היי אנשים ואנשות

YaLdoNet 4 EveR

New member
היי אנשים ואנשות

אז אני מציגה את עצמי- אני אופיר, ואני יתחיל מההתחלה. דב"ר (דבר ראשון)- אני בת כמעט 14 ממרכז הארץ, ואני מעריצה ענקית של בנות גילמור. שמרית היא בת גילי, כמו כן מאותו מקום של הארץ. שמרית ואני הצענו את הפתיחת הפורום ולכן גם נבחרנו לנהל את הפורום. הסיבה ששמותנו לא רשומים הם שעד אתמול הייתי בחו"ל, אבל בזמן הקרוב שמותנו יירשמו אז שלא תהיו אי הבנות... היה נחמד לראות אתכם מציעות את עצמכן. אני בטוחה שאתן מתאימות בדיוק כמוני וכמו שמרית. פשוט הקדמנו אתכן.
אז דבר ראשון ברוכים הבאים (או יותר נכון- ברוכות הבאות). לחזור מקנדה ולראות שהפורום נפתח היה דבר מגניב ביותר. אז בואו נשרשר פה הכרות אחת גדולה כדי למנוע הצפה, טוף? שלכם- אופיר נ.ב שמרית תגיע אלינו מחר, היא נמצאת אצל סבא-סבתא.

«שרוני»

New member
אממ טוב הצגה של עצמי חחחחח

שם: שרון כינוי: שרוני (לקרוא לי שרוני אם אתם נחמדים
) גיל: 13 ושלוש חודשים ו אממ שניה אני חושבת לא יודעת כמה ימים. קיצור יותר מ13 ושלוש חודשים.... אממ סדרות שאני רואה: קטנטנות (
Siempre Chiquititas
), בנות גילמור, דוסון קריק ועוד (תבדקו בכרטיס האישי) מישהו שאסור לגנוב ממני: לכל מעריצי קטנטנות, מי שיגנוב לי את הבעל החמוד (פליפה
) אני אהרוג אותו. לא להתעסק איתי. פליפה הוא שלי ואך ורק שלי. אממ מקום מגורים: מכבים. אני גרה ליד איריס. (איריס קרים) אייקון: בוניטו
חתימה:
שרוני
טוב יאללה ביי!!!!!
שרוניכלב|

swirrrly

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

Natalie 16

New member
אני!!

אני נטלי אני מראשון גם אני כמו שרון רואה, קטנטנות, בנות גילמור כמובן, דוסון קריק, אולי זאת אני והוונבי סופרמן הזה.... אמממ סמלוויל.... אה ואני עוד 4 חודשים בת 16 אייסי 119314991 וזהו.........

YaLdoNet 4 EveR

New member
אולי זאת אני...

פספסתי את שני הפרקים האחרונים בגלל חו"ל, אבל זאת נראית לי תוכנית-קיטש מתוקה להפליא. אני מתכוונת לראות את הפרקים הבאים. ולא רק זה- זה עוד ממש לפני בנות גילמור! זה יוצא ממש מתאים.

BabyLove

New member
אז זה אומר שפיספסת

כמעט את כל הסדרה(3 פרקים לא?) אבל זאת לא סדרה כמו בנות גילמור שזה מותח ויש המשך לכל פרק זה כמו חברים....לפעמים או כמו כל הסדרות המפגרות אבל המצחיקות!!! נכון מותח? מה יהיה בסוף? עוד כמה שורות...ותדעו... הנה אנחנו בסוף:
חן
תמיד רציתי לעשות כזאת הודעה.....

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני מתעבת הודעות כאלו

זה הורס לי את האצבע בכל מקרה, נכון אבל שמרית הקליטה לי גם את שני הפרקים של בנות גילמור שפספסתי וגם את "אולי זאת אני" וכמו שאמרתי- קיטש. זה הסדרות אמריקאיות כאלו על בלונדה שיש לה קשיים להתחיל עם בנים. זה חמוד וקליל ובנות גילמור זה דבר שונה לגמרי. אין קו להשוואה בכלל.

BabyLove

New member
סורי....על האצבע

כתבתי שהסדרה אולי זאת אני הי אל אכמו בנות גילמור.....אבל לא משנה
חן

Mooa-Numi

New member
מה רע בקיטש?

קיטש=טובבבבב (כל עוד הוא אל בא בטלנובלה...
)

YaLdoNet 4 EveR

New member
*הרמת גבה*

מיכלושקה, ישנת טוב? לא עישנת כלום, נכון? שתית? קיטש זה הז´אנר (בעע חנה וילונות!!!! *דופקת את הראש בקיר*) האהוב עליי. וטלנובלות זה באמת כל כך NOT. שיואו את כזאת החוליה החלשה כאילו ריאן יותר חתיך מבריאן... *הבזק החליפה הלבנה עם השרוולים הארוכים שנקשרים מאחורה*

ברור שרייאן יותר חתיך מבראיין!

רייאן פליפה כמובן. לא רייאן גוסלינג..
שמרית.

Mooa-Numi

New member
שלום!!!!! (אתה החוליה החלשה)

קישט לשלטון!!!! -העז הקדושה-

בגלל שגם אני רוצה להיות ותיקה...

אז היי אני לה לה אני עוד מעט בת 15 ממרכז הארץ... ואני נורא נורא אוהבת בנות גילמור (מן הסתם...) עוד סדרות שאני רואה: דוסון, אולי זאת אני, חברים, פליסיטי (אם יש לזה המשך בכלל), להתחיל מחדש...ויש עוד כל מיני... לה לה לה לה

*קליאו*

New member
תתחדשו על הפורום, שתיכן!

ת´אמת, גמני הגשתי בקשה לפורום הזה, אבל אני רואה שהוא כבר נפתח, אז לא משנה. אני מאיה, אני בת 13 וחצי, ואני חולה על בנות גילמור. אני לא אתחיל לפרט כי אני בטוחה שכל אחד מכם מעריץ גדול כמעט כמוני, אז זהו. חלקכם מכירים אותי מפורומים אחרים, חלקכם לא. אבל בכל מקרה - רק רציתי לבקש שהאייקון הזה
יהיה שמור לי. אני אשמח אם אין לכן בעיות עם זה. אז.. תתחדשו, ו.. זהו! ורק רציתי להעיר- זאת רק אני או שדין נראה פחות טוב בעונה הנוכחית מהעונה הקודמת...
מאיה

YaLdoNet 4 EveR

New member
יכול להיות, הוא השתזף

בכל מקרה- לדעתי את צודקת. העונה הקודמת הוא היה פצצה (יותר פצצה
). ותודה לך .
הרבה רצו פה לנהל את הפורום אבל זה תהליך ארוך וקשה ולמזלנו היו מספיק בקשות. ונראה לי שאני מכירה אותך מאיפשהו... את היית ב"על בנות ועל בנים"?

*קליאו*

New member
אמממ.. יכול להיות,

כתבתי שם כמה הודעות אבל זה היה לפני המון זמן..
וכן, זה כנראה השיזוף הזה.
אבל הוא עדיין נראה טוב.&_&
מאיה ו-

OrlyusH

New member
ממ.. היי מאיה:)

דין? נראה פחות טוב? למה נראה לי שהוא נראה יותר טוב?

*קליאו*

New member
אני לא אוהבת את השיזוף...../images/Emo4.gif

ונדמה לי שהוא גם הסתפר או משהו, ולדעתי הוא נראה פחות טוב.. בעונה הקודמת הייתי ממש מעריצה שלו ונדבקת לטלוויזיה כשהייתי רואה אותו, אבל בעונה הזאת אני לא רואה צורך..
אבל הוא בכל זאת חתיך מאוד, אפילו אם פחות.
מאיה

למעלה