היי אני חדש:

היי אני חדש:

קוראים לי דניאל אבידור ואני מעריץ את דניאלה אני בן 16
מקווה להשתלב

Dark chocolate

New member
מה יש להעריץ את דניאלה וירצר../images/Emo67.gif?

היא דוחה אותי ברמות..פשוט חיה בסרטים, חשבה שקיבלה את הג'וב של קרן
שתלך לחפש
אה וברוך הבא

אפרופו קרן: מי מחליפה אותה ב"הלהקה"

למרות שלקרן אין מחליפה ממש. ותודה
. האמת אנ ילא יודע מה איתך אבל יש לי שנאה קטנה לנינט מקווה לא לפגוע במעריציה

ילד רע 15

New member
XD זה די פתטי אפילו לחשוב שנינט

עוברת ל"האלופה", כי על זה אפשר רק לחלום. אחרי הכל היא יכולה רק להוסיף, לסדרה - שמבחינתי (דעה אישית) - די גרועה.

היה כתוב בשער ואם ה...

דעה האישית שלך היא זאת עדיף לך לשמור אותה אישית לפחות בפורום "האלופה" רוצה להגיד דברים טובים על הסדרה צשאר רוצה להגידד דברים רעים על "האלופה"
תחזור לשיר שלנו ש'ך ותטוס לנינט הפצלוחה הזאת הלא איכותית שהייתה מוכרת את עצמה בשביל 2 ש"ח לעומת: תלמידות רימון (מירי, קרן, איה), לירז, דניאלה ויש עוד המשך כפיש

ילד רע 15

New member
איףףף XD תחזור לחור ../images/Emo3.gif

נינט לא איכותית. אין מה לעשות, ככה אוהבים אותה. תמשיך לאכול חצץ
ראינו איך כורם ומסיקה מרעיפות את כל הכעס שלהן על נינט, בכל מקרה, "מה אכפת לנינט, היא עשתה זהב ביממה". יממה, נייס. זה לא סוד שיש כבר פלטינה.
יום טוב :)

Tinkit16

New member
../images/Emo18.gif.

השתגעתם
מה זה הריבים האלו
שהרוחות ירגעו בבקשה ומיד, אנחנו לא אוהבים ולא מעוניינים באזהרות וחסימות וכו', אבל בקצב הזה הם יתחילו להתפזז

Simply an Angel

New member
הוווו עדן עדן... ../images/Emo4.gif

אין לי ממש כוח לקרוא את השטויות האלה שכתבת, למרות שזה איזו שורה וחצי, אבל, בכל זאת, זה משהו שאתה כתבת, אז.. לא נראה לי שקריאת השורות האלה תוסיף לי ידע נחוץ לחיים, או הוכחה ממש טובה שטוענת שאתה לא באמת חתיכת טרול משועמם וחסר חיים שמספר הכינויים שלו לא מבייש את מספר השערות בנחיר השמאלי של אחמדינג'ד.. אבל בכל זאת, בגלל שאני נחמדה היום, יש לי עצה עבורך טרול קטן ומושי שלי (אל תתלהב, רק צחקתי) ביום שבו אנחנו נחלום שנינט תעבור ל"האלופה", אתה תפסיק לפתוח כל שני וחמישי כינויים בתפוז- מבין את הסיכויים שזה ייקרה? כבר לא צריך להגיד, נכון?
אז עדן (או שאולי גם זה לא השם האמיתי שלך?) בחייאת, לך תזיין לאנשים אחרים את השכל... בסדר.. אז אין לך חברים אמיתיים.. קורה.. למרות שאני מבינה אותם.. אבל אני בטוחה שהדובי החמודי שאיתו אתה ישן כל לילה יישמח לפנטז איתך על נינט, בטח שיותר מאיתנו.
אז אם עדיין לא הבנת את הרמז שמנסים להעביר לך פה בעשור האחרון, ובגלל שאני ממש נחמדה היום ומוכנה להסביר- לך.. פשוט לך.. בבקשה ת-ל-ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

ילד רע 15

New member
יש עוד מאות אלפים שמפנטזים

איתי על נינט. לא צריך דובי.
למרות שלך זה יכול להועיל דווקא.

Simply an Angel

New member
מה? הדובי? אוי עדן עדן...../images/Emo4.gif

אתה הילד הכי פתטי שאי פעם יצא לי להתקל בו. איי איי איי.. טרולים.. פשוט.. למה לא ויתרו על קיומכם? אתה מיותרים כמו הג'וקים. רק שלפחות ג'וקים אפשר להשמיד אם דורכים עליהם. או שעם איזה K400 טוב.

למעלה