היי, אני חדש

Evil Beast

New member
היי, אני חדש

אני עידו ני בן 13, אני אוהב דיג'ימון, מי שמכיר את האתר דיג'ימון קידס, מכיר אותי גם כביטלמון.. ראיתי את כל העונות, ויש לי שאלה קטנה. נכון יש את אותם הילדים החדשים שהם אמורים להיות הדיג'ידסטיניידס של העץ, פלדה, אבן ומים?(מפרונטייר) אז מישהו יודע עליהם משהו? תמונות שלהם? אם הם התפתחו משהו? ואם יש גם דיג'יגדילת אדוונסד לשאר הילדים חוץ מטאקויה וקוג'י? שלא לדבר על הייפר.. אם כן, למישהו יש תמונות? תודה מראש, מקווה להשתלב

יאקומו

New member
ברוך הבא!!!

אממ... טוב, אני אתחיל לענות על השאלות: תמונות מישהו אחר ישים (לי אין
), כולם התפתחו, אבל לא את 'ההייפר' (ההייפר זה השני, נכון?). כ-ו-ל-ם התפתחו, כלומר לא רק טאקויה וקוג'י, ולכולם יש 2 התפתחויות... זה מה שאני יכולה לענות לך (יש פה מומחים לעונה הזו... אני לא אחת מהן...)

Evil Beast

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים.../images/Emo58.gifבא

וגפ, אני התכוונתי לדיג'גדילת אדוואנסד. הראשון זה נשמת אדם השני זה נשמת חיה שלישי- אדוואנסד רביעי- הייפר(כמו מגה בפרקים של העונה הראשונה) ויש את הזה שהם מתחברים(כמו פאוור ריינג'רס...חחחח סתם בצחוק) לסוסנאמון(קוג'י וטאקויה) בקשר לאדואנסד אני זוכר שהיו שמות, והיו את התמונות שלפ בקלפים(אני חושב) אבל אני לא זוכר את התמונות או את השמות.. ודיג'ימון פוג'ו נסגר!

Digi Lista

New member
פאוור ריינג'רס ודיג'ימון דומים.

הכותרת הייתה אמורה להיות יותר ארוכה...נו,כרגיל המקום קטן מידיי... אבל ברצינות יש המון דימיון בין שתי הסדרות,לפאוור ריינג'רס הייתי אובססיבית ועל דיג'ימון אני מטורפת כיום(אני גם מטורפת בכלל אבל זה נושא אחר
),בגלל שכרגע אין לי זמן אני אימנע מלערוך כאן השוואה רצינית(רק עכשיו אני אימנע,יש סיכוי שאחר כך אני אכתוב איזו מגילה מתישה...)אבל בהחלט יש דימיון בין הסדרות

יאקומו

New member
זו המילה שחיפשתי!

תודה ליסטה! גם אני אהבתי פאוור רינג'רס כשהייתי קטנה... בעיקר אהבתי את כל הקטע של קימברלי/טומי (הרינג'רית הוורודה והרינג'ר הלבן)... . כנראה הסיבה היא שהיה לנו רק ערוץ 1 וערוץ 2 (לא היה כבלים...) ובאמת אהבתי! שלא תגידו שאני סתם אומרת!

Evil Beast

New member
אני רואה, ראיתי ואראה

פאוור ריינג'רס זו סדרת נוסטלגיה, סדרה שאפשר לראות כמה שרוצים. כמו חתולי הרעם או צבי הנינג'ה. פאוור ריינג'רס זה סדרה נחמדה.

Evil Beast

New member
ואני מוכן לעשות את ההשוואה

בין דיג'ימון פרונטייר לפאוור ריינג'רס(כל העונות) זה די ברור...

Digi Lista

New member
אתה תתחיל ואני אמשיך...

ככה יהיה לי לכתוב עוד וגם ככה אני יכולה להשוות לכם עונה עונה של הפאוור ריינג'רס מול דיג'ימון,כולל להעתיק חלקים מעבודה שעשיתי השנה בתקשורת על מאפייני דמויות בטלוויזיה(ולא יכולתי להימנע מפאוור ריינג'רס ודיג'ימון בין השאר,רשמתי על כול אחת מהם בערך דף,קיבלתי על העבודה הזאת 95 ובשנה הבאה אני אעשה עבודת גמר במדעי החברה-בסוציולוגיה ופסיכולוגיה על הנושא של דמויות בטלוויזיה)ככה שתתחיל עידן ואני אצטרף בכיף

Evil Beast

New member
*עידו* אבל מה זה משנה..

אז ככה. קבוצה פאוור ריינג'רס- חבורת בני עשרה, שנבחרו ע"י זורדון דיג'יגורלים- חבורת בני שרה צעירים יותר, שנבחרו ע"י שכחתי את שמו, ובאו בגלל הודעה בטלפון מבנה קבוצה פאוור ריינג'רס- 3 בנים ו2 בנות, לאחר מכן מצטרף עוד אחד. דיג'ימון- 4 בנים ובת, לאחר מכן מצטרף עוד אחד. לחימה פאוור ריינג'רס- רשע גדול, שליט, ורשעים כפופים לו. דיג'ימון- רשע גדול בתחילת העונה ובסוף מסתבר שהוא בעצם כפוף לרשע ענק. צורת לחימה פאוור ריינג'רס- קארטה, אמנויות לחימה דיג'ימון- לוחמה דיג'יטלית מכשירים ומגנים פ"ר- מתמרים, רובים, חרבות, כלי נשק, מגזורד, חליפה. דיג'ימון- דיג'יכלי, נשמה, ומשקפת(חחח) אממ התפתחות דיג'יטלית נותנת, מין צורה של מגן. מנהיג פ"ר- ג'ייסון, טומי, כל האדומים דיג'ימון- ראשי המשקפת למיניהם שמתם/ן לב שלכולם יש דיג'ימוני אש אדומים או כתומים והשם של הדמות מתחיל בט'? חוץ מדיוויס, שלעולם לא יהיה ראש משקפת אמיתי. עוזרים פ"ר- אלפא 5, סרקוט ורובוטים למיניהם. דיג'ימון- נימון, בוקומון, קאלומון. מטרידנים שלומיאלים פ"ר- באלק אנד סקאל דיג'ימון- אימפון(שלסוף העונה התרכך ונהיה דיג'ימון נחמד) אמממ יש המשך?

Digi Lista

New member
רגע,רגע רגע...

דיוויס לעולם לא יהיה ראש משקפת אמיתי???אז מי יהיה טקאטו הבכיין רק בגלל שהוא מתחיל באות ט'?...
יש עוד מאפיינים,אבל כקראתי על דיוויס
כמעט נחנקתי!רציני,יש לך לפחות נימוק לעניין?
ואני מצטערת על עיוות השם,הקלדתי על עיוור ורק עכשיו שמתי לב שטעיתי אז
,תמיד אפשר להאשים את הנוכחות הגברית(המבין יבין...)...
טוב,אני אירגע קצת ממה שקראתי על דיוויס ואוסיף עוד נקודות דימיון בין הסדרות,כול הכבוד על ההשוואה מעמיקה ומקיפה ביותר

Evil Beast

New member
תודה..

אבל לא יודע.. דייויס חוץ מזה שהוא קיבל דיג'בימת האומץ והזהב כל מה שהוא עשה זה לחזר אחרי קארי(טיקיי רולז!) נראה לי שהראש משקפת היה אמור להיות קן, הוא באמת ככה. לדעתי כל העונה השניה הייתה מיותרת. אבל זה לדעתי. אבל תראו העונה הראשונה והעונה הרביעית הכי טובים. יש שם את האמיץ, את המתבודד, את הפחדן הבכיין, את המתעניינת בבגדים(כונפה חחח) והאחרון משתנה, אם זה זללן או טומבוי.

Digi Lista

New member
אני גם לא משתגעת על העונה השניה...

אבל להגיד שדיוויס לא נער משקפת?כמובן שזאת דעתך ואני מכבדת אותה אבל כאחת שמטורפת על(ובכלל
)נערי משקפת דיוויס הוא אחד הקלאסים,טקאטו למשל לגמרי לא ראש משקפת לדעתי... יש כאן משהו מעניין שאמרת-קן מתאים להיות נער משקפת?את זה עדיין לא שמעתי אז תנמק,זה יוצר דיון מעניין כאן(ודוחק את הפאוור ריינג'רס והמגילה שלי עליהם ליותר מאוחר...)

Evil Beast

New member
זה כי הוא יותר מיסתורי

יותר אמיץ. הוא פשוט יותר טוב. אבל לא! אנ רוצה להמשיך את ההשוואה(אולי נעשה השוואה לתוכניות אחרות?) היי יש לי וד השוואה. את שניהם עשו באנדאי וטואי.. ויש את המיסתורי המתבודד. אריק, טומי, פנטום ריינג'ר, מריק. ובדיג'ימון: קן, מאט, קוג'י, ריקה

star_female

New member
אוקיי, אוקיי, שנייה

דבר ראשון - דיוויס הוא כן נער משקפת, הוא הפסיק לחזר אחרי קארי באמצע העונה (אחרי הפרק שהיא ויולי עשו דיג'יגדילה משולבת). ואם אתה לא זוכר, הוא זה שהציל את כולם בסוף העונה עם הגישה שלו חסרת-הפחדים. וקן לא יכול להיות נער משקפת. אם רק בגלל הסיבה שאני לא יכולה לראות אותו לובש משקפת באופן קבוע. (מדי פעם זה משהו אחר אם דאי יבקש ממנו.. אמ.. אני אשתוק עכשיו). אם *מישהו* אחר היה צריך להיות נער משקפת, זה טיקיי (מתאים גם בגלל השם). אבל עדיין, דיוויס הרבה יותר דומה לטאי (אבל הוא עדיין מיוחד ^^). עכשיו, בקשר לשמות- השמות של ראשי המשקפת מתחילים ב"ta" ביפנית, ו*זה* כולל גם את דאיסוקה, כי da ביפנית זה ta עם טנטן (זה כמו דגש בעברית). רק לידע כללי. (טה: た , דה: だ ). ודבר אחרון... טואי ובאנדאי הפיקו את פאואר ריינג'רס? o_O את זה לא ידעתי.

Evil Beast

New member
באנדאי.. לא טואי..

אהההה הבנתי.. לא יודע, פשוט לדיוויס אין את זה.. יש לו את הטימטום(הנחמד, לא האידיוטי) שהורס הכל

star_female

New member
אבל אמור להיות את זה לנער משקפת...

ואתה רשמת טואי
באנדאי זה כבר יותר הגיוני כי טואי זאת חברת אנימצייה ^^; (לא?) אבל עדיין לא ידעתי שזה היה עם הפקה יפנית...

Digi Lista

New member
האמת שפאוור ריינג'רס היה במקור

רעיון יפני,אריה סבן(הוא ישראלי) לקח את הרעיון ופיתח אותו למה שאנחנו מכירים אבל לפני זה הכול התחיל ביפן ככה שבהחלט יש קשר... אגב לגביי פאוור ריינג'רס ודיג'ימון-בכול עונה מצטרפת דמות נוספת לצוות הגיבורים במהלך העונה,בהתחלה הדמות מסתורית והמון פעמים גם רעה ואחר כך היא נהיית אחת מהחבר'ה. עוד לגביי מה שנכתב אני מסכימה עם יאקומו במאה אחוז,היא ואני גילינו שאנחנו דומות ואני מסכימה עם כול מה שהיא כתבה,דיוויס הוא נער משקפת אמיתי,הוא היפר אקטיבי,ספורטאי,חמום מוח,נראה דביל אבל זה לא בהכרח מה שהוא,יותר נכון להגיד קליל דעת ולא חושב לעומק,לא בהכרח אידיוט כי לפעמים כשחושבים יותר מידיי מפסידים דברים וזה עלול להחשב גם כסוג של טמטום,מה עוד לגביי דיוויס?הוא
,טאקויה קצת יותר אציל מטאי ודיוויס אבל הוא בהחלט מוכיח שהוא ראוי למשקפת וזה רק ילך וישתפר... לגביי קן,לא השתכנעתי אבל אני מניחה שזאת רק דעתי,על מאט למשל טענתי תמיד בהחלט יכולה לבוא משקפת(אבל לטאי זה מתאים יותר...),את קן מעולם לא דמיינתי כנער משקפת...אני אנסה ואחזור לזה...

יאקומו

New member
אמממ... טוב:

קודם כל, (אני חייבת להוסיף בהתחלה "לדעתי"), דיוויס הוא אחד מנערי המשקפת הכי טובים ומיוחדים שיש!!!!
גם אני, כמו ליסטה- מאוד אוהבת אותם... בעצם, לפני שתחשוב שאולי אני מעתיקה אותה מתוך התחנפות או משהו, אני חייבת להבהיר, שכמה שבועות אחרי שהצטרפתי (לפני שנה...) אני וליסטה שמנו לב שיש לנו טעם מאוד דומה... (נכון ליסטה?) יש דברים שאני והיא אוהבות בדיוק אותו הדבר, ויש דברים שלא... (כמו האובססיה המטורפת שלה לאימפמון
)... . חזרה לנושא- דיוויס הוא דווקא נער משקפת טוב! הוא בדיוק כמו טאי, רק בגרסה 'נערית' יותר (אני לא יודעת איך להסביר את זה...). טאי הוא נער המשקפת ה-כ-י טוב, כי הוא היה הראשון... טאקאטו לא ממש... הוא יותר מדי... רגשן? אין לו את הדחף שבדרך כלל יש אצל נערי משקפת. טאקויה דווקא נראה כמו נער משקפת גאה! הוא ימשיך את המסורת של דיוויס וטאי!

למעלה