היי.. אני צריך עזרה

damiantt

New member
היי.. אני צריך עזרה

שלום, שמי הוא דמיאן, אני בן 18 ואני בן אדם מאוד שמח בדר"כ אבל יש משהו שמציק לי כבר הרבה זמן ומונע ממני מלהגיע לאושר מלא- אהבה. אני זקוק לעזרכתם ולעצות כי כל שבריר של דעה תעזור לי לבסס את כיוון המחשבה שלי ואת מה שאני אלך לעשות הלאה מפה!! אז ככה: אני כבר בערך שנה וחצי בחוסר ידיעה לגבי זהותי המינית... במהלך הקשר הראשון שלי שנארך כחצי שנה עם מישהי שמאוד אהבתי וגם נמשכתי אליה (כל התסמינים מראים שכך זה היה אם אתם מבינים למה אני מתכוון...) התחילו לי תהיות לגבי "אני נמשך לבנות בכלל?", או "מה היה קורה אם זה היה בן?" וכל מיני חרדות ודברים שאני נוהג להכניס לעצמי לראש ושלא בהכרח קשורים למציאות.. הקטע הוא שאני לא בטוח שזה היה חרדות, ואני חושש שבאיזה שהוא מקום אני כן נמשך גם לבני המין שלי. עכשיו הקטע הוא כזה- מאוד אהבתי את החברה שלי... ואני עדיין אוהב, וכעיקרון הקשר הופסק כי לא הייתי מסוגל להמשיך לקיים איתה קשר מיני כלשהו כי המון פעמים הכנסתי לעצמי לראש שהיא גבר כי באיזה שהוא מקום הייתי כל כך סקרן לדעת מה היה קורה אם אותו סקס שאני עושה איתה היה אם גבר, ומשם זה פשוט גלש למצב שהטרפתי לעצמי את השכל עד כדי כך שכבר לא יכלתי לתפקד יותר מינית מרוב מחשבות ותהיות (לא שהפסקתי להמשך אליה!)הקטע הוא שלא היה לי האומץ לנסות להתחרמן עם איזה שהוא בן. ובטח שלא במהלך הקשר... עברה שנה וחצי מאז, לקח לי זמן לא קצר להתאושש מהפרידה שאני הייתי אחראי עליה ברובה, והיה לי מאוד קשה לסלוח לעצמי, למרות שזה לא היה באשמתי.... אבל עד עכשיו לא ניסיתי איזה שהוא קשר מיני עם בנים, והדבר הכי רחוק שהגעתי אליו הוא במחשבות שלי שיכולות לגלוש בקלות אבל מפה ועד למציאות יש פער גדול, והנורא זה שאני בכלל חושש שזה לא באמת מה שאני רוצה, אלא שאני סתם מלחיץ את עצמי ואם אני אנסה אז אני אגלה שזה לא מה שאני רוצה (שזה רוב הסיכויים מה שקיים כי אני בטוח שאני נמשך גם לבנות)... לאחרונה הגעתי למסקנה שכדאי למהר בהתחלת ביסוס הזהות המינית שלי כי אני בתקופה שאני צריך לדעת מה קורה איתי בצבא, יש המון זימונים וגיבושים, ואני כבר מכניס לעצמי כל מיני תסריטים של "מה יהיה אם אני אהיה הומו ואני אהיה 3 שנים בחברה רק של בנים?" (אם זה יהיה ככה אני לא רוצה לשרת בתפקיד קרבי לפחות), ובקיצור, זאת התקופה הכי מבולבלת שהייתה לי בחיים כי אני פשוט לא יודע כ-ל-ו-ם על עצמי!!! וזה מאוד מתסכל כי אני כבר מוכן לעוד קשר רציני מבחינה רגשית ואני מתגעגע לאהוב כי כל השנה וחצי האחרונות התחמקתי מקשר רציני עם בנות למרות שהיו לי המון הזדמנויות ואני חייב לציין שאני גם נראה לא רע בכלל (לא במובן השחצני), אני מת שתהיה לי חברה אבל באותו זמן אני גם לא רוצה שזה יסתיים בדיוק כמו שהיה עם הקודמת שעדיין יש לי המון רגשות אליה אבל אני פשוט יודע שלא כדאי לי לנסות להיות איתה שוב כל עוד לא שיניתי את הגורם שגרם לי להפרד ממנה פעם שעברה... סליחה על הכמויות שאני רושם פשוט אני חייב לתת לכם איזו שהיא נקודת התרשמות... אז ככה... מה אני צריך לעשות מפה לדעתכם? איך אני מגיע למצב שאני פשוט מוצא איזה שהוא בן ומנסה לבדוק אם זה עושה לי את זה? ואיך אני יכול למנוע שזה יתפרסם? (אני מעדיף שלא ידעו על זה בשלב זה), ונגיד שאני מגלה שאני נמשך אליו, איך אני יכול לנהל קשר רציני עם מישהי בידיעה שאני יכול גם לאהוב בן באותה מידה??? עולות לי יותר מידי שאלות לראש, ואין לי אף תשובה... אני באמת חייב את עזרתכם בתור אנשים שמגדירים עצמם כבי סקסואלים, כי מאוד מאוד קשה לי!! תודה ענקית מראש, דמיאן

../images/Emo201.gifקשה לענות על רגל אחת,

והשעה כבר מאוחרת...
אני יכולה רק להגיד לך בינתיים שעברתי את הדילמה הזאת כמה וכמה פעמים עד שהגעתי למסקנה. והגעתי למסקנה דווקא כשהרפיתי מזה והפסקתי לחפור לעצמי בנשמה. קח אוויר ותנשום עמוק, קח את הזמן ותירגע. מקסימום לא תגדיר את עצמך בינתיים, זה לא כזה נורא. למרות שכשאמרו לי "למה את צריכה הגדרות?" ממש לא הבנתי מה רוצים ממני ולא הסכמתי איתם. ואגב, אני לא בעד לחפש התנסות מינית סתמית- כי היא עלולה רק לבלבל אותך יותר, או אפילו להשאיר משקעים או טראומה. לילה טוב ורגוע בינתיים, חנה

טוב, אז דבר ראשון לפני הכל דמיאן,

ברוך הבא, ואני שמח שהחלטת לכתוב את ההודעה הזו פה, כי אני חושב שאפשר לעזור לך למצוא את הדרך שלך
אז ככה, דמיאן, מה שאתה עובר עכשיו, הוא שלב \ תהליך שעובר כמעט כל בן אדם בעולם, במיוחד מתבגר. דבר ראשון, אף אחד לא לוחץ אותך לקיר לדעת מי ומה אתה בצורה כזו שזה צריך להיות כל מה שאתה מתעסק בו ביום יום, למרות שזה קשה הרבה יותר לעשות מאשר להגיד. ככה רק שתדע, שהמקרה שלך לעומת מקרים רבים אחרים, הוא יותר קל, וזה בגלל שיש מין אחד שאתה יודע בוודאות שאתה נמשך אליו, נשים. תראה יש סטרייטים שיודעים שהם נמשכים לפעמים לבני מינם, אך דבר זה אינו אומר בוודאות שהם הומואים או דו!! זו יכולה להיות סוג של צורך בווידוא עצמי של "מה אני מי אני" וכו... מה שאתה צריך בשלב זה של חייך זה וודאות, וודאות לגבי המיניות שלך, וזה ממש מלחיץ אותך, עד כדי כך שזה פלש גם לתחומי חייך האישיים והלא קשורים לעניין המיניות, כמו עניין הצבא. בקשר לצבא, תראה, אם אתה הומו, אתה הומו, ולא משנה אם תהיה בחברה של בנים או נשים במשך שלוש שנים, הומו אתה תשאר, ואותו הדבר לגבי אם אתה סטרייט או בי. אין לך מה לחשוש מהצבא, אין לזמן מה להלחיץ אותך, כי אתה עדיין ילד עם כמה שזה מעצבן לשמוע, וזמנך לגלות מי אתה יגיע בזמן זה או אחר.. בינתיים, אם אתה מרגיש צורך לנסות ולדעת מהם נטיותייך המיניות, אז לדעתי אתה צריך להפוך את הצורך הזה לדעת לממשי.. אתה צריך לנסות משהו עם גבר. אחרת אולי לא תדע עד להודעה חדשה.. אבל אני לא אומר לך שתלך עכשיו לאיזה מקום שיש בו אנשים שמוכנים להתפשט בלי סיבה ולנסות, חלילה, אני אומר שתתחיל לשאול את עצמך אם אתה מסוגל ללכת למסיבות של הומואים או להכיר מישהו דרך האינטרנט, או כל דרך אחרת למצוא מישהו שאולי יהיה לך איתו משהו או אולי אחד כזה שתרצה. קרה לך פעם שהלכת ברחוב, וראית מישהו, גבר, שממש ממש ממש עשה לך משהו? אז יש סיכוי לא קטן שאתה בי, במיוחד אם זה קרה יותר מפעם אחת או אם זה עקבי.. אם יש לך צורך להרגיש גבר, לך על זה! אל תהסס! אל תחשוב מה מו מי {קשה קשה קשה} אבל תבין שזה מה שיעשה אותך מאושר שוב, לגלות מהי האהבה האמיתית שלך
"איך אני יכול לנהל קשר רציני עם מישהי בידיעה שאני יכול גם לאהוב בן באותה מידה???" וכתשובה לשאלתך: פשוט מאוד! אתה פשוט אוהב את מה שיש לך בידיים ברגע זה,ולא חושב על "מה שהיה אם.." אה פשוט נהנה ממה שיש לך עכשיו בין הידיים בין זה גבר עכשיו ובין אם זו אישה מחר.. בקיצור דמאין, נשמה שלי, אל תדאג, אל תילחץ, תמשיך לחייך כמו שאמרת שאתה רגיל להיות מלא בשמחה, ואתה תראה איך לאט לאט, כל המסך המטושטש שעוטף את החיים שלך עכשיו, מתחיל להתבהר, ובמקום לראות חושך אתה תראה אור ותדע מהם כיווניך בחיים.. מקווה שקצת עזרתי לך, רן.

פיה שלו

New member
נשמע ש..

תגובה אחת לא מה שיעזור לך.. אשמ לדבר איתך ואם תרצה אף לייעץ לך במסרים אימייל או מסנג'ר. יום טוב לירי

הקטגור

New member
דעתי הקטנה.

אז ככה, דמיאן. לרוב שאלותיך אני מנוע מלענות, כי אני לא רוצה לעשות יותר נזק מאשר תועלת.. אבל, הרשה לי לומר מעט על מה שאני כן מרשה לעצמי: מה שהטריד אותי בעיקר במה שרשמת היה המשפט: "ונגיד שאני מגלה שאני נמשך אליו, איך אני יכול לנהל קשר רציני עם מישהי בידיעה שאני יכול גם לאהוב בן באותה מידה???" מה בעצם הכוונה שלך? אתה טוען שמי שדו לא יכול לנהל קשר רציני עם אף אחד מהמינים כי הוא יכול לאהוב את המין השני באותה מידה?! זה דיי אבסורד. (אני לא מתכוון להשמע מאשים חס וחלילה - רק מנסה להראות לך את האבסורד שבהצהרה הזאת) באותה מידה אנשים סטרייטים יכולים להגיד: איך אני יכול לנהל קשר רציני עם מישהי בידיעה שאני יכול גם לאהוב מישהיא אחרת באותה מידה??? אתה מבין את הפואנטה?? כשאתה אוהב מישהיא/מישהוא באמת, אתה אוהב אותם, ורק אותם, וזה לא משנה למי עוד יש לך פוטנציאל להימשך, הלא כן?! (לפחות ככה זה לגבי, אז מי שזה שונה לגביו - עמכם הסליחה) דבר נוסף - אתה לא צריך ללכת ו "לזרוק" את עצמך על איזשהוא זכר עם זין רק כדי "לוודא" אם אתה נמשך גם לבנים או לא.. אתה יכול להתנסות לאט, צעד צעד, להתרגל אט אט לתחושות.. תתחיל למשל בכך שתארגן לך "דייט" עם גבר. תבהיר לאותו בר-מזל שאין בכוונתך לעשות שום צעדים פיזיים כלשהם בזמן הקרוב, פשוט תנסה להתרגל לכך שאתה עם הבחור למטרות רומנטיות. ככה תעשה עד שתמצא, בתקווה במהרה, מישהוא שווה, שיעניין אותך אינטלקטואלית ומנטלית וגם יראה טוב פיזית.. ואז תראה איך אתה מגיב אליו, אם הגוף והלב מסונכרנים ברגשותיהם כלפי הבחור. כמובן, זהו הקיצון השני, אתה תמיד יכול לנסות משהוא באמצע :) דבר אחרון - אני מבין שזה משום מה מאוד חשוב ולחוץ לך "להגדיר" את עצמך.. אני אישית לא מבין את העניין הזה של ה "הגדרות" האלה.. מה אנחנו, בקטריות, שצריך להגדיר אותנו לסוגנו השונים?! אבל, כאמור, זכותך. רק רציתי להוסיף שגם אם עדיין עוד לא הצלחת "להגדיר" את עצמך אתה צריך לנסות לקחת את זה בקלות, ולא לתת לזה להשפיע כ"כ על החיים שלך, כמו למשל (ואפילו במיוחד לא) על התפקוד המיני שלך.. אני יודע שקל יותר להגיד מאשר לעשות, אבל.. פשוט ממש ממש חבל, לא? כל המין המבוזבז הזה?? אתה חייב את זה גם לבנות זוגתך, נכון? למה אתה נותן לפנטזיות שלך להלחיץ אותך? זכותך לפנטז על מה שבא לך - זהו עולמך הפרטי אחרי הכל... פנטז שהן סוסים, עד כמה שזה משנה, אם זה מה שעושה לך את זה.. תזרום... "כמו דגיג ביסקסואלי מאושר"... (רק לא בהכרח ביסקסואלי במקרה שלך) בכל אופן, שיהיה המון בהצלחה, ותרגיש חופשי להמשיך להתייעץ ולשתף כאן. הקטגור.

הקטגור

New member
אופס, הדגש היה צריך להגמר אחרי ה..

"מישהיא אחרת באותה מידה??? "

מצטרף למה שנאמר וקצת מוסיף

היי דמיאן אני חושב שחלק גדול מהקושי שלך הוא חוסר היכולת לשתף את הקרובים אליך בהתלבטויות. אני יודע שבשלב הזה שבו עדיין אין וודאות לגבי שום דבר, מאד קשה לבוא ולשתף (אפילו תחת האנונימיות של האינטרנט). סביר להניח שסביבך יש עוד אנשים שיש להם את אותן הלתבטויות כמוך, שכמו שכבר נכתב, הן שלב שכל אחד עובר בצורה כזו או אחרת. כדאי אולי לנסות לגשש בסביבה הקרובה שלך ולנסות לשמוע דעה של אנשים שאתה מכיר אותם (ולא צריך להחשף בשביל זה). אם ההגדרה של הזהות המינית שלך כל כך חשובה לך ואתה לא מסוגל להתנתק מזה ולשים את זה בצד, לצערי אין לך ברירה אלא לנסות. כבר נאמר שלא צריך לקפוץ על כל זין מזדמן אבל לדעתי כן אפשר ליצור את הסיטואציות ואת ההזדמנויות - אבל צריך קודם להתגבר על הבושה. איך אני יכול לנהל קשר רציני עם מישהי בידיעה שאני יכול גם לאהוב בן באותה מידה??? וכל אחד מתייחס לאהבה וסקס אחרת. אני אישית נמשך גם לגברים וגם לנשים אבל אני לא רואה את עצמי (למרות שאני לא פוסל) מקיים מערכת זוגית עם גבר. במידה והמשיכה לגברים היא מינית בלבד בלי קטעים של אהבה, תוכל למצוא גם בת זוג שתבין את זה. הנושא של זוגיות פתוחה (ואני יודע שזו לא דעה מקובלת בפורום הזה) יכולת לתת הרבה פתרונות גם למצבים כאלה של דומיניים. אתה עדיין לא יודע שאתה יכול לאהוב מישהו באותה מידה
האפשרות קיימת ולא תדע עד שלא תבדוק. לסיום, זה פחות משנה אם אתה סטרייט, הומו או דו. הכי חשוב זה שתדע מי אתה (לפחות עכשיו, אחר כך דברים יכולים גם להשתנות) ושתדע לקבל ולהיות שלם עם מי שאתה.

L i R a N 2 1

New member
כמו שאמרו כבר לפניי ../images/Emo9.gif

עד שלא תנסה את שני המינים - לא תדע. אתה פשוט צריך לנסות עם גבר ועם אישה - ולראות מה מושך אותך יותר, מה מרגש אותך יותר - מה עושה לך את זה יותר. פשוט וקל. נראה לי.. :)

למעלה