היי! אני צריך טובה...

soulost

New member
היי! אני צריך טובה...

בבקשה תשרשרו לפה את כל הרעיונות שלכם ואת הדברים שאתם בד"כ עושים כדי לגרום לכם להרגיש...שמחים
אני צריך רעיונות שבסופו של דבר גורמים להרגשה טובה,ולהרגשה של שמחה. בתודה מראש...

ממממ.....

תצא עם חברים, לא משנה לאן, העיקר לצאת לאנשהו.... תלך למסיבות (ותרקוד, אם אתה לא רוקד, אתה סתם מתבאס), כמובן יש עדיפות למסיבות טבע.... מה שעושה לי טוב על הנשמה זה לעזור לאנשים עם הבעיות שלהם, ככה אני מרגיש שאני מועיל לעולם.... תראה סדרות קומיות מטומטמות בטלוויזיה, זה תמיד טוב.... סתם תדבר בטלפון עם אנשים שאתה אוהב.... טוב, נגמרו לי הרעיונות לבינתיים....

crooked smile

New member
אממ../images/Emo9.gif

מוסיקה טובה, חברים, איזה ארוחה נחמדה, סרט שאתה מאד אוהב, סתם סרט טיפשי בקולנוע, הכל הולך=]

Ethan248

New member
מה שאני עושה...

כשאני במצב מדוכא אני או כותב שיר או מוציא את כל המחשבות שלי על נייר (שכל העצב לא יהיה רק בראש אלא שיצא קצת...) אני גם שם מוזיקה מרגיע (כמו אניגמה) במערכת ופשוט שוכב וזורם עם המחשבות... ואם אחותי לא בצבא אני הולך אילה רואה מה היא עושה קצת מדבר קצת צוחק ואם יש לה חשק הולכים לקניון (כי הוא שני מטר מהבית שלי)....

תרקוד עם האלים ../images/Emo94.gif

אני מציע לך לשים מוסיקה בכל סגנון שאתה אוהב כשתהיה לבד ותתפרע עד כמה שאתה יכול תוציא את כל האנרגיות השליליות ותהנה בסוף תעשה מקלחת במים פושרים תצא תוכל לך משהו טעים ותישן לשעה שעתיים ותראה איך תתעורר בן אדם אחר .

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

אין דבר יותר טוב מזה, אם כי אני מעדיפה אמבטיה ארוכה עם שמנים וקצף על פני המקלחת..

Megafox

New member
אוקיי אז כמה שזה ההודעה הראשונה שלי

בתור מישו שיש לו יותר מדי דיכאונות לפי דעתי כדאי לך לישון זה תמיד עוזר ואז לאכול הרבה משהו שאתה ממש אוהב לאכול ושוב לישון........ או שלא וחוצמזה שלום אנשים אני איש חדש ונחמד כאן סוף

soulost

New member
שינה לא פותרת הרבה...

לפחות לא אצלי, האמת היא שאני כמעט אף פעם לא נרדם ישר...אני פשוט נמצא במיטה וחושב או יותר נכון מפנטז אהבה ורומנטיקה...כן כן,אני יודע שאני נשמע אידיוט. אבל כל זה נרגע עכשיו...אני הרבה פחות חושב על זה,ואני גם נרדם הרבה יותר טוב בלילה. זה סימן טוב...

למעלה