היי אני חדש פה...

SarooT

New member
היי אני חדש פה...

מה המצב הכל טוסט?? אז אני דיי חדש [ישר מהמפעל] ולמרות שבחיים שלי לא שמעתי על המושג "חלום צלול" [תמיד יש פעם ראשונה] יש כמה דברים שנישמעים מוכרים.. אז קודם כל.. אני הבנתי שחלום צלול זה חלום שאני אמור לשלוט על כל מה שקורה בו.. ואני יכול לעשות פשוט הכל ככל העולה על רוחי [לעוף לעבור דרך קירות.. ואפילו!! ללכת לבית ספר
] אז ככה.. ברוב החלומות שיש לי אני דיי מודע לזה שאני חולם ואני עושה דברים שלא הייתי עושה במציאות [למשל חלום שהיה לי לפני כמה ימים שבו עשיתי דברים לא נחמדים לאנשים שאני בכלל לא מכיר] אבל אני עדיין לא שולט בכל הדברים ואני בדרך כלל זורם עם החלום ללא יכולת לשלוט בדברים.. זה נישמע נחמד כח הקטע הזה עם החלומות הצלולים.. ועד עכשיו שרציתי "לשלוט" על דברים בחלום פשוט הייתי חוזר על החלום בראש ומתכנן את הדברים לפי איך שניראה לי ואז חוזר לישון בתקווה שאולי נחלום את אותו חלום ואז אני אדע שאני חולם ואז הפחד או הריגוש קצת יורדים ויש לי שאלה קטנטנה.. עד כמה יש לך שליטה בחלום צלול??? כי זה מאוד קל להיסחף עם החלום בלי לדעת מה אתה עושה.. נ.ב דרך אגב.. פעם שהייתי קצת יותר קטנטן הייתי הולך משנתי ומה לעשות.. בחלומות שחלמתי השלפוחית שלי לא הייתה מי יודע מה.. והטלפון, הבגדים, ועוד כמה דברים דיי נהרסו ומה שמוזר בכל העניין שאת כל הפעמים זכרתי ממש כאילו זה היה חלום!! [ראיתי את החפצים בעניים שלי אבל לא התעוררתי] ובגלל זה אולי לא יכולתי לשלוט על הדברים שאני עושה.. עוד נ.ב אחלה פורום.. ניראה, אולי בבוא היום גם אני אחלום חלום צלול...

מוקוש

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

אכן- חלום צלול זה חלום שבו אתה יכול לשלוט בנעשה, ברמה גבוהה מאוד, פשוט צריך תרגול... תכף יבוא Lucid Guess ויתן לך את הנאום הרגיל (קופי פייסט
) עם הקישורים...

roy758

New member
אז אני יעתיק במקומו...

חח, הנה: חלום צלול הוא תופעה מופלאה שמעטים שמעו עליה, זה מצב בו את חולמת ומסיבה כלשהי את מבינה פתאום שאת חולמת! ופתאום את במצב של מודעות עצמית מלאה בתוך החלום, הכל מציאותי לגמרי ואת יכולה לעשות הכל! לעוף מעל נופים מדהימים, לעבור דרך קירות, לטייל במקומות קסומים וארמונות עם המון חדרים ויצורים מהאגדות, סקס סוער עם אביר חלומותיך, צלילה למעמקים בין אלמוגים דגים וליוויתנים, לרפא את עצמך, לדבר עם התת מודע שלך, ועוד המון דברים, בלי סוף! בחלום צלול את נמצאת בעולם מציאותי לגמרי שנמצא בתוך הראש שלך, בקיצור דבר ממש מדהים, חבל רק שצריכים קצת "להזיע" כדי להגיע לזה ... פירוט נוסף על מה זה חלום צלול ושיטות פשוטות ליצירת חלום צלול תוכלי לקרוא בשני אתרים מצויינים בעברית - 1. אתר החלומות הצלולים של גיא.(בעמוד הלינקים) 2. אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן.(בעמוד הלינקים) ב ה צ ל ח ה !! בנדיבותו של: LucidGuess

Napoliya

New member
welcom + עצה

בכל פעם שאתה נזכר או מגלה שאתה חולם, תרגע, ותגיד לך בראש בלי להפסיק "אני חולם, אני יכול לעשות מה שאני רוצה" או משהו בסגנון, וככה פחות סיכויים שתאבד צלילות.

SarooT

New member
אז זהו...

שלמרות שאני קולט שאני חולם אני עדיין ממשיך "לזרום" עם החלום.. ואני אף פעם לא מוצא את עצמי עוצר לרגע בחלום ואומר לעצמי שאני חולם זה כאילו עובר במחשבות אבל אני לא מייחס לזה יותר מדי חשיבות.. דרך אגב.. היום חלמתי שני חלומות שקשורים במלחמות..[יענו רובים יריות פיצוצים וכדומה] אחד שזה מתרחש ליד הבית שלי ואחד איפשהו שניראה ככפר ערבי [הפלא ופלא..]

Variety

New member
ברוך הבא

היי SarooT, ברוך הבא לפורום! חלומות צלולים אינם חלומות שאתה שולט בהם. חלומות צלולים אלה חלומות בהם אתה מודע שאתה חולם. השילטה היא חלק נלווה שהוא לא חובה. אני דווקא דיי אוהב להיות צופה מהצד בחלומות שלי. פשוט ללכת למקומות, לחקור... השילטה היא כיפית אבל היא לא הכל. אתה יכול לעבוד בדינמיות שונה לגמרי מחלומות ריגלים, עם חלומות צלולים. לפרש חלומות לעבוד איתם בצורה שלדעתי מאוד מוסיפה. ובקשר לשליטה על החלומות, זה הדובדבן שבקצפת, מדי פעם ככה לעופף לי בכל מיני מקומות :) חלומות פז, Variety-

למעלה