היי אנשים ואנשות:)

Foo Fihter

New member
היי אנשים ואנשות:)

מה קורה? אני עושה מין מחקר קטן בשבילי , ואשמח לדעת את מחשבויתכם על כך . 1. מה אתם חושבים על הדור של היום? 2. מה זה בשבילכם זאת אהבה? 3. מה זה בשבילכם חברות? אמיתית? על מה היא מבוססת ... 4. איזה תכונות ודברים הכי חשוב שיהיה לכם\ן בבן זוגכם בת זוגתכן? 5. נשיקה בשבילכם זה יותר מסקס? או סקס יותר מנשיקה? מבחינת.. המשמעות והתודעה של כל אחד ואחד? 6. כיום העם של הבנים .. הוא יותר נשי מאשר פעם פחות גנטלמנים.. והכל .. הבנות מה אתן חושבות ומעדיפות? והבנים למה הפסקתם להיות כאלו? זהו לבנתיים .. לא חייב! לענות על כל השאלות אבל אשמח אם אקבל .. תשובות על חלקן. יום טוב ביי

תשובות

1) אני חושבת שהדור של היום ( שאני לצערי חלק ממנו.. ) ממש מחורבן! אין כבוד, אין סבלנות ואין רגשות! 3)לדעתי אין דבר כזה חברות אמיתית.. 6) האמת שאני מעדיפה את הגברים יותר ג'נטלמנים ופחות נשיים, כמובן שיש חלק חיובי בהפיכתם לנשיים יותר אבל אני מעדיפה באמצע , לא יותר מדי נשיים ולא יותר מדיי מצ'ואיסטים.. מקווה שעזרתי. ביי

sh53

New member
תשובות בבקשה

1. מה אתם חושבים על הדור של היום? תלוי באיזה מובן. השאלה כללית מדי. 2. מה זה בשבילכם זאת אהבה? שאוהבים אותך גם בלי לקבל תמורה חזרה. 3. מה זה בשבילכם חברות? אמיתית? על מה היא מבוססת ... אמון, הקשבה, רצינות, השקעה. 4. איזה תכונות ודברים הכי חשוב שיהיה לכם\ן בבן זוגכם בת זוגתכן? אמון. 5. נשיקה בשבילכם זה יותר מסקס? או סקס יותר מנשיקה? מבחינת.. המשמעות והתודעה של כל אחד ואחד? נשיקה יותר "זמינה" מסקס (במיוחד בחורף - אפילו שיש חימום). 6. כיום העם של הבנים .. הוא יותר נשי מאשר פעם פחות גנטלמנים.. והכל .. הבנות מה אתן חושבות ומעדיפות? והבנים למה הפסקתם להיות כאלו? יש מכל הסוגים והמינים - מגוון רחב ביותר, כך שאי אפשר לומר שאין משהו ספציפי.

dorine91

New member
:)

1. מה אתם חושבים על הדור של היום?אני הדור של היום...ואני יודעת שאנחנו לא משהו אבל יש תקווה לא?!? 2. מה זה בשבילכם זאת אהבה?שאלה טובה... 3. מה זה בשבילכם חברות? אמיתית? על מה היא מבוססת ...אני בפורום הזה כדאי לנסות להבין מזה... 4. איזה תכונות ודברים הכי חשוב שיהיה לכם\ן בבן זוגכם בת זוגתכן? שאני והוא נסתדר והיו לנו גם שיחות 5. נשיקה בשבילכם זה יותר מסקס? או סקס יותר מנשיקה? מבחינת.. המשמעות והתודעה של כל אחד ואחד?לא יודעת יש לי נסיון רק בדבר אחד :| 6. כיום העם של הבנים .. הוא יותר נשי מאשר פעם פחות גנטלמנים.. והכל .. הבנות מה אתן חושבות ומעדיפות? יותר אגואיסטים(ככה כותבים?!?!) והבנים למה הפסקתם להיות כאלו?

עונה....

1. מה אתם חושבים על הדור של היום?= חרא של דור. העולם הידרדר. 2. מה זה בשבילכם זאת אהבה? = רגש שבסוף לא נשאר ממנו כלום, חוץ מכאב ! 3. מה זה בשבילכם חברות? אמיתית? על מה היא מבוססת ... = אהבה הדדית, כבוד, עזרה,נתינה הדדית, ולהיות שם כשצריכים אותך. 4. איזה תכונות ודברים הכי חשוב שיהיה לכם\ן בבן זוגכם בת זוגתכן? = שיהיה וותרן, אופטימי, חייכן, אחד שזורם, נותן מעצמו. אחריות. 5. נשיקה בשבילכם זה יותר מסקס? או סקס יותר מנשיקה? מבחינת.. המשמעות והתודעה של כל אחד ואחד?= נשיקה הרבה יותר מסקס. נשיקה יכולה לרפאות כל כאב ודכאון ומצב רוח חרא. תמיכה ע"י חיבוק נשיקה מחמם את הלב והרגש. זה רגע מרגש ונעים ורומנטי. סקס זה רק להנאה מינית בלבד ולפורקן
6. כיום העם של הבנים .. הוא יותר נשי מאשר פעם פחות גנטלמנים.. והכל .. הבנות מה אתן חושבות ומעדיפות? והבנים למה הפסקתם להיות כאלו ? = כי כולם ניהיו הומואים

Foo Fihter

New member
תודה כולם.

כנראה שלא רק אני חושבת ככה.. אלא עוד כמה שותפים למצב הקיים... תודה לכם :) אני מאמינה במצב ישתפר.. אם משהו אצלנו יתחילו להשתנות... אני מאמינה באהבה נתינה כבוד והכל הכל תלוי בנו.. שיהיה לך חיים יפים ..

למעלה