היי אנשושים!

אהבתיה

New member
היי אנשושים!../images/Emo24.gif

חזרתי לי אחרי שבוע ממש נורא בצבא....איזה כיף זה לחזור הביתה ולפורום הכי מקסים בעולם!!
אני דורשת לשנות את התאריך של המפגש!! זה יוצא כשאני בבסיס!!
אני גם רוצה לבוא!!! דנדוש, אני נורא מקווה שנתראה מחר בהופעה...אני עדיין לא יודעת מה קורה איתי מחר...המצב קצת בעייתי... נירוש, טוב שחזרת!!
יואבי, אוי ואבוי לך אם תקום מאוחר בפעם הבאה שיש הופעה של שלמה ברדיו!!!

מורניייי../images/Emo24.gif

טוב שחזרת התגעגעתי גם אני דורשת לשנות את התאריך.. אבל יש לי הרגשה שהוא סופי
ברוכה השבה

yoavl1

New member
היי היי , רגע רגע רגע...

במפורש שאלתי אם למישהו לא מסתדר התאריך.... חבר´ה, יש מישהו נוסף שלא מסתדר לו התאריך?

yoavl1

New member
מורנוש!!

למה לדאוג לגבי השכמה כשיש מורני שדואגת להעיר אותך בזמן??? וולקאם הום! אהה..ומצטער על ה-2-0 של אתמול....גם אני התבאסתי.
יואב

אהבתיה

New member
יואבי!

משום מה שכחת לשאול אותי אם מסתדר לי התאריך!! כזכור לך, הייתי בבסיס כל השבוע ולא ידעתי שאתם מתכננים עוד מפגש! ואיך זה יכול להיות שלא אמרת לי את זה???
זהו, אין יותר השכמות!!!!!
יש מצב לתאריך אחר??

yoavl1

New member
מורניייייייייייייי

רוצה לשמוע משהו מצחיק??? או לא כל כך מצחיק בעצם..... אני גם לא יכול. קבעתי את התאריך על סמך השיר ולא חשבתי שאני בכלל לא יכול. אני בלימודים בימי שני וחמישי מהבוקר עד הערב במכללה החל מיום ראשון הקרוב... אז כבר נראה שלרוב זה מסתדר טוב, אבל לי זה לא. אני ממש דפוק,הא? טוב,חבר´ה, מה אתם אומרים? אם התאריך נשאר על כנו, אז אני אוכל להגיע אולי אבל בסביבות 20-21 בערב. הביעו דעתכם. ומורני, אני צריך השכמה מחר, להופעה ברדיו של שלוה ברטי......סתאאאאאאם! מת עלייך!

אמ...

לי אין תאריך אחר... אני בכלל לא יכלתי להגיע לתאריך ההוא.. אבל חייבים להזיז את התאריך

למעלה