היי אני חדשה

Hugs a Kisses

New member
תודה רבה ו....

אני שיניתי את הפה פשוט לא היה לי כוח באותה בובה אז אוהבת?

victorya

New member
חמוד!!../images/Emo97.gif

איזה יופי! הבגדים, קודם כל, ממש חמודים, והפנים... משהו בעייתי לי עם הפה... עדיין... זה היה הכי יפה עם הפרצוף של האמו קיס...

והנה רק הבייס של הצ´ייניז ב-BMP

ניסיון......

Hugs a Kisses

New member
סליחה אבל....

הן לא נראות צ´ייניז, למה את חושבת? כאילו שלי כן נראות שלך נראות מרימות גבה בשוויצריות- זה חמוד לתת סוג של אמו קיס אבל לא לצ´ייניז!!!! סליחה זאת סתם ביקורת ולא להעלב

Hugs a Kisses

New member
לא נראה לי... בגלל ש

זה נראה בכלל לא סיני פשוט שינית לה טיפ טיפה אטת הגבה של הרגילה וזהו בכוונה לא עשיתי את הפה רגיל בגלל שהוא לא מתאים לגבות כאלה... חוץ מזה שהיא לא נראית סינית... סורי אני אוהבת את שלי היא יצאה חמוד לפי דעתי ועשיתי אחת דומה לשלך עם פה של אמו קיס רגילה אבל זה נראה יותר מדי מוזר! ועשיתי עוד בסיסים של הצ´ייניז ד"א גם שזוף ובמלא צורות אחרות ככה שמי שרוצה....

Hugs a Kisses

New member
אממ...

את חושבת שהן מכוערות אבל אני לא... והן כן נראות סיניות ויש גבות אז מצטערת כל אחת ושוב עם דעתה שלה...

BliNky

New member
אהבתי../images/Emo20.gif

ובובה שסיימתי כרגע (לא היה לי כח לעשות נעליים)
מיכל|

Hugs a Kisses

New member
אבל...

זאת סינית הנה היא בצורה של האמו קיס עשיתי שתיהן אבל זה חמוד הרי!

G i r l

New member
מה אתן חושבות על הבובות שלי?../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif

victorya

New member
איזה חמודה הראשונה!!../images/Emo97.gif

אהבתי בעיקרון את שתיהן אבל הראשונה השמנמנה יצאה ממש חמודה! (אני ממש אוהבת את השמנמנות... למישהי בא להמשיך את הדולי > > השמנמנה שפירסמתי? מחכה לתוצאות...

ברבורה

New member
פצצה!

אבל אין לי איסיקיו זקן השבט של הבית שלי (אבא אבובוב :) מחק לי אותו :( אבל שלחי לי הודעה לפרטי אני מאלה שעונים להם :)

victorya

New member
האיפור בעינים...../images/Emo97.gif

הוא כהה מדי. תבהירי אותו. חוץ מזה- אהבתי!

Hugs a Kisses

New member
כש...

תפתחי בקטן זה יהיה בסדר גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל אז הקטנתי וזה יוצא חמוד כי רציתי משהו קיצוני ולא רגיל לא יודעת לפעמים זה בא פשוט

למעלה