היי! אני חדש :)

היי! אני חדש :)

שלום לכם, אני חדש בפורום הזה, אציג את עצמי: אני חייל בן 20 עוד מעט, משרת באיזור המרכז, בארון (חוץ מההורים שיודעים כבר שנתיים ולא ממש מקבלים). נטשתי את אטרף (למי שמכיר) ואת שוק הבשר שהולך שם .... אני מחפש קשר, למרות שאין לי ממש ניסיון עם בנים (זה קשור? כי אומרים לי שכן). אני מאוד ביישן ובארון ובגלל זה לא ממש יוצא למקומות של הומואים, האפשרות היחידה שיש לי להכיר אנשים 'כמוני' היא דרך האינטרנט (מכירים אתרים ששווה להכנס אליהם?). אני לא יודע אם פה אני אמצא את מה שאני מחפש, אבל לפחות זו דרך נחמדה להכיר אנשים חדשים ... ספרו לי קצת על עצמכם, מאיפה אתם, בני כמה, בארון וכל דבר אחר :) שבוע מהנה לכולנו!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif שניצלון תירס שלי ../images/Emo23.gif

כל הפעם הכינוי שלך גורם לי מחדש לחייך ^^

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo12.gif

probably

New member
../images/Emo41.gifSURPRISE!../images/Emo41.gif

שלום. ברוך הבא לפורום. it's OK to be gay! חהחהחה! בכל מקרה, השתלבות נעימה בפורום. ומאחל לך עוד זמנים טובים בפורום הזה. מיאו. עפתי.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif האמת היא שאם ההורים יודעים

אין לך סיבה למה לא לצאת למקומות של גייז. הרי את החלק הכי קשה עברת. [לדעתי]. נעים מאוד, שחף 18+.. תהנה פשושון D:

eliormagick

New member
ברוך הבא

אטרף זה סתם בית זונות וירטואלי וטוב שהבנת את זה במוקדם או במאוחר... נממ יש פה הרבה אנשים שתוכל להכיר אני מאמין ואם תשתדל ותשתלב תהנה:) בכל מקרה ברוך הבא... אע כה אני אליאור 20 מירושלים תהנה...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נמ.

היי, ברוך הבא שיהיה לך.. הבעיה שלך מוכרת לי, לדעתי מה שאתה צריך זה לצאת כמה שיותר למקומות של גייז ולהיות פעיל בפורומי הגאווה ככה תכיר אנשים ותצא ותהיה יותר חלק מהסצנה ואז הסיכוי להכיר מישהו יותר גדול מעבר לזה אתה מוזמן להשאר לכתוב לייעץ ולהתייעץ אנחנו כאן אני כוכב בת 21 מהמרכז.. לא בארון, חח ממש לא. ביסקסואלית, זהו פחות או יותר :] מוזמן לספר עוד קצת על עצמך :] ואם תרצה תשלח מסנג'ר בפרטי ונדבר;]

בכוך הבא וכאלה... ../images/Emo24.gif

אני ליגל, בת 17 וחצי מהמרכז... נהנה פה, יש אחלה אנשים ^^

archangel3

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo9.gif

אני אביב.... אטרף= זנות בן 17 בקרוב (אם אני לא אמות באיזה מוות משונה ותקראו על זה בעיתון ותצחקו) לא כזה בארון...

BIoNdY

New member
טוב אז קודם כל

ברוך הבא =] מקווה שתשלב פה כמה שיותר מהר =] אז אני נועם.. אני בן 16, מעוד אחת מהחורים בשרון.. חחח מוקרן כמו שצריך (כן כן צורן...), ובארון.. אממ... עלי יודעים אבא ואח, הרבה חברות, ושלוש חברים ממש טובים... ככה שאני כבר עם רגל אחת בחוץ =]

Antithesys

New member
שלום../images/Emo24.gif

איגור בן 20, עתודאי מנצרת עילית (לומד בטכניון)
ממממ...החברים הקרובים יודעים עלי....ההורים לא... חחחח..איכ..אטרף....מי נכנס לשם....אני ל אמכיר אנשים שמצאו שם משהו רציני...
בקשר לאתרים....אז זהו שאין הרבה אתרים רציניים שבהם אפשר להכיר אנשים בצורה קצת פחות שטחית מאטרף....פורום הזה הוא אחד היחידים
בכל מקרה נעים להכיר....תהנה איגור

תודה לכולכם על קבלת הפנים

אני לא חושב שלצאת לכמה שיותר מקומות של גייז זה רעיון טוב .... עדיין, יש לי הרבה חברים וקרובי משפחה שממש לא הייתי רוצה שידעו (האחרים, הדודים וכו'). אני לא חושב שאני בשל לזה. אטרף זה אכן בית זונות, אבל לצערי הרב אין ממש ברירה אחרת :( בכל אופן, אם יש לכם המלצות למקומות סולידיים, שקטים ודיסקרטים שאפשר לצאת לשם ולהכיר בנים נחמדים אני אשמח :) ראיתי ששניים מהפורום כתבו לי מסר אישי - זה מאוד שימח אותי :) אתם מוזמנים לשלוח לי בצירוף מסנג'ר אם מתחשק לכם לדבר! תודה לכולם

gooligay

New member
שלום חיילון!

אני גלי בן 16 וחצי ממושב ליד כפר סבא, השתלבות מהירה ורק הנאה פה איתנו!
ד"א, יש לי הרבה ביקורת על אטרף וגם לא פעם שנכוויתי מהאתר או בעקיפין ממנו אבל בכל מקרה, לאנשים שנמצאים עדיין בארון וגם כאלה שכבר לא זה עדיין משמש כמקום הוירטואלי הטוב ביותר להכירויות בקהילה, חשוב לזכור את זה ואולי זה גם אומר משהו על הקהילה עצמה...

resputin

New member
ello

עוד חייל! אני אוהב חיילים :) [ולאט לאט אני יכול לומר שבקרוב כבר לא אהיה אחד :) ] קשר וניסיון עם בנים לא שזורים אחד בשני, יכול להיות לך קשר מבלי ניסיון. למען האמת, זו הדרך הכי כיפית להרויח ניסיון :) ולגבי מקומות אונליין להכיר גייז.. ובכן, בשביל זה יש פורומים :) [למרות שזה לא פורום הכרויות :p :)] אז ברוכהבא!

למעלה