היי אנשים, אני חדשה פה...

nataly cobain

New member
היי אנשים, אני חדשה פה...

וזה יום הכי מושלם בשביל להיות חלק מהפורום הזה, אני מה זה מקווה שניסתדר ביחד.... אז כמו ששמתם לב קוראים לי נטלי (לא קוביין)... אבל אני ממש מאושרת שיש לו היום יום הולדת...רק לחשוב שהוא יכל להיות עכשיו בן 36....~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!.......*עצובה* בכל אופן... קורט הוא בן אדם שולט...ואני לא מבחינה למה אתם כל כך שונאים את קורטני...היא לא היתה הסיבה העיקרית למותו... ואגב, יש אפשרות שהוא עדיין חיי!!!....

made in china

New member
היי נטלי!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום! רוצה לשתות משהו? קורט חי? שרפו את הגופה שלו ופיזרו אותה בים. לא נראה לי שהיו הרבה מקרים של אנשים ששרדו את זה..

Hairspray Queen

New member
הלו הלו ווולקאם

קורטני לא הייתה סיבה עיקרית למותו? היא רצחה אותו! זאת סיבה די עיקרית, אני חושבת... בכל מקרה- מקווה שתהני בחברתינו הצנועה....

November Rainִ

New member
Lol "קורט הוא בן אדם שולט"../images/Emo151.gif

אה וקשר לזה שיש אפשרות שהוא עדיין חי... גם אלביס חי הוא פשוט מסתתר... וגם ג'ון לנון חי... בעצם כל כוכבי הרוק שמתו הם חיים בעצם הם חברים טובים וגרים ביד באושר בלי הנשים שלהם ובלי הילדים שלהם... בלע....

ברור .

קורט ואלביס וג'ון לא מתים הם רק יצאו לעשן ג'וינט ... שם מעבר לקשת :)) קודם כל ברוכה הבאה , הסיכויים שקורט חי הם די אפסיים ( לא ממש קיימים ליתר דיוק) , אנחנו לא אוהבים את קורטני כי היא עושה כסף על המוות שלו , וייתכן שהיא הסיבה למותו . יום טוב.

נריה פי

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo70.gif (לג'ונגל)

נ.ב אני ודולי החלפנו חתימה! check this out!

Runaway Train

New member
ברור שהוא לא מת

הוא חי ביחד עם ישו ,אלביס,ג'ון,הסולן של דראונינג פול ,טו פאק ועוד כמה סופרסטארים באי של פיטר פן אני לא יודעת מה את או מי את אבל תסלחי לי את מזכירה לי את הפרחות האלו שאומרות שקורט קוביין הוא כוסון וכותבות נטלי+קורט=אהבה או משהו כזה....או שמדביקות את השם משפחה שלו אליהן... עלוב -צאי מזה "שולט" קורטני היא סה תמים?! ("סה תמים"-לא יודעת בדיוק מה זה אבל זה יצא מהמורה שלי לתנ"ך שהעיפה אותי מהכיתה)

SiS MaSiS

New member
הסולן של דאונינג פול מת? חחח

ומה רע קורט באמת שולט מה נסגר איתכם :)

dinara

New member
בכורה הבאה

בקשר לזה שקורט חי - את מה זה צודקת!!!! בטח שקורט חי! הוא בא אלי כל סוף שבוע ואנחנו הולכים לאכול פיצה ולראות סרט. חבל שהפנים שלו קצת ניכוו בגלל ששרפו אותו - הוא לא חתיך כמו פעם

Friends G i r l

New member
ברוכה הבאה! (ועוד משהו קטן...)

ואיך בדיוק הוא אמור להתעורר לתחייה? זה לא וולט דיסני או משהו שהקפיאו לו את הגופה!
קראתי את הספר "הקיטנה של קנלר" למי שמכיר והיה שם קטע קורע על קורט קוביין! הספר מספר על עולם שאחרי המוות שכל מי שהתאבד מגיע אליו, העולם שהם מגיעים אליו בדיוק כמו העולם שלנו רק הרבה הרבה הרבה יותר מסריח! בקיצר אתם יכולים להבין למה קורט היה שם... הוא היה בתפקיד קטן מאוד מי שרוצה אני יכולה להעתיק את השורות - מצחיק ביותר!

נכון , באמת יש עליו בקנלר :))

אבל אם אני זוכרת נכון (קראתי את זה לפני המון זמן ...) רק מוזכר השם שלו או משהו... אבל אין על קיסנג'ר

Hairspray Queen

New member
אח אח אח... איזה ספר!

אתגר קרת הגאון, אני מתה עליו... חוץ מזה השורות שם על קורט לא בדיוק מחמיאות...

למעלה