היי אני חדש פה...
מה המצב הכל טוסט?? אז אני דיי חדש [ישר מהמפעל] ולמרות שבחיים שלי לא שמעתי על המושג "חלום צלול" [תמיד יש פעם ראשונה] יש כמה דברים שנישמעים מוכרים.. אז קודם כל.. אני הבנתי שחלום צלול זה חלום שאני אמור לשלוט על כל מה שקורה בו.. ואני יכול לעשות פשוט הכל ככל העולה על רוחי [לעוף לעבור דרך קירות.. ואפילו!! ללכת לבית ספר
] אז ככה.. ברוב החלומות שיש לי אני דיי מודע לזה שאני חולם ואני עושה דברים שלא הייתי עושה במציאות [למשל חלום שהיה לי לפני כמה ימים שבו עשיתי דברים לא נחמדים לאנשים שאני בכלל לא מכיר] אבל אני עדיין לא שולט בכל הדברים ואני בדרך כלל זורם עם החלום ללא יכולת לשלוט בדברים.. זה נישמע נחמד כח הקטע הזה עם החלומות הצלולים.. ועד עכשיו שרציתי "לשלוט" על דברים בחלום פשוט הייתי חוזר על החלום בראש ומתכנן את הדברים לפי איך שניראה לי ואז חוזר לישון בתקווה שאולי נחלום את אותו חלום ואז אני אדע שאני חולם ואז הפחד או הריגוש קצת יורדים ויש לי שאלה קטנטנה.. עד כמה יש לך שליטה בחלום צלול??? כי זה מאוד קל להיסחף עם החלום בלי לדעת מה אתה עושה.. נ.ב דרך אגב.. פעם שהייתי קצת יותר קטנטן הייתי הולך משנתי ומה לעשות.. בחלומות שחלמתי השלפוחית שלי לא הייתה מי יודע מה.. והטלפון, הבגדים, ועוד כמה דברים דיי נהרסו ומה שמוזר בכל העניין שאת כל הפעמים זכרתי ממש כאילו זה היה חלום!! [ראיתי את החפצים בעניים שלי אבל לא התעוררתי] ובגלל זה אולי לא יכולתי לשלוט על הדברים שאני עושה.. עוד נ.ב אחלה פורום.. ניראה, אולי בבוא היום גם אני אחלום חלום צלול...
מה המצב הכל טוסט?? אז אני דיי חדש [ישר מהמפעל] ולמרות שבחיים שלי לא שמעתי על המושג "חלום צלול" [תמיד יש פעם ראשונה] יש כמה דברים שנישמעים מוכרים.. אז קודם כל.. אני הבנתי שחלום צלול זה חלום שאני אמור לשלוט על כל מה שקורה בו.. ואני יכול לעשות פשוט הכל ככל העולה על רוחי [לעוף לעבור דרך קירות.. ואפילו!! ללכת לבית ספר