היי...אני חדש פה בערך:)

THETRUE

New member
היי...אני חדש פה בערך:)

אוקי ,אני בן 16, וחצי בארון {ופעם רשמתי כאן כמה הודעות אבל בניק אחר} ואוהב לצייר מאד!< אבל עדיין נורא קשה לי עם כל העניין הזה לא הכרתי אף אחד כמוני,כלומר,יש לי כמה ידידים וידידות שהם גייז אבל הם לא יודעים עלי.. אז אני מקווה להכיר מכאן כמה:() אבל רציתי לדבר איתכם על משהו נוראי שקרה...אם מישהו ממכם קרא ב GOGAY.CO.IL על ההפגנה בירושלים לקראת מצעד הגאווה שהשוו הומואים לפדופילים ואנסים של ילדים קטנים! אבל פדופילים של ילדות קטנות זה בסדר? פשוט בושה...לא האמנתי שהממשלה נותנת לכזה דבר לקרות! מה דעתכם על זה? ולסיום תמונה שציירתי----->

JamesMarstres

New member
היי לך :)

ברוך בואך לקהילת הפורומים הכי תומכת והכי סבבה שבעולם :) מקווה שתתאקלם היטב :) ומקווה לראות עוד הודעות שלך בעתיד .. אינג'וי :) אדם!

SarcaSeriouS

New member
אז קבל "ברוך הבא" ...בערך...../images/Emo24.gif

שמעתי על המקרה אבל לא התעניינתי בו כל כך. בלכ אופן, נראה לי שהממשלה לא יכולה למנוע דבר שכזה שכן, כל התערבות של הממשלה תהיה פגיעה בחופש הביטוי, גם אם הוא פוגע באוכלוסיה אחרת. אזרחות אף פעם לא היה הצד החזק שלי אז תקנו אותי אם אני טועה. זה ממש פנאן שיש לך ידידים הומואים. תצאו לבלות יחד... ד"ש.

resputin

New member
ברוך הבא :).

ממ.. הממשלה לא יכולה לצנזר דעות של אחרים (קשות ככל שיהיו, חופש הביטוי הוא חופש הביטוי), או למנוע את יכולת המחאה. הזכויות קצת מתנגשות במקרה הזה, אבל הממשלה לא יכולה לקחת צד אקטיבי ולהפלות את הצד השני בנדון.

Ethan248

New member
היי... ברוך הבא...

בקשר לציור, אתה באמת ציירת את זה? זה ממש יפה....

m Cris

New member
תגובה!

ציור יפה... כששמו כרזות נאצות על רבין, המשטרה מיהרה לתפוס את ה"פושע"... אבל כשזה מגיע לכרזות נאצות נגד הקהילה, לא עושים דבר! אני חושב שהקהילה בירושלים חייבת (!) לתבוע לדין את מי שעשה את זה ולהתבסס על הסטה והטעייה.

Only me16

New member
איך ציירת את זה?../images/Emo12.gif

זה יפההה וברוך הבא...חח אני רק קורא הודעות...

THETRUE

New member
תודה רבה..

{כן אני ציירתי, אני מצייר הרבה בזמני הפנוי גם מנגה וגם סוגי ציורים אחרים} לדעתי זה נוראי שהממשלה נותנת לדבר כזה לקרות! זה כן פגיעה בזכות הפרט, אני בטוח שאם איזו קבוצת אנשים היו צועקים אטיופים מביאים לנו מחלות או דברים מעליבים אחרים היו מעיפים אותם, זה אותו דבר בידיוק...

Only me16

New member
זה יפה ../images/Emo99.gif

וכן אתה בהחלט צודק... וכותבים את זה "אתיופים"

צעד ענק לעולם צעד לאחורה בישראל

כרגיל נשמה כמו בכל ארץ יש כמה מתנגדים והומופובים שיקפץו אנחנו פה ואנחנו גאים שיעשו גם הפגנה המונית את המצעד שלנו אנחנו נעשה

למעלה