היי אנשים אני חדש

היי אנשים אני חדש

אני הומו לא דו, הומו...(מה שגורם לי להרגיש חרא עם עצמי) עכשיו אני עדיין בארון...רובכם כבר יצאתם? Fuck the system Fuck the rules Fuck the teachers Fuck the school Fuck alone and fuck together just remember fuck forever!!!

DecayCell

New member
היי... ברוך הבא

אצלי הרבה אנשים מבצפר יודעים, אבל בהחלט לא משפחה...

resputin

New member
אפשר לשאול למה אתה מרגיש

ממש רע עם עצמך שאתה הומו ולא ביסקסואל? ולשאלתך, אני די מחוץ לארון. כל החברים שלי יודעים, המון אנשים בסביבה יודעים, אחי ומישהי מאוד קרובה למשפחה שלנו יודעים.. רק ההורים לא- וזה די ישאר ככה בקרוב. ברוך הבא
.

אני מרגיש ככה

כי אנשים שמים לב להתנהגות שלי... או למשל שאנשים משתמשים במילה הומו כקללה למישהו אחר...אז אני מרגיש רע עם זה... ובעיקר הקטע של המשפחה שלי שמאמללת אותי בטרוף..הם חושדים שאני הומו וכל הזמן שואלים אותי שאלות על איפור ומוצרי קוסמטיקה ושמלות ודברים כאלה...ואני לא קוקסינל!!! אני פעם ניסיתי להתאבד בגלל מה שהם עושים לי

DecayCell

New member
ואם היית דו-מיני זה היה משנה../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

לא נראה לי... אנשים טיפשים תמיד יהיו, ולרוב אין שום הצדקה לטיפשות שלהם.

נ ע ל

New member
שלום

ברוכים הבאים לא יודע מה לגבי הרוב, אני עדיין בארון ולא מתכוון לצאת בזמן הקרוב, ולא מוצא בזה שום דבר פסול. למה אתה מרגיש חרא עם זה שאתה הומו?

St Frangelico

New member
דייייייי דייייייידיי מיי דרלינג נאנ

שיט מרוב התלהבות הפלתי בדל על המקלדת ימח שימו של מי שהמציע את הסיגריה,רר,ר,ר,רר,ברר. שניה אני ישים בצד. זהו.. נדפק לי המוח אני חולה אני חושב שאני מבין אותו בקטע הזה,זה תמיד המחשבות של "מה..ואני לא אתחתן? ולא יהיהו לי ילדים?" ודברים כאלו,וכל אלו באמת מתרידים,גם אם יש להם פתרונות..וכל המחשבה הזאת ש"אני אהיה צריך לשכב אם בנים" אני יודע שזה מוזר,אבל גם אני שונא את זה,הקהילה ההומוסקסואלית ( לא מדבר על הקהילה הלסבית) מאד לא נוחה בקטע הזה,שאתה בתול אתה מרגיש כאלו אתה לא בסדר,ויותר מדי סקס הופך את זה למגעיל,ובעיקר שתוכנים לך את זה בכל חור שאתה הולך אליו,כל מועדון,כל מסיבה,כל שנה במצעד,כל פעם מראים לך כמה שהקהילה הזאת בנויה רק ממין,ואל תגידו לי שלא,אני חלק מהקהילה,אבל מה לעשות ,במצעד הגאווה הדבר היחיד שהתגאו בו חוץ מהמשאית של האגודה היה בחורים וטראנסג'נדריות ערומות שרוקדים בתנועות של סקס,זאת גם שתיפת מוח מגעילה שגורמת לך לחשוב שאתה חייב את זה,ובלי זה אתה לא הומו,ואז אתה צריך להתמודד אם זה לבד,עד שאתה קולט שלא בה לך להיות שרמוטה וכל היום אם מישהו אחר,ואתה גם נדחק מזוגיות,כי אתה יודע שהיא תבסס נורא על מין,לא כמו אצל הסטיירים שיש את כל העניין של להגיע לזה,תגידו לי על זוג הומוסקסואלי אחד לפחות שלא שכבו בפגישה השניה. כי זה פשוט בדם שלנו. יצאנו במצב שזה חלק מאיתנו וגם אם אנחנו מנסים לדחוק את זה לצד,ולהראות שהקהילה שלנו גם כותבת ויוצרת וגם נלחמת על זכויות,בסוף אנחנו מוצאים את עצמנו מדברים על זה ששוטרים באים לגן שהמטרה היחידה שהוא עדיין קיים בישבילה זה שאנשים יוכלו למצוא להם סטוצים מאחורי השיחים,וחבל שכך,כי אנחנו לא שונים מסטיירטים,מותר לנו לעשות את זה בבית כמו בני אדם. לא מותר לנו כי כל הקהילה העולמית הזאת ידועה בזה שהיא מעולה בסטוצים. זה כמעט כל מה שמעסיק אותנו,יצאנו מהארון,נכנסו למיטה! . לכן,גם אני אישית יצאתי מהקהילה הזאת,עזבתי אותה,אני הומו בישביל עצמי,ולכן לא מזיז לי שאני מגלה שיש לי ידיד הומו,ולא מזיז לי שנפתח מועדון גייז חדש,כי אני מנסה להיות בן אדם כמו כולם,רק שאני יעדיף איתי במיטה אחד אם גיבעה ולא בם באר (איזה דימוי!?!). ועוד דבר,נוצר טאבו מעצבן על מזה הומו,שהדבר הזה משפיע על הקהילה מבחוץ, אבל כל זה לדיון אחר,אולי אני יעלה את זה מתי שהו. Tear4Ever דיי למלחמות! דיי לשפיכת דם! - האגודה להפסקת המחזור החודשי.

Weasley

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

מסכים עם כל מילה... גם אני לא מרגיש חלק מהקהילה הזאת, שמה שהיא משדרת לדעתי לאנשים זה שכל מה שזה הומואיות זה מגעיל ומלא סקס. שכל מה שיש לנו בראש זה רק סקס... וכנראה שאצל כמה מאיתנו זה באמת ככה. אז אני לא מרגיש חלק מהקהילה הזאת, ואני גם לא אהיה חלק ממנה, נראה לי.

Mr Invisibilety

New member
היי! ברוך הבא...

אני ניר... ביסקסואל.. אני מניח..
גם בארון..לייק אנלא חושב שאני הולך לצאת (אפילו לא בכלל) בזמן הקרוב..נוופ ממש לא... טוף, אז אני אשאל אותך את השאלות של הפורום: 1.אתה אוהב חצילים? 2.מה הגבוה שלך? ו3 שאני מוסיף: 3.בן כמה אתה?! ניר ICQ#
166787434

אהבתי את הניק../images/Emo45.gif

אין דבר כזה ארון ארון זה הדבר שמפריד אותך מלהיות כמו כולם אני אומרת שסטרייטים יצאו מהארון אין דבר כזה ארון פשוט אתה מסתיר משהו מה על כל דבר שאני יסתיר אני אקרא לזה ארון? אני לא חושבת אל תרגיש חרא בגלל משהו שאליו אתה נמשך (אם כבר היית זבובון ונמשך למנורות אז זה היה רע
) ושמתי לב שמילה "פאק" הולמת אותך תמשיך בעבודה טובה
אה כן.. ו.. ברוכה הבאה
אני הדר נעים להכירך:)

למה המילה פאק הולמת אותי???

אוקי עכשיו שאני כותב את החתימה הבנתי אותך...חחחח Fuck the system Fuck the rules Fuck the teachers Fuck the school Fuck alone and fuck together just remember fuck

TwelveEyes

New member
רגע...

אתה מעריץ של מטאליקה או של המיספיטס? בבקשה תגיד מיספיטס, אחרת תדפוק לי את התיאוריה שמטאליסטים הומואים הם זן נדיר
לשאלתך, יצאתי לחברים; למשפחה לא.

מטאליקה...

מצטער....?? Fuck the system Fuck the rules Fuck the teachers Fuck the school Fuck alone and fuck together just remember fuck forever!!!

St Frangelico

New member
גם אני רציתי לשאול אותו

מיספיטס להקה מעולה! חח:) ואני מטאליסט.מממ.....לשעבר? עכשיו הצתרפתי לצבע הגאה והאפלולי של הגותיתיקה הישראלית

TwelveEyes

New member
נפלאות אבולוציית המטאל...

אולד סקול, אני מניחה? (גות', לא מטאל..)

../images/Emo6.gif

לא על המטאליקה
פשוט אתה לא צריך להוסיף את המשפט כל הזמן, אתה יכול ליצור לך חתימה שתכיל אותו, וככה הוא יופיע בכל הודעה.

The Snow Goose

New member
מטאליסטים הומואים זה לא נדיר!

היי דיי מיי דרלינג, חיח, הייתי הרבה זמן בפורום מטאליקה וממש לא חשבתי ש'תה הומו~ מגניב לנו! (כן, לא חרא, מגניב) וגם רציתי להגיד "איזה מגניב הומואים מטאליסטים מתרבים" למפג"צ שהיה.. האחרון שהיה באתי עם חולצת מטאליקה! כן, מה שדיי היקשה עליי. מוות לסטיגמות! חיח. ולמה מישהו אמר בבקשה תגיד שאתה מתכוון לשיר של מיספיטס ולא מטאליקה? מטאליקה זה לא מטאל? אני מדבר כאילו.. יש לי את כל האלבומים שלהם (קיל,רייד, מאסטר וג'אסטיס) וזה מטאל.. אפילו דיי טוב.. אהה אופסס?! ארבעת האלבומים האלה זה לא כל מה שיש למטאליקה?! בשבילי כן.. טוב איש מגניב. אל תתבאס מזה שאתה הומו, תהיה מי שאתה. (אמר מי שמתבאס מזה שהוא הומו..) (אבל זה רק בא לי במשחבה לפעמים "ארר אני רוצה להיות סטרייט" אבל עברתי את זה.. זה רק בא מתי שיש דיכאון.. אהה.... כל הזמן!?) למה אני מזבל לכם בשכל במקום להתכונן ל.. לשון =\\\\

למעלה