אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
איזה שלמות
ראיתם איזה תמונה שמתי של פלוררררררררררררררררררושלמת??? גאדדדדדד איזה מושלמת היאאאאאאאאאאאא
איזה יפהההההההההההה איזה מדהימהההההההההההההההההההה
והיא עוד באה לארץ בחנוכהההההההההההההההההההה ליגעלךישחרישליכשליכחישלחכישחכילחשיכחלישחלכי _#%&(!&%!&$!&@($&!$&(!@&$&)#$%^%~($_~@$)(#%*)!#^%)!# אמאאאאאאאא כמה שלמות יבואו לארץץץץץץ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(#&%(!&%(!&%(!%&!&%& אאאאאאאאא פלורררררר תעשי לי פלאפלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל פייייייי אני חייבת משאףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה מושלם זההההההההההההה לגיעחלשיכשןךשיךכןשכךןשחירויטשוכם'ו/עןםשעארטשוןכרט
גם פלורררררר
גם מריאנה אספוסיטו
וגם אגוסססססססססססס
_@*$_*!$*($(&!#%&$)%^!)^$!($*#(%)(&!%)^!)%^!% די אני חייבת משאףףףףף בדחיפותתתתתתתתתתתתתתת! אתם קולטים???????מראינהההההה אספוסיטווו,אגוס,פלור וחואן פההההההה בארץץץץץץץץץץץץץץץץץ אאאאאא בפסחחחחחח אאאאאא איזה חג קדוששששששששששששששששששששששששששששששששש!מפסח הארץ שלנו תיהיה קדושהההההההההההההההההההההה אה אבל היא בעצם קדושה...
אבל הם פההההה הםםםםםם בפסח פההההההההההההההההההההההההההה אני מתהההההההההההההההההההההההההההההההההההה רק מהמחשבההה אני...אני... אני רועדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יו אני בוכהההההההההההההההההההההההההההההההה נשבעת לכםםםםם! דיי אני צריכה להרגעעעעעעע **הולכת להביא משאף** מעיין מתהההההה סופית!
סורי
פשוט
עדיין
לא
נרגעתיייי
הםםםםםם
יבואוווווו
לארץץץץץץ
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה תמונה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יוווווו ראיתם איזה עיינים???????????גאדדדדד היא כל כך מושלמתתתתתת
מעיין מתה סופיתתתתתת!
מעיין זכרונה לברכה