היי...אני צריכה עזרה...

היי...אני צריכה עזרה...

יש מישהי שאני ממש רוצה להרחיק ממני ומהחבר שלי , היא לא קשורה אליינו באיזושהיא צורה אבל היא כל הזמן מנסה איכשהו להיכנס לנו לחיים. יש איזשהו כישוף/שיקוי שבעזרתו אני יכולה להרחיק אותה מאיתנו??? קראתי במאמרים על שיקוי שעשוי ממנטה , פלפל שחור , שורש חזרת ושמן. רציתי לדעת , זה עובד?? איזה שמן? אפשר נענע במקום מנטה (או שזה אותו הדבר?) תודה מראש...

ToryMaster

New member
ובכן

אם תוכלי לפרט קצת יותר מה בדיוק היא עושה, איך היא מנסה להידחף לחיים שלכם ולהמ זה כל כך מפריע לך אולי נוכל לעזור לך, למרות שבדרך כלל אנחנו לא מחלקים כישופים בפורום. ונענע ומנטה זה אל אותו דבר

היא מנסה להתחיל איתו ולעצבן אותי

דיבורים איתה לא עוזרים. היא מנסה בכח ובכל דרך אפשרית. אני לא רוצה לפגוע בה או משהו , פשוט להרחיק אותה מאיתנו. למישהו יש הצעות?

והאם השיקוי הזה באמת עובד?

ובאיזה שמן להשתמש ורשום שם שצריך לטהר אותו...אז איך עושים את זה? ותבינו , אני קוראת דיי הרבה בפורום ואני יודעת שאתם לא "נותנים" פה כישופים אבל אני חייבת לציין שוב שאני באמת לא רוצה לפגוע בה אלא להרחיק אותה מאיתנו כי שום דבר אחר לא עוזר.

הכי טוב

תאיימו עליה שתגישי תלונה למשטרה על הטרדה מינית. ולגבי הכישופים: העיקר זה לא פרטי הכשוף של איזה חומרים את משתמשת אלא מה עובר לך בראש באותו זמן. העיקר זה הרוח ולא החומר. לדעתי, או שאת יודעת איך לעשות כישופים ואז לא יעזרו ההסברים או שאינך יודעת ואז יקח לך זמן ללמוד ולהתאמן. יותר מהיר תלונה במשטרה.

למעלה