכוח לשיגרת חיינו שזה הפיגועים והטרור בכל מקום. אבל מצד שני הרגשתי שאני בבית, נמסה מהחיבוקים של המשפחה והחברים שלא ראיתי אותם כל כך הרבה זמן, אין מה לומר התגעגעתי! הודו מדהימה בעיני, תמיד תישאר בתוכי אהבה בלתי נדלית למקום היפה ההוא ונראה לי שבאיזשהו שלב אני אסע עוד פעם. פגשתי שם אנשים מדהימים שהיוו עבורי כמעין מורי דרך רוחניים כאלו שהראו לי מה באמת חשוב בחיים, לדעת להבחין בין העיקר לתפל ובתמצית ללמוד לאהוב את החיים עם כל מה שבהם. אין על הודו, אני ממליצה לכל אחד לנסוע לשם בחום, אני באמת ובתמים חושבת שלמדינה הזאת ישנה השפעה מאגית מסוימת על כל אחד משגיע לשם, כאילו בבת אחת אתה מתעטף בענן כזה של רוגע, אין מה לומר המקום הזה באמת נכנס לך לתוך הורידים. אז חברה לא נפטרתם ממני! חזרתי ואני אשוב לכתוב כאן בפורום המקסים הזה, מוזי התגעגעתי אלייך!!!!

למעלה