היי.... אני שוב...

Ethan248

New member
היי.... אני שוב...

זוכרים אותי? זה ששאל לגבי הקריסטל? טוב אז יש לי כמה שאלות... 1) יש לי כמה קריסטלים ואני רוצה לקחת אותם איתי אבל הם גדולות מדיי, אז השאלה שלי היא האם אפשר לשבור חלק מהן ולקחת את השבר הקטן איתי מבלי שהתכונות של הקריסטל יפגעו? 2) אני יודע שלא צריך לשייך כל דבר מוזר לתחום המאגי, אבל ניראה לי שלא יזיק לשאול. האם לקבל זרם סטטי הרבה פעמים וחווית דז'ה וו גם הרבה פעמים מעיד משהו? זה דיי מטריף אותי שאני יושב בכיתה ועושה תרגיל ואני מרגיש שעשינו אותו אבל הוא לא נמצא במחברת שלי או שחברים שלי מדברים איתי על משהו שנראה לי שדברנו עליו... ואני גם מפחד לגעת בדברים מתכתיים מרוב הזרם.... ופעם הסתכלתי על השעון (מחוגים) שלי בדיוק כשהוא הפסיק לעבוד. הוא זז שניה אחת ונעצר.... נשמע מוכר? סביר? הגיוני? או שאני סתם מדמיין דברים.... איתן

.m

New member
חג שמח ../images/Emo39.gif

אל תשבור את הקריסטלים. בשביל מה? לא יותר פשוט לקפוץ ל"מורנו" ולקנות אבנים קטנות יותר לשאת בכיס/ארנק/... ולהשאיר את הגדולות, כמו שהן, שיפיצו אנרגיה בבית? ככה אתה מרוויח פעמיים
מצטערת שאין לי זמן להכנס לעובי הדברים.. חייבת ללכת להכין שולחן ל-32 איש... ליל סדר קל
mai

Ethan248

New member
אמ..... לגבי הקריסטלים

הקריסטלים לא כאלה גדולים (הם בערך בגודל של אגודל) אבל לא נוח לי לקחת אותם בארנק או בתיק.... אני פוחד שם יפגעו או יפלו...

.m

New member
זה הרעיון ../images/Emo13.gif

קריסטלים נעלמים "פתאום" כשאתה לא צריך אותם. הם נשברים כשהם סופגים פגיעות המכוונות אליך. הם ממלאים אותך באנרגיה שלהם כשאתה מרוקן. נשמע שהם בגודל אידיאלי לנשיאה ואל תשכח לטהר ולהטעין אותם מדי פעם
mai

למעלה