היי אנשים, אני חדשה פה...

princess black

New member
ברוכה הבאה.. ../images/Emo24.gif

אבל למה את קוראת לעצמך ככה? הוא לא התחתן איתך... זה מזכיר לי את כתה ז כשחברה אחת שלי אהבה את היי פייב וקראה לעצמה עם שם משפחה של אחד מהם..

nataly cobain

New member
היי שוב...

אנשים...חולה עליכם... יש מספיק הוכחות שקורטני לא הרגה אותו...!!!...זוכרים יכול להיות שהוא יתאבד...עכשיו... יש תיאוריה שהוא "יתאבד" כי נמאס לו מהתהילה... עכשיו אולי הוא פשוט ביים את היתאבדות...ועכשיו חיי לו חיים שקטים ויפים.. אבל כמו שאמרתי זה רק תיאוריה...בחיים האמיתיים אני חושבת שהבן אדם מת... וחבל שאין לו קבר...אם היה יכלנו לסוע ולראות לפחות איפה המושלם נימצא.. טוב ולמה קראתי לעצמי ככה?!....א.שם משפחה מושלם! ב.אני לא אישתו אני הבת שלו!!!....ג. אני חולה על הלהקה כמוכם!!! אוהבת אותכם נטלי!

"תיאוריה..חיים אמיתיים"

את חושבת שהתאוריה זה ההפך מהחיים האמיתיים? וחוצמזה..את סוטרת את עצמך רוב הפעמים תביני-קורט קוביין זה לא 2 פאק ולא השאר האחרים,רוב האנשים שחושבים שקורט חיי נמצאים במקומות שאת לא רוצה להגיע וזה סתם אנשים שאין להם חיים וממציאים את זה.. "איפה המושלם נמצא" את יכולה לעשות טובה ולהפסיק לכנות אותו בכינויים של פרחות בנות12 ובפעם האחרונה שאני בדקתי לבת שלו קראו פרנסיס בין. מה עוד את שומעת חוץ מנירוונה?

tomgavish

New member
he.....Fanatic

באלוהים אם היה מישהו מתאים לתוכנית הזאת זאת היית את......תגידי את עושה צחוק? מושלם, חיי חיים שקטים? הבן אדם היה מטורף, גאון אבל מטורף, וכמו כל הגאונים הוא לא יכול לסבול שהעבודות שלו מוערכות בצורה עלובה של בנות שכיום שומעות בריטני סיפרס, ואת אחת כזאת, רק שעשתה תפנית, כנראה בריטני לא התאים אז לקחת את כל הדברים שעושים על בריטני והעברת על קורט, אני מניח שיש לך פוסטרים שלו בכל החדר, תמונות בכל מקום, ביומנים על הספרים, ארון בגדים עם חולצות שלו, ופלאנל כי קורט "המושלם" הלך איתן נכון? בחייאת תתחילי לחיות! הוא מת, לא ממש משנה איך הוא מת! אין קבר אבל אני מניח שיש מצבה, כי גם אנשים ששורפים להם את הגופה מקבלים מצבה שיהיה אפשר לבקר בה, ודרך אגב, זה שקורטני בחרה לשרוף את הגופה זאת עוד הוכחה לזה שהיא רצחה אותו, כדי שלא יהיה אפשר להוציא אותו ולבדוק מחדש את הגופה, ככה שגם אם הוא נרצח, דבר שהיום יותר קל לבדוק, לא נדע את זה.

נריה פי

New member
חחחחחחחח....

לא יודעת מה קורה לי! הכל מצחיק אותי היום!

the sofa city

New member
מזכיר לך משהו?

and ther will be no more faces around no more
facees no more
faces and no mors nirvvana smili faces!!! hahahahah

nataly cobain

New member
מה שניקרא...תהרגו אותי וזהו...

טוב תיראו אנשים, אני לא מה שאתם חושבים, לפחות מה שהבנתי שאתם חושבים עליי....אני לא כל היום הולכת ומתפללת שקורט חיי, אני שונאת את בריטני, ופופ בכלל, אוהבת מלא להקות כמו מטליקה אואזיס, קווין... אין לי חולצות של נירוונה, למרות שאפשר להשיג בשנקין (מי שגר בתל-אביב, ובסביבה יודע).... וחוץ מי זה, נו אז מה שאני אוהבת את נירוונה, אסור, למה אתם לא?... אבל ראיתם בVH1....את כל הדברים שהיו, כל השבוע יש הופעות וכאלה... חולה על VH1 השבוע... טוב תגיבו....ואל תיהיו רשעים, כי אני לא הכי בריאה (במובן הטוב)!

למעלה