היי.. אני ירדן =]

היי.. אני ירדן =]

אני בת 15 וחצי.. מאיזור השרון. אני לא ממש גבוהה.. אני 1.62 בערך.. עיניים חומות.. די בהירות.. ושיער חום חלק.. חום די כהה.. כבר פעמיים שפנו אליי ואמרו לי שכדאי לי לנסות לדגמן.. ושאם לא זה יהיה בזבוז.. אז החלטתי לנסות.. בכל מקרה.. אם יש פה למישהו דרך בשבילי שהוא מכיר שאני אוכל להתחיל להכנס לתחום.. זה יהיה נחמד מאוד! תודה :]

ברוך הבא לפורום:)=ת=ש=ו=ב=ה=

יש המון דרכים להכנס ךתחום הדוגמנות:) הדרך הראשונה:) 1 במייל לכל סוכנות ולשלוח תמונות לשם:) 2 ללכת לכל סוכנות בימים שיש להם קבלת קהל:) 3 דרך אתרי תיווך דוגמניות:) שמחתי לעזור :) יש פה אנשים שיביאו לך המלצות טובות יותר:) נעים מאוד וווששייי נשמח שתעלי לפורום תמונה שלך:)

topagency1

New member
היי ירדן ברוכה הבאה לפורום

אני אשמח אם תעלי לפה תמונות שנוכל להתרשם מיופייך.

הנה =]

מה שכן.. אני שמתי לב שדי אוהבים פה שזופות ואני לא ממש.. חח אהה.. והתמונות די גרועות אבל זה מה שיש בינתיים :/

מממ..

יש עוד תמונות.. יותר ברורות גם.. ויותר יפות אני חושבת.. אבל אני לא מצליחה להעלות אותן.. :-S

אני דווקא אוהב לבנות... בהירות..

דווקא אומרים שניגודים נמשכים... למרות שזה לא תמיד ככה.. כל אחד והטעם שלו..

masterboy

New member
הסיבה שאת לא מצליחה להעלות

(כנראה) בגלל שהתמונות גדולות מ500KB(את הגודל אפשר לראות שלוחצים עם מקש ימני על הקובץ של התמונה ולוחצים על מאפיינים). בשביל להעלות את תצטרכי קודם להקטין אותה. בשביל לדעת אם מישהי מתאימה לדוגמנות צריכים לראות את הפנים והגוף שלה בבירור, אחרת זה סתם יהיה לא רציני.

pinki girl1

New member
אני לא שזופה....ואני פה...חחח

למרות שאני מתה להשתזףף!! אוהבת יותר...:) עכשיו קיץ..ים... זה מעולה!

pinki girl1

New member
חחחח כי אני לא אוהבת את זה...

אני הרבה יותר אוהבת שזוףף...:) זה הרבה יותר יפה לפי דעתי כן...

חחח את לא צריכה לאהוב (או לא לאהוב)

את זה... אחרים צריכים לאהוב את זה.. וראיתי כמה תמונות שלך.. והרבה יותר יפה לך צחור. שיזוף רק יהרוס.. טוב זו דעתי בכל אופן..

pinki girl1

New member
טנקיו....

זה נכון הרבה יותר חשוב מה אחרים חושבים... אבל גם צריך לאהוב את עצמך...איך שאתה נראה...

עדיף גוון שזוף יותר...

אין ספק בכלל... רינת, מסכימה איתך בקטע הזה. לא פלא שאת אוהבת את עצמך שזופה יותר. אני חושבת שעור שזוף/ שחום הוא הרבה יותר סקסי...

pinki girl1

New member
לא שחום מאוד.. אבל שיזוף יפה כזה...

קיצר אני מתה כבר ללכת לים! או לעשות שיזוף במיטת שיזוף אבל זה באסה צריך כמה פעמים ללכת עד שבאמת רואים צבע.... והשאלה אם זה מחזיק גם... או התזה שמעתי שזה טוב אבל משאיר אחרי זה סימנים... אני אוהבת שמש אבל זה מזה לא בריא!

התזה משאיר סימנים

חברה שלי עשתה. היא נראית עכשיו כמו איזה דלמטית. לכי לים אם כ"כ בא לך... רק אל תשרפי את עצמך יותר מידי ואל תשימי שמן. סתם מזיק ומסוכן לגוף...גם אני בעד שיזוף.....סקסי בטירוף.......

pinki girl1

New member
אני מתה על ים...

כן שמעתי הרבה סיפורים שזה משאיר סימנים איזה באסה! ואם אני הולכת לים אני כול הזמן עם שמן.. אחרת איך נתפוס צבע מהר? וזה מסוכן .. רציתי לחפש דרך אחת...

mamoshit 19

New member
ראיתי תמונות שלך ואת בהירה

ודווקא בגלל זה את תשתזפי מהר אני בהירה בערך כמוך ושאני הולכת לים אני תמיד שמה קרם הגנה ועוד משתזפת... אם את לא רוצה לשים קרם הגנה אז אל תשימי כלום כי שמן שיזוף זה מאוד לא בריא... תאמת גם שיזוף מזיק לעור בגלל זה אני לא משתזפת הרבה וחוץ מזה לפי דעתי לבן זה יפה

yuli17

New member
אל תשימי שמן!!

בשופ פנים ואופן! שמתי לפני שבועיים נשרפתי כמו לא יודעת מה.... וקיבלתי מה זה צבע אבל אדום.. ואחרי כמה ימים זה הופך לחום אבל העור מתקלף ואני כבר שבועיים מתקלפת וזה מחרפן אותיי... תשימי קרם הגנה ..את תשתזפיי .. וכדי לקבל צבע תעשי את זה בהדרגה תלכי כמה פעמים לים ויהיה טוב! את לא חייבת מפעם אחת לקבל צבע.. אל תעשי שטויות זה מסוכן!

למעלה