היי.. אני חדשה קוראים לי מיה אני בת 13.5 רוכבת בחוות אביב על הסוסה שלי-נל וזהו..
N Nell Null New member 28/6/05 #1 היי.. אני חדשה קוראים לי מיה אני בת 13.5 רוכבת בחוות אביב על הסוסה שלי-נל וזהו..
A arieledaho New member 28/6/05 #3 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!! זאת אריאל!! אני לא צריכה להציג את עצמי.... ~התמכרות נעימה~ עמיתי הוא נראה מעולה!!!
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!! זאת אריאל!! אני לא צריכה להציג את עצמי.... ~התמכרות נעימה~ עמיתי הוא נראה מעולה!!!
S star my love New member 28/6/05 #6 ../images/Emo179.gif טיינקס בובה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif זה אצלכם בחווה לא? חחחחחחח עכשיו הוא יותר חתיךך
../images/Emo179.gif טיינקס בובה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif זה אצלכם בחווה לא? חחחחחחח עכשיו הוא יותר חתיךך
M MorH New member 28/6/05 #19 סוסה וקוראים לה ../images/Emo174.gif פיורנלה ( בת פיורי ) השם שלה בקיצור זה נל והיא הגיעה מאצלנו משרון ( peligrosa 1 ) שמתחרה על קונרד היא הייתה סוסה שלה ...
סוסה וקוראים לה ../images/Emo174.gif פיורנלה ( בת פיורי ) השם שלה בקיצור זה נל והיא הגיעה מאצלנו משרון ( peligrosa 1 ) שמתחרה על קונרד היא הייתה סוסה שלה ...
S star my love New member 28/6/05 #7 ../images/Emo179.gif היי מיה ../images/Emo9.gif זאתי עמיתי תהני פה
N Noa Geva New member 28/6/05 #8 היי!../images/Emo140.gif נועה 14 וחצי רוכבת כמעט שנה בתלמי מנשה השתלבות נעימה!
T TauraMan New member 28/6/05 #10 שלום ../images/Emo13.gif אני דורון, בת 16 [עוד חודשיים ], רוכבת בעין המפרץ. חתיכי, היום בבוקר. בערך פעם ראשונה שיוצאת לי תמונת פנים נורמלית.. חח
שלום ../images/Emo13.gif אני דורון, בת 16 [עוד חודשיים ], רוכבת בעין המפרץ. חתיכי, היום בבוקר. בערך פעם ראשונה שיוצאת לי תמונת פנים נורמלית.. חח
T TauraMan New member 29/6/05 #29 ../images/Emo9.gif תודה! הוא חסר כל שריר עכשיו כי הוא לא עבד רציני לאחרונה, אבל אנחנו עובדות על זה... בתקווה שבסוף החופש הוא יראה שונה לגמרי
../images/Emo9.gif תודה! הוא חסר כל שריר עכשיו כי הוא לא עבד רציני לאחרונה, אבל אנחנו עובדות על זה... בתקווה שבסוף החופש הוא יראה שונה לגמרי