היי אנשים ואנשות

נתי (בת)

New member
טוב אז ככה :

שם : נתי (בת) שם משפחה : מכבי חיפה (אני אהבלה - לא לשים לב !!!) כינוי : פרה
מקום בארץ ישראל : הזבל !!! (סתם לא .... אני מת"א והמרכז) גיל : 17 חודשיים ו - 15 ימים !! תוכניות טלוויזיה : אולי זאת אני, בנות גילמור, דוסון קריק (המכוווווער !), חברים, E.R., משמרת שלישית, לחיי האהבה, יאגו ומשחקים של מכבי חיפה !!!!! I.Q. : לא ברור !!! איי סי קיו : חסוי (סתם ... אין ! הוא פשוט מת !!) אז זהו חברים .... נראה לי שאתם יודעים עליי מה שצריך !!! ממני : נתי ה -
הכי חמווווווווווווווודה (שימו לב לצליל של החמוווודה ...
)

shirakl

New member
היי!

אני שירה, בת 16 מירושלים! אני מתה על בנות גילמור! כל הכבוד על היוזמה של פתיחת הפורום! הגיע הזמן שלסדרה אדירה כמו בנות גילמור יהיה פורום משלה! מזל טוב!

z O e i

New member
גם אני רוצה!!

היי, אני קוראים אותי לירון, מבת ים (מממ... לא לברוח...) אני בת 16 ו... עשרים ימים? הכינוי שלי- לירי אני כל כך אוהבת בנות גילמור, מאז שראיתי את הפרומו לא יכולתי לחכות... חוצמזה אני רואה די הרבה סדרות אבל מי פייבוריט זה בנות גילמור- כמובן, חברים וקיציס. אני לא יכולה לחיות בלי מוזיקה, אנשים אומרים עלי שאני אופטימית (בדרך כלל...), הספר שאני הכי אוהבת זה הארי פוטר, והכי חתיך בשבילי זה בראד פיט. אני מדברת הרבה כי אני כבר לא יודעת מה אני עושה אז נא לא לשים לב..... ביי
מקווה שיהיה כיף בפרומו!!! אה, ונעים להכיר!!!!!!!!!!!!!!!

z O e i

New member
בפרומו? אה??

התכוונתי בפורום.... אני לא פסיכית.... באמת... זה בגלל השעה.......

rainbowgirl

New member
שלום!

קוראים לי קורל ,אני בת 13 עוד מעט . אני אוהבת לראות בנות גילמור(!)אולי זו אני,חברים ועוד.
קורל

OrlyusH

New member
אהלן קורל, ברוכה הבאה! ../images/Emo3.gif

אני אורלי, בת 12 וחצי (...) מאשדוד.

OrlyusH

New member
היי אופיר! ../images/Emo13.gif

אני אורלי.. בת 12 וחצי (
) מאשדוד. יש לך איי סי קיו? :) 123298702..

lily p

New member
אופיר.... ../images/Emo4.gif___ ../images/Emo29.gif

גם לי קוראים אופיר, אבל אני שוקלת ברצינות לשנות את השם שלי רק בפורום הזה, כי.... אר, נקרא לזה הפרעות נפשיות... אני בת 14 בערך... (עוד חודש ויום) אני חולה על בנות גילמור, זאת סידרה מהממת, ואני חולה גם על דין, כמובן *חיוך זדוני* מעניין אם יהיו פה בנים.... זה יהיה מצחיק... אני מקווה שיהיה פה כיף...
~ הנשיקה המיתולוגית מהפרק האחרון של העונה הראשונה ~ >>>>>
שפרה, כבשה מקרטון נ.ב אימצתי את ה-

YaLdoNet 4 EveR

New member
תמונה מהממת

אני זוכרת איך רורי (בפרץ מוזר של אומץ) צועקת על דין- "Because i love you idiot!!!!" ואז הם התנשקו... אחחחחח נוסטלגיה
ולא הבנתי למה את רוצה לשנות את השם. ובאמת חסרים פה בנים. לדעתי, מכל הסדרות בעולם דווקא בנות גילמור צריכה לזכות בזה שיהיה לה קהל רחב של בנים. יאללה, 10 נקודות בונוס למי שמביאה בנים (חמש בונוס אם הם יודעים מי זה מי
).

lily p

New member
חחח ../images/Emo29.gif

והפעם יותר ברגש! (ובהרחבה) אני אוהבת גם הארי פוטר ואני מפורום הארי פוטר (אנחנו משתלטים על העולם! *צחוק שטני*) אני אוהבת כמעט כל סידרה שיש בערוץ שלוש בין השעה 20:55 ל 22:00 ובנות גילמור היא האהובה עלי
אני *שונאת* טלנובלות מכל סוג... האיי סי שלי הוא - 145353301 אר.... אני אוהבת לכתוב ולקרוא (יותר לכתוב....) ואני נורא מקווה שיהיו פה פאנפיקים על בנות גילמור! (פאנפיק = סיפור שנכתב ע´י מעריץ, והוא מבוסס על ספר/סרט/סידרה, יכול להיות שנתקלתם בכאלה באתרים של בנות גימור, כי ראיתי די הרבה אתרים עם פיקים {פיק = קיצור לפאנפיק}) הנה אתר שיש בו פיקים באנגלית על בנות גימור, אם מישהי מעוניינת @, אבל אני מזהירה אותכן, שיכולים להיות ספוילרים! והקטע עם לשנות את השם, זה שאני ממש לא מסתדרת עם עוד אנשים בעלי אותו שם... *פלאשבאק מוזר לשעור מתמטיקה*
שפרה הכבשה החשמלית

YaLdoNet 4 EveR

New member
K... *מבט מלוכסן ללוח הטלפונים*

*סורקת למספר של הפסיכולוג* סתם, נשמה
בקרוב נפתח תחרות פאנפיקים. אני חולה על פאנפיקיםםםם זאת אהבת ליבי
. תתחילו לכתוב. בכל מקרה, הארי פוטר הוא אהבת ליבי האמיתית. באמת באמת. טוב אהובתי אני אקרא לך שפרה, הולך?

Moony1

New member
כל הקטע הזה חדש לי

*מנהלות* יקרות!! ציפור קטנה לחשה לי..שלפעמיים ילדים (טיפשים) מתבלבלים , וכשדנים על משהו , במקום לעשות "הוספת תגובה" הם עושים "הוספת הודעה" ומאחר שאני לא ידענית גדולה בענייני המחשב..אלל תהרגו אותי אם אני בטעות עושה את זה (; ט´נקס, מעין.

Mooa-Numi

New member
ואני מכירה את שתיהם!

אני מיכל, בת 14 ממקום די נידח שנקרא לו פרדסיה
אז מזל טוב על פתיחת הפורום הכל כך שולט הזה-מתה על הסדרה (או מתה ממנה? לא חשוב). ואממ... זהו?

Mooa-Numi

New member
וכמה פרטים על עצמי

פנאטית של דוליז (מצורף >>>), דוליז, דוליז ו...דוליז. במקרה הטוב. זה למה אני גם מנהלת את הפורום המדהים שלהם!!! (כן זה פרסומת סמויה...) -העז הקדושה-

למעלה