היי אנשים ואנשות

Moony1

New member
זה סתם.

זאת סידרה אמריקאית טיפוסית.. די טיפשית למען האמת.. ואחר כך כולם מתפלאים למה אומרים שבלונדיניות הן טיפשות!! הכל בגלל הסדרות האלה שמציגות את הבלונדינית כסתם בחורה שטחית , לא חכמה בכלל , ושבחורים מנצלים אותה בקצב. ובכן , לא עוד. הסידרה פשוט משקפת כל כך "בגזענות" את דמותה של הבלונדינית. אופס ,סטיתי מהנושא..זה פורום בנות גילמור :)

YaLdoNet 4 EveR

New member
מותר, מותר

ולדעתי זה בדיוק ההפך כי שם מציגים את הבלונדה בתור אחת שמתעמקת. לי היא לא נראית שטחית, any way. חוצמזה המשפוחה שלה מצחיקה *חה חה*

fluppster

New member
איפה את לומדת?

גם אני מראשון וגם אני בת 16. טוב, אני אנצל את ההזדמנות כדי להציג את עצמי: אני חן, בת 16 מראשון (כפי שציינתי), וחוץ מ"בנות גילמור" אני אוהבת גם את הסדרות "באפי", "הבית הלבן", "סאות´פארק", "סמולוויל", "חברים", "אי.אר", "אולי זאת אני", "משפחת סימפסון", "הנמלט", "הישרדות", ועוד רבות וטובות. אני קבועה בפורום של "הארי פוטר", וכמובן שאני חולה על הספר הזה. אפילו יותר ממנו, אני אוהבת את "הנסיכה הקסומה" (גם את הספר וגם את הסרט). האיי סי שלי- 151122461 אהממ...... אין לי עוד מה להגיד.
חן

r o n i1

New member
היי

אני רוני בת 14 ממצפה רמון אני חולה על בנות גילמור..... ואייסיקיו שלי זה 98345636 ככה שאפשר להתכתב איתי אם אתם רוצים ו....זהו... רוני

dalitush

New member
הכרות ותיקונים!

שלום!!! אני דלית בת 14 וחצי מחולון(!!!) כמה מילים..עלי: במה עושה לי את זה.. תחביבים: לשחק לשחק לשחק לשיר ולרקוד מודרני.. בעוד כמה שנים בתקווה תמצאו אותי על השער של הניו יורק טיימס סתם.. אבל אפשר לקוות...... ודיר בלאק אתם לא באים להצגה בכיכוב ראשי של בסוף השנה.. אני אוהבת לשמוע רוק, לטיני האוס דאנס קלאב טראנס.. ועוד... תמצית חיי היא במה אני מרגישה כאילו הם חיי על הבמה ככה נועדתי .. שאלות? פנו אלייי! ורק אליי! סתם..עזבו אני מחורפנת אחרי שעה של ספורט ואולי זאת אני זה לא סדרת קיטש היא פשוט מצחיקה ההפך היא יורדת על סדרות הקיטש והיא סדרה גדולה מהחיים!! אין עליה וחוץ מבנות גילמור כמובן ואנשים אני רואה כל פרק מהפרק ה-1 שלא יהיו אי הבנות ואתם החוליה החלשה שלום!

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא נכון

אפרת היא החוליה החלשה (אהמ אהמ קטע מאחת מהתוכניות) נשבעת לך, הפנינה הזאתי מנחת התוכנית רק בגלל שהיא בלונדיניות. (בלונדיניות- שום דבר אישי! סתם בדיחה אישית) אמממ... שכחתי להגיד חולה על פופ ועל מוסיקה לועזית, והבמה היא בהחלט היעד שלי. Holywood- Here I come! Be afraid, be very afraid... מואה הא האאא והדפיקות היא בגלל הג´ט-לג, תתעלמו. ברוכה הבאה. כולכן.

../images/Emo15.gif../images/Emo15.gifOK אז...../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

אז היי לכולם! אני דנה וזה
באגי... נעים לנו להכיר אתכם... אז האיציק שלי הוא 145926014 המסנג´ר [email protected] אז לכל מי שבא לצ´וטט מוזמן

שלום לכולם! אני שמרית ../images/Emo13.gif

כשאופיר סיפרה לי שהפורום נפתח לא יכלתי לחכות למחר ו... הנה אני פה! אז, עוד שלושה-ארבעה חודשים אני אהיה בת 14, גם, ממרכז הארץ. לפעמים, בשעות הפנאי, אני מתרגמת את התסריטים של בנות גילמור (אם תרצו, אני אפרסם אותם פה). נחמד להכיר את כווווולכם,
שמרית.

swirrrly

New member
אני אישית אשמח אם תפרסמי אותן פה!

אבל דוקא אני מעדיפה ללינק לזה שלהם באנגלית כי כל מה שאני רוצה זה רק להיזכר בבדיחות....

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני לא חושבת שיש לשמרית

...את התסריטים באנגלית, הקטע הוא שהיא כתבה אותם כמו שהיא זוכרת אותם בעברית... יש בכלל את התסריטים באנגלית?
אם כן שימו לינק ובקרוב נשים אותו בעמוד הלינקים של הפורום

לא, יש לי!

יש לי בעברית (עדיין כואבת לי היד בגלל זה), באנגלית, אפילו בספרדית! טוב, אולי לא בספרדית..
שמרית.

OrlyusH

New member
היי שמרית ../images/Emo9.gif

אני אורלי, בת 12 וחצי מאשדוד.. יש לך איי סי?

Moony1

New member
הי שמרית!

הצטרפתי לפורום שלכם..(חחח דהההה ) ורק רציתי לאחל לך (ולאופיר) ב-ה-צ-ל-ח-ה אבל למען האמת..לא נראה לי שאתן צריכות שיאחלו לכן את זה... בלונדינית מושבעת (וחכמה) מעין.

למעלה