היי אני חדש ישן

GILgil0N

New member
היי אני חדש ישן ../images/Emo3.gif

ואני מאוד אוהב את בריטני... מצטער אם פרסמו את זה כבר, אם כן...מצטער מראש... ושאלה אחת - האם זה נכון? הטראקליסט של הדיסק החדש של בריט בריט: 01. "FreakShow" 02. "Kiss Me All Over" 03. "Love" 04. "Pull It" 05. "Radar" 06. "Red Carpet" 07. "Toy Soldier" 08. "Impossible" 09. "Boyfriend" 10. "Cold Fire" 11. "Everybody" 12. "Who Can She Trust?" 13. "RockStar" 14. "All The Way" 15. "Ouch" 16. "Like I'm Fallin" 17. "Money, Love & Happiness" 18. "Take Off" לפי מה שאני רואה פה...אין שום Get Back ולפי מה שמדווח היא כן תופיע בטקס MTV Video Music Awards 2007
מקווה שהכל נכון.

B G i r l

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif

ואין לי מושג אני לא ממש עוקבת אחרי זה...אז סורי

brit is my love

New member
ברוך הבא =]

שמתם לב כמה אנשים מצטרפים בזמן האחרון?..
בקשר למה שאתה שואל: 95 אחוז היא מופיעה בVMA, זה מאושר חלקית. ולקטע עם השירים אין לי מושג... אני יודע שהיה שעשו שרשור על כל השירים שיהיו באלבום, תחפש בארכיון.

tali44

New member
ברוך הבא...!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אני טלי בת 15 מחולון. השתלבות מהירה ונעימה!!
ובקשר למה ששאלת, בינתיים אין רשימה רישמית של השירים באלבום. תמיד לפני כל אלבום שלה או של כל זמר אחר יש המון שמועות לגבי שם הדיסק, השירים, הסינגלים וכו'... ואחרי שהאלבום יוצא רואים שהיו המון שמועות. חלק מהשירים שכתבת אושרו שהם הוקלטו או שהפיקו אותם וכו'. אבל לגבי כל הרשימה א"א לדעת! ובקשר ל-VMA, כעקרון אין שום אישור רשמי מצד בריטני ומצד MTV. כי כנראה הם רוצים שתהיה הפתעה. אבל רצות שמועות מאד חזקות ואפילו יותר חזק מ'שמועות' שהיא אכן תופיע שם ושהיא עובדת על זה. שוב, זה כמעט בטוח רק שאין אישור רשמי. ובכלל, מבריטני אין שום דבר רישמי בתקופה האחרונה לגבי הכל. הדיסק, הקליפ, השירים, ההופעה...

SuperShiro

New member
אממ ברוך הבא../images/Emo9.gif

ולא, זה לא הטראקליסט. זה בטח עוד טראקליסט משוער שמעריץ הכין על פי המידע שיש לנו כרגע. חלק מהשמות שגויים, וחלק מהשירים הוקלטו לאלבום שבו היה אמור להופיע השיר "Mona Lisa", כלומר חומרים ישנים ואני לא ממש בטוחה שהם יהיו באלבום, אבל נחייה ונראה, יש המון דברים שאנחנו לא יודעים. יש המון שמועות ובימים האחרונים באמת כולם כולם כולם דיווחו שהיא אכן תופיע, אבל זו בריטני אז באמת שאי אפשר לדעת.

למעלה