היי.... אני חדשה...

catslover

New member
היי.... אני חדשה...

היי.. אני רותם... איזה מגניב שיש פורום לסדרה... זאת הסדרה הכי שווה בעולם! וצ'אד כל כך חמוד!! התחלתי לראות את הסדרה לא מזמן... (קודם ראיתי רק כמה פרקים מדי פעם)... אני רואה כל יום ברבע ל11... וביום שישי ב6 וחצי... ואחר כך גם את השידורים החוזרים... כן כן... אני יודעת שאני קצת משוגעת שאני רואה כל פרק פעמיים... או שלוש...חח אז יש לי כמה שאלות קטנות.. 1. איזה עונה משודרת עכשיו? (כל השבוע.. לא רק בשישי שבת...) 2. איזו עונה משודרת בשישי-שבת? 3. כמה עונות יש? 4. מתי התחילה העונה החדשה? שמשודרת עכשיו בימי שישי? תודה רבה מראש... ומזל"ט על הפורום... (דרך אגב... ממתי יש את הפורום?) רותם...

einat6

New member
ברוכה הבאהה.. =) הנה כמה תשובות..

שלום שלום... כן בטחח שהסידרה היא הכי שווווווה בעולם.!!.. וצ'אדושש חתייייך.. חח.. אממ הנה כמה תשובות.. (דברים שאני יודעת לפחות חח) 1. העונה שמשודרת עכשיו כל יום חוץ משישי שבת היא העונה הראשונה. 2. בשישי שבת משודרת העונה ה-2 3. אממ מתוכנן 3 עונות.. אבל עוד לא צילמו את העונה ה-3 אני חושבת.. ועדיין לא ברור אם היא תגיעה לארצינו הקטנטונת. 4. אממ אין לי ממש מושג... אבל לא לפני הרבה זמן.. וזה ממש אין לי מושג.. חח אני לא יודעת מתי הפורום נפתח... אבל מאז שאני רואה מגרש ביתי אני נכנסת לפורום ומסתכל על הודעות.. אבל רק עכשיו ממש התחלתי לכתוב בו.. =)) זה רק אני או שממש צריכים להחיות את הפורום .?.. טוב תביאו רעיונות זה יכול להיות נחמד.. =)

הנה תשובות...

דבר ראשון בורכה הבאה לפורום מקווה שתהני פה!ותקבלי את כל המידע שאת צריכה! 1. כרגע משודרים שידורים חוזרים של העונה הראשונה בימי א-ה. 2. בשישי שבת ממשודרים הפרקים החדשים של העונה השנייה. 3. יש בינתיים 2 עונו וב-15 ביולי מתחילים לצלם את העונה השלישית. 4. העונה החדשה התחילה לפני חודשיים וחצי בערך. אם את רוצה מידע נוסף על השחקנים ועל הסדרה את מוזמנת לאתר שלי.

למעלה