היי אנשושים! מה קורה? הרבה זמן לא הייתי!!!!!! הייתי נורא חולה ונורא נורא התגעגעתי אליכם!!!!!!!
J jlo9 New member 25/2/03 #1 היי אנשושים! מה קורה? הרבה זמן לא הייתי!!!!!! הייתי נורא חולה ונורא נורא התגעגעתי אליכם!!!!!!!
J jlo9 New member 25/2/03 #2 דרך אגב..מישהו קנה את.. הדי.וי.די של ההופעה? אני קניתי! איזה יפה הוא הרבה יותר שווה מההופעה בטלוויזיה! אה..ואור יש לך מושג אם הסינגל של all i have כבר בארץ?
דרך אגב..מישהו קנה את.. הדי.וי.די של ההופעה? אני קניתי! איזה יפה הוא הרבה יותר שווה מההופעה בטלוויזיה! אה..ואור יש לך מושג אם הסינגל של all i have כבר בארץ?
M Mandyִ New member 25/2/03 #3 ../images/Emo29.gif../images/Emo113.gifהיי!!../images/Emo24.gif באמת נעלמת לכמה זמן.. מה קורה איתך?! תתחדשי על הדי וי די! איפה קנית?
../images/Emo29.gif../images/Emo113.gifהיי!!../images/Emo24.gif באמת נעלמת לכמה זמן.. מה קורה איתך?! תתחדשי על הדי וי די! איפה קנית?
א אור P New member 25/2/03 #4 קררר... היי, ותשובה לגבי ALL I HAVE היי, מה נשמע? ברכות על הדי-וי-די, הוא בהחלט מרהיב. לגבי הסינגל "אול איי אב" - הוא יצא בימים האחרונים בארה"ב ולכן עדיין לא הגיע לישראל. אמשיך לעדכן בנושא.
קררר... היי, ותשובה לגבי ALL I HAVE היי, מה נשמע? ברכות על הדי-וי-די, הוא בהחלט מרהיב. לגבי הסינגל "אול איי אב" - הוא יצא בימים האחרונים בארה"ב ולכן עדיין לא הגיע לישראל. אמשיך לעדכן בנושא.