היי אני חדש פה

היי אני חדש פה ../images/Emo70.gif

היי אני חדש ... אני כרנאה דו מיני (חחחח אני עדיין אל יודע ) לא התנסתי משני הצדדים היחידה שיודעת עליי שאני דו (ואני בטוח שאני נמשך לבנים (הרי רוב עבודות היד עליהם) (וגם לבנות אני נשמך) היא הידידה שלי הכי טובה. אני בחיים יצא מחצי ארון כי אל ידוע איך יקבלו את זה אממממ זהו אני בדרך כלל הכי מאושר בעולם .. אני בן 16 וחצי וחיי חיי בסבבה מקווה להשתלב פה .. אגב - אני מת על לסביות והומאים הם פשוט האנשים הכי טובים,מצחיקים,מתוקים,חמודים!!

חדששששששש

ממהררררר SSS, אני אתן לך את הכבוד של לשאול אותו שאלות! עכשיו כשסיכמנו את זה, נא להתשפט. אהההה... לא אמרתי כלום... *מחייכת בתמימות* (רואים! אני מקורית!) וולקאם חומד! ואל תמהר להגדיר את עצמך, פשוט תזרום, אם אתה נמשך לבן מסויים לך עם זה, ואם לבת אז אותו דבר. אל תשים את עצמך בקבוצה מיותרת! (אני אתן לאחרים להרחיב גם בנושא הזה, אני פשוט מתה מעייפות) "דובוני אכפת לי - כי גם לי אכפת"

SarcaSeriouS

New member
"כמוני הוא כמעט כמוך וכמוך אין עוד

אף אחד...". שלום לכמוני, כאילו אתה מהמחסן? תרגיש בנוח, תשב על הכורסא, תוריד נעליים (חולצה ושות'), קח כוס
(אבל רק בירה שחורה כי אנחנו לא מעודדים השתכרות...שכרון חושים זה כבר משהו אחר...). תלחץ על הכפתור האדום בשלט והנה אנחנו מתחילים.... (אני יודע שזה נשמע כמו המדריך המלא ללקוח של נערת ליווי אבל לא...
). בקטנה: איך קיבלה את זה ידידה שלך? מה דעתך על פריצת הדרך של אריה מוסקונה ב"מחסן של כאילו"? כמה שיניים יש לאדם בוגר? כמה כוכבים אתה צריך לראות בשמים כדי לדעת מתי יצאה השבת? מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? מה לבש המלך ב"בגדי המלך החדשים"? דעתך על תרומות דם? והאם התעלפת פעם? על כמה רמות עובד חוש המישוש שלך? איך עושה
? כמה שקלים גובים בסופר עבור קוטג' 5% של תנובה? מי הוא יאסין? והאם היה חולה מין? מה השם שבו נולדה דנה אינטרנשיונל? האם ביקרת פעם במסיבה של יובל כספין? האם צביקה הדר מקפץ בחוטיני על רקע תפאורת "כוכב נולד" עושה לך את זה? כמה פלאפונים היו לפרעה? מה הגודל הממוצע של מלפפון אמריקאי? (ואני מתכוון לירק בלבד!) מה דעתך על ציפי שביט כמנחת החוליה החסרה? כמה חוליות יש בגב של פיל? מה שימש כתחליף ל
עבוד האדם הקדמון? האם אתה מאמין ב
? ואם כן באיזו? כמה אצבעות יש ב
כמה טבריינים צריך כדי להתקין
? (זכויות שמורות ל"אבא גנוב"). כמה פעמים בחייך עלית על
? מה דעתך על הכלאה בין
ל
? והשאלה שתחתום את הסקר קצר (!): מי דובב את קולותיהם של המומינים?
ד"שדה פרחים:
שיהיה לך
.

תמשיך להיות מאושר !!!!!

החיים יפים, אז למה לא? אוהב בר ילד מאושר (סתם ככה, בלי סיבה!)

ranushh

New member
שלום!ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אני רן:)) תהנה בפורום.

why not me

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

הכי מאושר בעולם... כבר מקור לקנאתי
מאיזה איזור אתה בארץ?

Sashoosh

New member
וולקאאאאםםם

ברוך הבא!!! וכמו שנאמר לפניי אל תמהר להגדיר את עצמךךך... להלהלה חחח SSS כמה שאלווותתתת ואני קראתי את כולן... =] *גאונה*

Xboy123

New member
כמוני כמוך!! WELCOME! ../images/Emo13.gif

גם אני דו מיני (נמשך לבנים אבל לא מינית.. -כל- עבודות היד שלי על בנים
).. ו.. גמני לא מתכנן מתישהו לספר להוריי כי דיי הכרתי אותם .... (והמבין יבין). אני מתתתתתתתת על לסביות הן כאלה בונבוניירות חמדמדות מתוקות דובשניות! והגבריות שבהן הכי מצחיקולות
הומואים.. אוחצ'ות הם מצחיקים אבל הומואים באופן כללי אני דיי לא מחבב מבחינת אופי ואישיות... למרות שאני נמשך בעיקר אליהם... ו.. זהו.. אגב גם אני בן 16 (ועוד חודשיים זה 16 וחצי
) ההבדל בינינו בינתיים הוא שאני לא הכי מאושר
ואתה לא צריך למהר כשאתה כותב הודעות
( רואים לפי שגיאות הכתיב שלך ) ואני מבטיח שתשתלב כי יש פה אנשים מאודדד כייפים וחברתיים ומצחיקולים כמו S~S~S, כמו הלסבית השרוטה(מותר לקרוא לך כך?) מחפשת האמת, גברת שוקו המתוקה, רנושש(מת עליווו) והמון המון המון, כמובן גם את המנהלים שכותבים דיי מעט פה... וגם אותי~
אז.. תהנה
(לא לייחס חשיבות.. בבקשה!)

bang69

New member
welcum

אהבת את הכותרת? welcum, ה-cum הוא תוספת שלי... טוב מאוד שאתה הכי מאושר בעולם, ותמשיך ככה. תודה על המחמאה...
ברוך הבא לפורום, ואני מאחל לך יחסים טובים, ארוכים ו(לא לשכוח)מעולים. אם אתה עושה ש"ב בעבודות יד, יש לי קצת "שליפים" בשבילך...

למעלה