היי אני ל בדיוק חדשה

dolevidolly

New member
היי אני ל בדיוק חדשה

היי אני לא חדשה פשוט שיניתי שם אני זכורה לגם מהשם דולבי כן אבל שיניתי שם אז מהיום אני דולבידולי :) LOVE YOU

CrazyBitch

New member
הא הא! ניצול שרשור!

ברוכה הבאה (מחדש) נורא כזה כיף לי לומר "ברוכה הבאה" כי גם אני חדשה, אז אני חושבת שאני אומר את זה הרבה! ווהו! ברוכה הבאה! טוב, ניצול שרשור! (אם למישהי יש חשק להוסיף לבחורונת נעליים אני אהיה נורא שמייחה)

¥EleVatioN¥

New member
וווווואווווווווווווו לי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הדולי שלך ממש מקסימה
אהבתי מאוד ה-כ-ל בדולי
אין לי מילים בפה חחחחחח ונעבור לדולי חדשה שלי בלו אותה

¥EleVatioN¥

New member
ועוד דולי אחת......./images/Emo9.gif

אני יודעת שהיא ממש לא יפה והצבעים פשוט מזעזעים
חחח פשוט סתם בא לי לשים אותה פה
לא איכפת לכן נכון?

ההההההההההההההההללויה!

אחרי שעות (1 וחצי) של עבודה קשה, ממררת ואומללללללההה (בלי בעיה)[ גמרתי את הפלירטז ה- 5 שלי!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שזה לא הרבה, אבל פי דעתי היא יצאה מדהימה... תגידו לי איך השמלה שלה נראית?שקופה?? עשיתי אותה לבד לבד לבד לבד (את הבובה) ואני כל כך גאה בעצמי!!!!!!!!!!!!!!!! לא היה לי כח לשים לה נעליים, כלומר, ניסיתי, אבל לא הצלחתי לעשות לה נעליים מתאימות.. יש תוכנה מיוחדת לעשות שקוף? אני עשיתי בצייר.. ישבתי רבע שעה מול הטבלה של עריכת הצבעים עד שמצאתי את הצבע הנכון!!!! טוב בכל אופן, זה היה שווה!! תגובות, הערות ושאר ירקות יתקבלו בברכה... אה, שכחתי להוסיף תיקונים יתקבלו בברכה...

¥EleVatioN¥

New member
הדולי ממש מהממת../images/Emo70.gif מדהימה../images/Emo70.gif

אין אין לי מילים
!|
רואים שהשקעת הרבה

אבל...

מה אתן חושבות על הבובה שלי??? אני שמה אותה עוד פעם כדי שתגידו לי מה דעתכם!! אני עבדתי עליה הרבה ואני רוצה תגובות.. אני ממליצה לכן לפתוח אותה בקטן, כאילו מרחוק..

CrazyBitch

New member
וואו!

אני ניסיתי לעשות בד שקוף (את יכולה לנסות למצוא את האיכסה הזו איפשהו בשרשור אחר) ויצא פשוט מגעיל! אז בגלל שניסיתי לבד, אני פשוט מעריצה אותך עכשיו! חחח... השרשרת גם נורא יפה...
תודה על המחמאות (ואת מוזמנת לנצל הודעות שלי כדי לפרסם דוליות שלך כמה שאת רוצה! שפתיים כחולות זה יפה דרך אגב!)

פי3פו3ית

New member
גאמני ../images/Emo70.gif

גם לי יש בובה חדשה...! שימו
סתם, לא משו מיוחד.. אבל זו הבובה הרביעית שלי.. אחרי הבובה החמישית אני אפסיק לספור........

פי3פו3ית

New member
ועוד אחת חדשה..

רק לא לשכוח לצרף..רק לא לשכוח לצרף..רק לא לשכוח לצרף..

פי3פו3ית

New member
ועוד אחת חדשה..

רק לא לשכוח לצרף..רק לא לשכוח לצרף..רק לא לשכוח לצרף..

צו צאנג

New member
השקוף בהחלט שקוף!!!!!!!!!!!!!!!!1

*שמה לב מה אני אומרת* *מחמיאה לך:* איזו בובה יפה!~!!~~!!~~!!~~!!~ היא יצאה ממש ממש ממש ממש ממש מש יפה!!!!!111

למעלה