היי אני חדש:

danit1234

New member
למה אתה מפנטז על נינט לעזאזל?

אתה אפילו לא מכיר אותה בשם האל..

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רוצה קצת בוטנים? כנראה משעמם בכלוב של הקופים, הא? [ואל תדאג..לא בזבזתי עלייך אנרגיות עם הצחקנים, עשיתי העתק הדבק]

Tinkit16

New member
../images/Emo221.gif אבל היי, אני ביקשתי משהו../images/Emo70.gif

התגובה הבאה שתעבור על חוקי הפורום ותפוז בכלל תגרור אזהרה לכותב אותה.

danit1234

New member
וואלה באמת חלמתי על זה אתמול בלילה

טוב שלא נסחפת , אפשר לחשוב נינט השחקנית המוכשרת ביקום כולו [יש מצב מוכשרת אני לא מתלהבת, אני מעדיפה תמוזיקה שלה אבל זה נושא אחר] ונינט תוסיף לסדרה אני מניחה בעיקר עוד מעריצי מאמי מוזרים שלה לא הרבה יותר מזה. לדעתי יש בסדרה שחקנים הרבה יותר מוכשרים ומנוסים ממנה.

SEXY CANDY

New member
היי יש מצב שראיתי אותף בפורום נינה?

אז רציתי להגיד שהסדרה טובה אבל נינט באמת יכולה כמו כל שחקן טוב רק להוסיף ואפרופו אולי אני עובר ל-yes

shirkan21

New member
זה שאת פשוט לא מרוצה מזה

שהיו צריכים למצוא מחליפה לקרן זאת בעיה שלך. זה לא אומר שבגלל זה את צריכה לזלזל באנשים אחרים. אני מתה על קרן,אבל דניאלה וירצר שחקנית מדהימה.

Dark chocolate

New member
לא ממש דייקת..אני דווקא מרוצה

שמצאו לקרן מחליפה אני פשוט לא אוהבת אנשים שאין להם את יכולת הבנת הנקרא [אהמאהמדניאלהאהמ
] כל אחד וטעמו האישי, אין טעם להתווכח. לטעמי דניאלה לא משהו, אבל זו דעתי..

danit1234

New member
נראה לי נסחפת קצת../images/Emo12.gif

טוב אולי לא כי זו דעה אבל לדעתי היא דווקא שחקנית טובהומשום שאין לי קשר אישי איתה אני לא יכולה לשפוט אותה גם לא לפי הופעה בתקשורת הם רוצים להוציא כמה שיוצא רעים שכאפשר [ראי ערך לימור אטיאס- שאגב הרבה אנשים טוענים שהם פגשו אותה והיא נורא נחמדה]ככה שאני מציעה אף פעם לא לשפוט

למעלה