היי אני חדש בפורום

S h a y 9 9 9

New member
ברוך הבא

1. אתה נשמע כמו פרסומת לתוכנת שיתוף. 2. אכן הסרטים מעולים ואל תספר לי מה קורה בנמסיס... 3. אין לי תרגומים בשבילך 4. וויאג´ר מוקרן כבר מעל שנה וחצי כל שבת 2 פרקים ברצף בערוץ yes+ לבעלי הליוון שבניינו (אגב סידרה מדהימה). 5. אנטרפרייז זה שם הסדרה בערוץ 10 ומסופר בה קורותיה של החללית הראשונה בעלת יכולת וורפ 5 בתולדות צי הכוכבים לפני קום הפדרציה וכפי שכבר רומז באחד הפרקים של העונה ה1 כנראה שבעונות הבאות יהיו אחראים הצוות הזה בצורה כלשהיא להקמתה של הפדרציה ... המלצה שלי חכה לעונה ה2 או שתוריד את הפרקים שכבר הוקרנו בארה"ב באמצעות התוכנת שיתוף שלך ותבין שמדובר בעוד יצירת מופת מבית היוצר של מסע בין כוכבים... 6. בהצלחה וברוך הבא לפורום

Nikoy

New member
תודה

1. תודה אני מקבל על זה כסף
(בוחטות על גבי בוחטות) . 2. אל תדאג ... קפטן פיקארד מת בסוף !!! (סתתתםםםם... אולי, חה חה חה) . 3. חבל, צריך להיות, אבל גם קשה לי להאמין שמישהו יצליח לתרגם מאנגלית אוסף של הערות טכניות חלליות כוכביות ווארפים שמורפים בלי סוף (צריך אסטרונום בשביל זה) ... 4. שיט, עוד סיבה לשנוא את הכבלים. 5. בשני הפרקים שראיתי התמקדתי בעיקר בחתיכה הוולקנית הזאת אז כנראה שפיספסת את העלילה כי מה שתיארת נשמע מעניין מאוד, לא היה לי מושג שמדובר בלפני הסידרה ששידרו לפני 40 שנה (סוף סוף נזכרו) ובעוד מאה שנה יעשו את הלפני של הסידרה הזאת בערוץ 10, מה אתה חושב שיש לי כוח להוריד 50 פרקים שכל פרק זה 400 מגה?... תעשה את החישוב . 6. תודה. 7. אמרתי את המילה האחרונה .

למעלה