היי , אני חדשה מה דעתכם? יש סיכוי?
S SuperStar666 New member 27/7/06 #11 את חייבת לעשות משהו עם ה-ג-ב-ו-ת. תגדלי אותן בחזרה, לצורה הטבעית, ותלכי למישהי מקצועית שרק תנקה אותן מסביב.
את חייבת לעשות משהו עם ה-ג-ב-ו-ת. תגדלי אותן בחזרה, לצורה הטבעית, ותלכי למישהי מקצועית שרק תנקה אותן מסביב.
Y yana21 New member 27/7/06 #16 תשובה לשאלתך אני יודעת שאת סופר סטאר , אבל לי אין מה לעשות עם גבות כי זה ככה כבר הרבה שנים ולא גודל...סורי , אם לא אהבת את התמונות .. בגלל הגבות ... אני מצטערת
תשובה לשאלתך אני יודעת שאת סופר סטאר , אבל לי אין מה לעשות עם גבות כי זה ככה כבר הרבה שנים ולא גודל...סורי , אם לא אהבת את התמונות .. בגלל הגבות ... אני מצטערת
S SuperStar666 New member 31/7/06 #21 את מצטערת? חחחח.. מקווה שזה בציניות. ומה הכוונה "אני יודעת שאת סופר סטאר"?! WTF? - קשה לי להאמין שהגבות לא גודלות לפחות קצת, אם הן יגדלו אז אל תגעי בהן בכל מקרה, אל "תנקי" אותן. והכי חשוב אל תציירי עליהן עם עפרון.
את מצטערת? חחחח.. מקווה שזה בציניות. ומה הכוונה "אני יודעת שאת סופר סטאר"?! WTF? - קשה לי להאמין שהגבות לא גודלות לפחות קצת, אם הן יגדלו אז אל תגעי בהן בכל מקרה, אל "תנקי" אותן. והכי חשוב אל תציירי עליהן עם עפרון.
N Natalila New member 27/7/06 #10 את מהממת../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif אני בשוק איך כולם שותקים עדיין מהממת