היי, אני חדש

אני בטוחה שהוא ימשיך..

את המסורת של דיוויס וטאי,ולא רק בהנהגה שלו ^^ (ראו ערך:יחסים בין זאבים בודדים לנערי המשקפת..)

Digi Lista

New member
היי עידן ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif

אני מניחה שמה שאתה רוצה זה ספוילרים כולל תמונות,נכון?אני לפחות נמנעת כרגע מספוילרים(אבל זאת רק אני אישית)אבל אני בטוחה שהמון פה יוכלו לעזור(ראו את הפרקים...) ואולי גם בקישור הזה ('היכל הספוילרים שלנו') תוכל למצוא חלק מהמידע שאתה מחפש כבר עכשיו(אני בטוחה שאנשים ישמחו לארגן כאן שרשור ספוילר במיוחד בשבילך)
אנחנו שמחים שהצטרפת ובטוחים שאם תישאר(יש כאלה שנעלמים אחרי הודעה...)תשתלב כאן בקלות,תיהנה ותרגיש כמו ב
אני לשירותך בכול מה שתירצה

lori4

New member
ברוך הבא..

בנוגע לשאלה על הנשמות האחרות (עץ,פלדה,אבן ומים) אין דיגי'גורלים אחרים רק קואיצ'י (אנשים יסלחו לי אם כתבתי את זה לא נכון) הוא אנושי השאר הם דיג'ימונים רעים שמשתמשים בנשמות האחרות בשתי הצורות שלהם (חייה ואנוש). והרע היום משתמש בנשמת האדמה-אנוש.

Digi Lista

New member
../images/Emo58.gifמעליי.

וולף גירל,פעם הבאה תסמני ספוילר כדי שמי שלא מעוניין לקרוא לא יקרא

Evil Beast

New member
את זה אני יודע.

אבל בסוף העונה(באחד הפרקים..) באו ארבע ילדים. הם היו אמורים להחליף את גראמבלמון(אדמה), מרקיורמון(פלדה),רנאמון(מים) ושכחתי את השם של נשמת העץ. הרי ברור שאם הם יתפתחו אז הם לא יהיו בצורות האלה, כי אז יקרה מה שקרה לקויאצ'י והם יקבלו את הנשמות האמיתיות. ואולי זה רק במאנגה.. אחרת בסדרה- מה היה שווה להזכיר אותם? וחוץ מזה- ביטלמון רולז!

lori4

New member
את זה לא ידעתי

יש אפשרות לבדוק את זה אבל המידע בטח יהיה ביפנית או באנגלית. אתה יכול לנסות ולחפש אם אתה כול כך סקרן.

Digi Lista

New member
../images/Emo58.gif מעליי.

לא לשכוח לסמן,במקרה נכנסתי להודעה הזאת והיא בלי ספוילר,אז למי שלא מעוניין לדעת חשוב לסמן

star_female

New member
../images/Emo58.gif בהודעה למעלה

דבר ראשון, ברוך הבא ^_^
על השאלות שלך אני לא יכולה לענות, אולי תקבל תשובות כשהפרקים האלה יגיעו (או אם מישהו שראה את כל העונה יוכל לענות לך)... ו,למרות שאלו רק שאלות, יש בהן ספוילרים אז תיזהר במה שאתה שואל (או לפחות תזהיר).

Light woman

New member
עידו'דלה^^כולם! קבלו אותו בחיבוקים!

כולם: "אנחנו אוהים אותך עידו'דלה!" ^^ איזה יופי! יש פה כבר ארבעה אנשים שאנ ימכירה! רייס ווילו עכשיו עידו'דלה ורוחמה^^

קרייטון

New member
היי ממצב? איך החיים?

לא ידעתי שאתה אוהב דיגימון אנחנו מוצאים זה את זה בכל הפורומים....

למעלה