היי, אני חייבת עזרה..

בר 16

New member
היי, אני חייבת עזרה..

.."לידיד שלי יש לוח סיאנס, ישבנו וכולם שמו את האצבט על הלוח, העלנו את הרוח של עפרה חזה, אמרנו לה: רוח כשאת נכנסת תני לנו סימן, פתאום עבר חתול שחור, ושמענו קול ממש של רוח, הבנו שהרוח בפנים, ושואלנו אותה: האם יש אלוהים? פתאום נפל איזה אגרטל בבית של ידיד שלי , ולמרות שהוא נפל רק מהשולחן לשטיח, הוא ממש התנפץ!!! זה היה כל כך מפחיד, התחלתי לצרוח. ואז שאלנו אותה אם יש גן עדן וגיהנום ואם כן שתתן לנו סימן פתאום בא חתול שחור לחצר וכיבה את הנר..." מה עושים? ואיך בדיוק עושים סיאנס נכון?- אני יודעת שזה סותר את היהדות.. בבקזה..

למה את......

שואלת איך עושים סיאנס אם כבר עשית והצלחת......... דבר שני מה שלומה..... חחחחח....סתם........ כשאמרת ששמעת קול של רוח, מה זאת אומרת? אני אף פעם לא שמעתי רוח...... באף סיאנס......

BomberMan

New member
סליחה אבל...../images/Emo4.gif

ערכתי מספר ניסויים בסיאנסים והגעתי למסקנה חד-משמעית - הסיאנס אינו קשר עם רוחות, בשום אופן לא!!! הסיאנס פועל כמעין מכונת-אמת, כל המידע נשאב מהמוח של היושבים ליד לוח הסיאנס. אם אינו תשובה לשאלה במוחו של אחד המשתתפים התשובה תהיה מה שהרוב רוצה שיהיה, או הרצון של המשתתף עם גלי מוח חזקים יותר מכולם. תנסו לשאול שאלה שרק אחד מהמשתתפים יודע, תגידו לו להסתובב או לסגור את העיניים ואז שאלו שאלה - תראו מה יצא. בניסוי שני שאלו שוב שאלה אבל שיש עליה תשובה אצל אחד המשתתפים - ותראו מה יצא כאן. גלי המוח עוברים מהעיניים ולתוך תנועות הידיים של המשתתפים, הרי את הכוס אתם מזיזים. אז לא לדאוג - עפרה חזה לא באה לבקר אותך, ושום רוח לא חיה עכשיו בבית של חברך. בכל סבבה, לא לדאוג. :)

L e s t a t

New member
שלום בומברמן

אין אמת אחת, אם זה מה שזה בשבילך - יופי, אבל זה לא אומר שזה מה שזה בשביל אנשים אחרים. הסיאנס נתפס כתקשור עם רוחות כבר הרבה זמן וכמו בדתות ככה גם במאגיה - זה שאתה מגדיר צהוב כהקשר לאש לא אומר שאדם אחר מגדיר צהוב כהקשר לאש, אולי לאדמה או לאוויר או למים.. איש איש והתאמותיו. כל טוב!

BomberMan

New member
סליחה, אבל מה הקשר?

לפי מה שאת אומרת - אם בשבילי מתכת זה מתכת, בשבילך מתכת יכולה להיות עץ?! (או משהו כזה). קודם כל - בסיאנס הראשון שלי הזמנתי "רוח" באמונה שרוח באמת באה ולפי זה פעלתי... פשוט ראיתי שיש בעיות מסויימות בתיקשור והמון אי-דיוקים ולכו ערכתי מחקר... שלמעשה הוכיח שתופעת הסיאנס היא שליטה של גלי-מוח. למעשה היו מקרים שהשולחן שעליו נערך הסיאנס התרומם - אין זה אומר שזאת רוח, אלא זה אומר שגלי המוח במקרה מסויים זה, הם חזקים מאוד. תנסי ותראי :)) בהצלחה.

L e s t a t

New member
כמה דברים

אם בשבילי ירוק מתקשר לירח ובשבילך ירוק מתקשר לדשא מה זה אומר לך??? סיאנס מהו? כמו כל דבר אחר זו פעולה שהוצמד לה שם מסויים, אם אני אערוך סיאנס אני אזמן רוח ואז זה יהיה טקס העלאה באוב. אני מצטער לבשר לך אבל המחקר שלך חסר משמעות בתחום המאגיה משום שזה תחום כל כך אינבדואליסטי שאתה לא יכול לבוא ולקבוע עובדות בשביל כולם.

BiGuy3000

New member
אהה../images/Emo70.gif

עשיתם טעות חמורה
בחיים אל תשאלו מת על העולם הבא
בחיים לא
ועם כל הדברים המפחידים שקורים בסיאנס, אל תפגעו ברגשותיה של הרוח... הראו נימוס וכבוד...

למעלה