היי אני חדשה!!

mami54

New member
היי אני חדשה!!

בריטני אני אוהבת את השירים שלי אבל לא אותה!!! בזמן האחרון היא היתחרפנה!!!!! היסטפרה !!!!(קרחת) אומרים שהאלכוהול השפיעה אליה בצורה מאוד מאוד חמורה מה אתם חושבים ? זה בגלל זה ?

SuperShiro

New member
ברוכה הבאה

היא לא התחרפנה, היא הייתה בנקודת שבירה, היה לה קצת קשה אבל היא חזרה אלינו והיא בסדר גמור. המצב שלה משתפר מיום ליום והיא הרבה יותר חייכנית ונראית מאושרת למדי. כן, היא הסתפרה, זה לא אומר שהיא התחרפנה, שוב, היא הייתה בנקודת שבירה ועשתה קצת טעויות [למרות שאני לא חושבת שמבחינתה הקרחת הייתה טעות]. אומרים הרבה דברים, גם אמרו שהיא חייזר, שהיא וג'סטין נהרגו בתאונת דרכים - צריך לברור ולדעת למה להאמין ולמה לא. כן, היא שתתה [אני לא יודעת עד כמה חמור היה המצב], היא נשברה. היא מאוד חזקה אבל יש גבול, היא עברה תקופה מאוד קשה וזה די מובן. זהו, היא בסדר עכשיו והתקופה הזו מאחוריה, והיא הולכת ומתרחקת. זהו

0rin

New member
../images/Emo210.gifברוכה הבאה..

אממ.. אינלי מושג איך אפשר לאהוב רק את השירים של בריט ולא אותה.. אבל בכל מקרה ברוכה הבאה! אני אiרִין וכותבים: התספרה ועוד משהו: "בריטני אני אוהבת את השירים שלי אבל לא אותה!!! " לא הבנתי אותך..^^ (חחח שלי..)

lidor love lee

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לידור בת 18 וחצי מלוד חולה על בריטני ספירס
השתלבות נעימה ומהירה

s H e L i 1 6

New member
בריכה הבאה

הי אני שלי בת 16 בקשר למה שאמרת היא לא התחרפנה ולא כלום תקראי קצת בפורום יותר ותביני השתלבות מהירה :]

מריה111

New member
ברוכה הבאה!!

אני מריה בת 14 מבאר שבע (תגידו אני ההיחידה פה מבאר שבע??) איך אפשר לא לאהוב את בריטני??!!?? אבל זה עיניין של טעם
אה והשתלבות מהירה

Over To You

New member
זה כל כך טיפוסי

פשוט כל מי שלא מעריץ אותה ולא מכיר אותה אומר שהיא התחרפנה, השתגעה, ניסתה להתאבד, הפכה ללסבית, חשבה שהיא השטן... ועוד ועוד ועוד ועוד :S

Over To You

New member
חח אני בת D:

אני בדוד טוביהו -.- (בבבבבבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע)

מריה111

New member
אה שמעתי עליו אבל אין לי מושג איפה הוא

אני במקיף ו' גם בעעעעעעעעע חח

למעלה