היי אני חדש כאן

jam 292

New member
כן בהחלט ......[mp3]

חלק [קטן] מהם צרבתי לדיסקים רגילים [בפורמט wav ] אגב , חלק מהם יש לי בתקליטים [תקליטי ויניל].... [יש לי פטיפון עם מחט .....
]

jam 292

New member
מחפש בעיקר קטעי ווידאו של פרנק זאפה

[יש הרבה כאלה ברשת ..]

jam 292

New member
WIN MX

אני משתמש ב- winmx [התוכנה כמו נאפסטר , אודיו גלקסי ...] ב- winmx יש הרבה מאד אלבומים מלאים ..... [לתוכנה יש בסיס משתמשים מאד רחב ......] צריך להתקין את האי סי קיו ......[היו בעיות ...וכרגע העסק מושבת] נכון ...אני דיי אוהב את זאפה .... אבל גם עוד הרבה אחרים ............ [גימי הנדריקס , רולינג סטונז , בוב דילן......]

pinky_unna

New member
יש לי...

אבל לא במחשב יש לי בוידאו :( דרך אגב MuffinMan פתאום שמתי לב לכינוי שלך (שיר של פראנק זאפה (זה לא ממש היה חשוב לכתוב את זה ת´אמת (מותר לשים סוגריים בתוך סוגריים? (אני משאר שלא (מה קורה איתי?))))

MuffinMan

New member
אכן כן...

הפעם הראשונה ששמעתי היה שהייתי בן 10 ככה... ובגללו התאהבתי בבן אדם

Zed off

New member
אני רואה שאתה כלכך אוהב אותו...

שאתה לא טורח לקנות אפילו דיסק אחד שלו...נחמד...

Aeroguy

New member
כמובן!

אני מת על כל הלהקות שהזכרת- גם אני הייתי בהופעה של ג´ת´רו בארץ (היה ע-נ-ק!). גם אני מתגאה באוסף גדול במיוחד, אבל שמוקדש ללהקה אחת: Aerosmith. יש לי את אחד האוספים הגדולים בעולם של הקלטות של הופעות (מעל ל- 500), ועוד המון דברים אחרים. אני ממליץ לך בחום למסות את האלבומים הישנים שלהם, Aerosmith, Get Your Wings, Toys In The Attic´ Rocks. עם הטעם שלך נראה לי שתדע להעריך אותם... עוד להקה גדולה, עוף מוזר במוזיקה של היום, The Black Crowes- תלושים משנות ה-70, אבל מעפילים על רוב אותן להקות... מקום מעולה להתחיל (כמו שציינתי לפני כמה שעות במקום אחר בלוח הזה) הוא אלפום הבחורה שלהם, Shake Your Money Maker. דרך אגב, יצא לך לשמוע את האלבום החדש (ה- 43 במספר!!) של בוב דילן? שמעתי שהוא בכלל לא רע!

pinky_unna

New member
אז אני רואה שיש כאן עם מי לדבר...

פלש יש לי ת´דיסק שדיברת עליו יש לי בעצם הכל של הבנד ג´אם בקשר לפראנק זאפפה באמת שכחתי להזכיר אותו הוא גם אחת מאהבותי ובקשר להנדריקס עדיין לא ניסיתי אני צריך לקחת קצת דיסקים להתרשמות מחברים... ואם זה מעניין מישהו אז יש לי המון הופעות חיות (לא הוצאות רישמיות) אוליי אפשר להחליף דברים טובים...

jam 292

New member
אחלה !!!!!!!!

גם לי יש הרבה הופעות חיות ובוטלגים .....[ודווקא של הנדריקס] הופעות חיות של הנדריקס בוודסטוק,אטלנטה,סאן דיאגו,פאריז,סטוקהולם קופנהגן, האי וויט ...ועוד ...אני ממליץ לנסות דווקא את ההופעות החיות . יהיה נחמד [אחלה] להחליף מוסיקה טובה .....
.

pinky_unna

New member
אני זקוק להמלצה

אני נורא רוצה להכיר את ג´ימי הנדריקס חבר שלי משבח אותו המון ועושה לי הרבה חשק לשמוע אותו כל מה שיש לי זה איזה שני שירים שלו בדי וי די אז מה שאני רוצה זה המלצה לדיסק משהו כליל ומייצג כדיי שאני יוכל להתרשם בתודה מראש, אלעד

jam 292

New member
המלצתי ....

אלבום ממש טוב שלו הוא BLUES שזה אוסף להיטים עם הרבה סולו גיטרה . גם ELECTRIC LADYLAND הוא אלבום מעולה [אבל זה לא אוסף] . יש אוספי להיטים נוספים Greatest Hits ....אבל בכולם יש פחות גיטרות מאשר באלבום BLUES . ההופעות החיות בוודסטוק , אטלנטה , אלברט הול ...הם הכי טובות אבל אותן אפשר להשיג רק ברשת [בהורדות] או בהזמנה אישית ..... חושב שכדאי לך להוריד מהרשת [כך אני עשיתי] ...הדברים הטובים של הנדריקס לא כל כך נמצאים בחנויות .

badphish

New member
תקרא לי בור

אבל אני נורא נהנתי מהאוסף exprince hendrix (משחק מילים מטורף) כי זה אוסף אז יש שם אץ כל הסגנונות שלו והשירים הכי טובים אז אני בור מה קרה?

pinky_unna

New member
אני כבר מתחיל בחיפושים...

ושאלה שמעניינת אותי מהו הדיסק המועדף עליך של Jethro Tull (חסר לך אם אתה אומר Aqualung)

MuffinMan

New member
מכיוון שלא טחנתי אותם מספיק

אומר THICK AS A BRICK למרות שזה רק השיר הזה וראיון... אבל אני יתחיל לחרוש על ה7 דיסקים שלהם שיש לי... (לאח שלי)

jam 292

New member
jethro tull

JETHRO TULL ~~~~~~~~~~~~ 1968 - THIS WAS 1969 - STAND UP 1970 - BENEFIT 1971 - AQUALUNG 1975 - MINSTREL IN THE GALLERY ואני אוהב אותם במידה שווה ..... [בכל אחד מהן יש כמה שירים יפים שאני אוהב ] בקשר לאוספים של הנדריקס .....יש הרבה כאלה אישית אני חושב ש BLUES מעולה [יש בו קטעי גיטרה ארוכים ויש בו כמה שירים מעולים שלא מופיעים באוספים הסטנדרטיים] אבל אני מניח שיש אוספים אחרים טובים לא פחות עם אולי יותר הדגשים על הלהיטים ופחות על קטעי הסולו .

pinky_unna

New member
אני כבר מתחיל בחיפושים...

ושאלה שמעניינת אותי מהו הדיסק המועדף עליך של Jethro Tull (חסר לך אם אתה אומר Aqualung)

WinterSunrise

New member
הנדריקס הוא חיה בלתי ניתנת לשליטה:)

הבן אדם יצור שקורע את האמא של הגיטרה ! בהחלט אחד מהאהובים עלי ! אני הייתי ממליץ על הדיסק THE ULTIMATE EXPERIANCE לכל מי שלא מכיר אותו ממש טוב כמובן שיש את ההופעות החיות שאין מה לדבר אבל בתור התחלה הדיסק הזה הכי טוב !

למעלה