היי אני חדש כאן

pinky_unna

New member
היי אני חדש כאן

אני שומע המון Jethro Tull אם מישהו מכיר אני שומע עוד המון המון דברים יש לי אוסף של יותר מאלף! דיסקים (באמת) מה עוד אני שומע... פינק פלוייד המי בוב דילן הבנד (אחת הלהקות האהובות עליי) יש עוד מלא אבל אלא העיקריות בקיצור אם יש פה מישהו עם סגנון דומה אשמח לפתח דיון באשכול הזה...

Flash_Gordon

New member
בדיוק קניתי

את ההופעה של the band Rock Of Ages. דילן מתארח שם בכמה שירים ובכלל הופעה מעולה

jam 292

New member
../images/Emo13.gif .....בראש איתך ......

שומע ואוהב את כל מה שהזכרת ..... אוהב גם את גימי הנדריקס , פראנק זאפה , הרולינג סטונס .... ויש לי עוד הרבה דברים קצת פחות מוכרים ....[בעיקר משנות ה- 60 , 70 ]

jam 292

New member
קצת יותר ספציפי .......

ראיתי את גטרו טול בארץ בסינרמה בת"א לפני כמה חודשים .....להקה מדהימה . אוהב [ומכיר] בעיקר את האלבומים הישנים שלהם מ- 1968 - 1975 THIS WAS [1968] ועד MINSTREL IN THE GALLERY[1975 . גם את בוב דילן ראיתי ב- 1993 . אוהב את HIGHWAY 61 REVISITED שיצא ב- 1965 גם קצת את NASHVILLE SKYLINE שיצא ב- 1969 .....ואת desire 1975

badphish

New member
אני

די מתחיל סמוזיקה כזאת בנתיים אני שומע הנדריקס ודילן אבל אני מקבל עוד מעט כל מיני דיסקים אז אני שמח שמישהו שיש לו ידע ב"נושא" מצטרף... ברוך הבא

jam 292

New member
עליבאבא ../images/Emo125.gif

ראיתי את גטרו טול בארץ בסינרמה בת"א לפני כמה חודשים .....להקה מדהימה . אוהב [ומכיר] בעיקר את האלבומים הישנים שלהם מ- 1968 - 1975 THIS WAS [1968] ועד MINSTREL IN THE GALLERY[1975 . גם את בוב דילן ראיתי ב- 1993 . אוהב את HIGHWAY 61 REVISITED שיצא ב- 1965 גם קצת את NASHVILLE SKYLINE שיצא ב- 1969 .....ואת desire 1975 yours elad ביי ביי עליבאבא

MuffinMan

New member
פראנק זאפה

אני רוצה נגינה נטו שלו- אבל משהו פרוגרסיב... יש לי כבר את JAZZ FROM HELL ו SHUT UP N´ PLAY YER GUITAR שזה נטו נגינה

WinterSunrise

New member
תיכף תענה לפניתך ע"י הדוקטור לזאפה

OBZ מטפל בנושא זאפה כל מה שתרצו לדעת על הבן אדם תשאלו אותו הוא תיכף יבוא לפורום ....:)

OBZ

New member
שלום-הגעת לקו החם של "דוקטור זאפה"!

אוקי בתור התחלה קנה מיד את הדיסק הבן בן בן בןזונה של זאפה הנקרא: HOT RATS דיסק עם קומפוזיציות ואלתורים פשוט ענקיים חובה לכולם! דוקטור זאפה

MuffinMan

New member
HOT RATS אין לי

הממ חבר שלי הולך לקנו אותו... כי הוא רוצה את PEACHES EN REGLIA כי יש לו את התווים בריל בוק... נצרוב? הרי ישלי איזה 7 דיסקים של זאפה ו2 מהם כפולים... או שפשוט נבקש מאח שלי שגם חולה עליו לקנות.... אוקי אז HOT RATS זה הבא שלי שלו.. וגם שמעתי מתישהו שאמרת או מישהו אחר... דיסק הכי מצחיק שלו. מה הוא?

OBZ

New member
הכי מצחיק?של זאפה?

שמע יש המוווון והכווווול מצחיק! קשה לדעת על מה אתה מדבר! כן כן - צרוב או או קנה את הוט ראטס - דיסק ענק ונספח אופ טופיקי: העם מאפין מאן הוא CUT 2?

MuffinMan

New member
CUT 2????

יש לי אותו באוסף - STRICTLY COMMERCIAL... אני חושב שאני יחליף בקרוב ל DANCIN´ FOOL - או MY GUITAR JUST KILLED YOUR MAMA או.. אוקי נתן לי רעיון לסקר... תנו לי שם מצחיק של שיר זל זאפה ואני את השם שלי אליו.. מה הקאצ´ יש יותר מדי שמות מצחיקים... בהצלחה...

funkbass

New member
אחד הדיסקים

היותר אהובים עלי של זאפה הוא roxy & elsewhere דיסק הופעה חיה ... משהו ענק

WinterSunrise

New member
כן יש לי ! זה מצוין !

ל OBZ יש את כל הדיסקים שיצאו לבן אדם ! את כולם !

jam 292

New member
לדעתי יותר .....[אולי 70 ]

ואגב , בקשר לקטעי סולו גיטרה חושב שגם באלבומים הבאים יש הרבה גיטרה ...[אישית אני אוהב אותם] RETURN OF THE SON OF SHUT UP ´N PLAY YER GUITAR [אלבום עם שם דומה לזה שהזכרת וגם דומה בצלילים] ZOOTALLURES משנת 1976 . CHUNGAS REVENGE משנת 1970 . ועוד.....

MuffinMan

New member
SON OF SHUT UP....

יש לי אותו.. זה אוסף של 3 דיסקים שקוראים לו: SHUT UP N´ PLAY YUOR GUITAR ויש בו 3 דיסקים- כולם עם שמות דומים. אוקי אני יגיד לכם מה יש לי... את האוסף הזה LATHER LUMPY GRAVY APOSTHRPE´ JAZZ FROM HELL STRICTLY COMMERCIAL עוד 2 דיסקים עם ה MOTHERS זהו אני חושב... ובהמלצתכם אני הולך לקנות את HOT RATS

jam 292

New member
אלה שלי ......[כולם מהרשת]

פראנק זאפה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1966 - FREAK OUT! 1967 - LUMPY GRAVY 1967 - ABSOLUTELY FREE 1968 - WE´RE ONLY IN IT FOR THE MONEY 1968 - UNCLE MEAT 1968 - CRUISING WITH RUBEN & THE JETS^ 1969 - HOT RATS 1969 - BURNT WEENY SANDWICH 1970 - CHUNGAS REVENGE 1971 - FILLMORE EAST, JUNE 1971 1971 - 200 MOTEL 1972 - WAKAJAWAKA 1972 - THE GRAND WAZOO 1972 - JUST ANOTHER BAND FROM LA 1973 - APOSTROPHE´ - OVERNITE SENSATION 1974 - ROXY & ELSEWHERE 1976 - ZOOTALLURES 1979 - SHEIK YERBOUTI 1979 - JOE´S GARAGE 1981 - SHUT UP ´N PLAY YER GUITAR 1982 - SHIP ARRIVING TOO LATE TO SAVE A DROWNING WITCH 1984 - THEM OR US 1994 - CIVILIZATION PHAZE III 1995 - STRICTLY COMMERCIAL 1998 - CHEAP THRILLS הופעות חיות: BOSTON ´69 FREAKS AND MOTHERFUCKERS (FILMORE EAST, 1970) OUR MAN IN ITALY 08-09-1974 KING BISCUIT - HALLOWEEN NY - 1977 CAPITOL THEATER PASSAIC, NJ 1978 NEW YORK, NY 8-25-84(1) LIVE SIDNEY (1973) [BOOTLEG] HOLLYWOOD BOWL [BOOTLEG] KREEGA BONDOLA CD1 [BOOTLEG] BEYOND THE FRINGE OF AUDIENCE COMPREHENS [BOOTLEG] MAKE A JUZZ NOISE HERE [ DISK1] BOOT RETURN OF THE SON OF SHUT UP ´N PLAY YER GUITAR MYSTERY

למעלה