דייייייי דייייייידיי מיי דרלינג נאנ
שיט מרוב התלהבות הפלתי בדל על המקלדת ימח שימו של מי שהמציע את הסיגריה,רר,ר,ר,רר,ברר. שניה אני ישים בצד. זהו.. נדפק לי המוח אני חולה אני חושב שאני מבין אותו בקטע הזה,זה תמיד המחשבות של "מה..ואני לא אתחתן? ולא יהיהו לי ילדים?" ודברים כאלו,וכל אלו באמת מתרידים,גם אם יש להם פתרונות..וכל המחשבה הזאת ש"אני אהיה צריך לשכב אם בנים" אני יודע שזה מוזר,אבל גם אני שונא את זה,הקהילה ההומוסקסואלית ( לא מדבר על הקהילה הלסבית) מאד לא נוחה בקטע הזה,שאתה בתול אתה מרגיש כאלו אתה לא בסדר,ויותר מדי סקס הופך את זה למגעיל,ובעיקר שתוכנים לך את זה בכל חור שאתה הולך אליו,כל מועדון,כל מסיבה,כל שנה במצעד,כל פעם מראים לך כמה שהקהילה הזאת בנויה רק ממין,ואל תגידו לי שלא,אני חלק מהקהילה,אבל מה לעשות ,במצעד הגאווה הדבר היחיד שהתגאו בו חוץ מהמשאית של האגודה היה בחורים וטראנסג'נדריות ערומות שרוקדים בתנועות של סקס,זאת גם שתיפת מוח מגעילה שגורמת לך לחשוב שאתה חייב את זה,ובלי זה אתה לא הומו,ואז אתה צריך להתמודד אם זה לבד,עד שאתה קולט שלא בה לך להיות שרמוטה וכל היום אם מישהו אחר,ואתה גם נדחק מזוגיות,כי אתה יודע שהיא תבסס נורא על מין,לא כמו אצל הסטיירים שיש את כל העניין של להגיע לזה,תגידו לי על זוג הומוסקסואלי אחד לפחות שלא שכבו בפגישה השניה. כי זה פשוט בדם שלנו. יצאנו במצב שזה חלק מאיתנו וגם אם אנחנו מנסים לדחוק את זה לצד,ולהראות שהקהילה שלנו גם כותבת ויוצרת וגם נלחמת על זכויות,בסוף אנחנו מוצאים את עצמנו מדברים על זה ששוטרים באים לגן שהמטרה היחידה שהוא עדיין קיים בישבילה זה שאנשים יוכלו למצוא להם סטוצים מאחורי השיחים,וחבל שכך,כי אנחנו לא שונים מסטיירטים,מותר לנו לעשות את זה בבית כמו בני אדם. לא מותר לנו כי כל הקהילה העולמית הזאת ידועה בזה שהיא מעולה בסטוצים. זה כמעט כל מה שמעסיק אותנו,יצאנו מהארון,נכנסו למיטה! . לכן,גם אני אישית יצאתי מהקהילה הזאת,עזבתי אותה,אני הומו בישביל עצמי,ולכן לא מזיז לי שאני מגלה שיש לי ידיד הומו,ולא מזיז לי שנפתח מועדון גייז חדש,כי אני מנסה להיות בן אדם כמו כולם,רק שאני יעדיף איתי במיטה אחד אם גיבעה ולא בם באר (איזה דימוי!?!). ועוד דבר,נוצר טאבו מעצבן על מזה הומו,שהדבר הזה משפיע על הקהילה מבחוץ, אבל כל זה לדיון אחר,אולי אני יעלה את זה מתי שהו. Tear4Ever דיי למלחמות! דיי לשפיכת דם! - האגודה להפסקת המחזור החודשי.