היי אני חדשה ...

netush la bomba

New member
היי אני חדשה ...

אני חולה על פלורסיינטה ובמיוחד על ( אוקיי תתכוננו הרשימה ארוכה :) פלור פדה רוברטיטה פאס תומאס מרטין נטה בטה גרטיטה --> המצחיקולה ... ועוד... אם אתם לא רוצים שאני יפרט כי זה לא יהיה נעים ...

cbl maya

New member
ברוכה הבאה!!!

אני מאיה שתהיה לך השתלבות מהירה פה נראה לי שאף אחד לא עונה לך כי הם בטח ישנים.. חחחח אייסי:303087634 מסנ':[email protected]

../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif../images/Emo127.gifברוכים הבאים!!!!

בהצלחה בפורום... קוראים לי שני... אההה ואני לא ישנה עדיין!!!(חחח)

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אמממ אני מקווה שתהני בפורום..
ודרך אגב....את לא יכולה לצפות שאחרי 11 בלילה ותוך חמש דקות יענו לך אנשים...הרוב בשעות כאלה לא מול המחשב

cbl maya

New member
נצל"ש-la reputa madre כנסי..

חחח אדוה נראה לי אני ואת עושות פה מרתון מי כותב יותר הודעות.. חחחחחחח כנראה שגם את משועממת כמוני!!! אני רואה לכל הודעה שאני מגיבה ישר גם את או ההיפך.. חחחח

ברוכה הבאה נטעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo24.gif

אני מעייןןן בינואר בת 14! אני מתה על פלור,מריאנה אספוסיטו,אגוס וחואןןןןןןן(ואפרת כהן
)

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
איזה שלמות
ראיתם איזה תמונה שמתי של פלוררררררררררררררררררושלמת??? גאדדדדדד איזה מושלמת היאאאאאאאאאאאא
איזה יפהההההההההההה איזה מדהימהההההההההההההההההההה
והיא עוד באה לארץ בחנוכהההההההההההההההההההה ליגעלךישחרישליכשליכחישלחכישחכילחשיכחלישחלכי _#%&(!&%!&$!&@($&!$&(!@&$&)#$%^%~($_~@$)(#%*)!#^%)!# אמאאאאאאאא כמה שלמות יבואו לארץץץץץץ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא(#&%(!&%(!&%(!%&!&%& אאאאאאאאא פלורררררר תעשי לי פלאפלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל פייייייי אני חייבת משאףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה מושלם זההההההההההההה לגיעחלשיכשןךשיךכןשכךןשחירויטשוכם'ו/עןםשעארטשוןכרט
גם פלורררררר
גם מריאנה אספוסיטו
וגם אגוסססססססססססס
_@*$_*!$*($(&!#%&$)%^!)^$!($*#(%)(&!%)^!)%^!% די אני חייבת משאףףףףף בדחיפותתתתתתתתתתתתתתת! אתם קולטים???????מראינהההההה אספוסיטווו,אגוס,פלור וחואן פההההההה בארץץץץץץץץץץץץץץץץץ אאאאאא בפסחחחחחח אאאאאא איזה חג קדוששששששששששששששששששששששששששששששששש!מפסח הארץ שלנו תיהיה קדושהההההההההההההההההההההה אה אבל היא בעצם קדושה...
אבל הם פההההה הםםםםםם בפסח פההההההההההההההההההההההההההה אני מתהההההההההההההההההההההההההההההההההההה רק מהמחשבההה אני...אני... אני רועדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יו אני בוכהההההההההההההההההההההההההההההההה נשבעת לכםםםםם! דיי אני צריכה להרגעעעעעעע **הולכת להביא משאף** מעיין מתהההההה סופית!
סורי
פשוט
עדיין
לא
נרגעתיייי
הםםםםםם
יבואוווווו
לארץץץץץץ
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה תמונה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יוווווו ראיתם איזה עיינים???????????גאדדדדד היא כל כך מושלמתתתתתת
מעיין מתה סופיתתתתתת!
מעיין זכרונה לברכה

מעיינושלמת!!../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

שלומות!
אני נוי ואני חולה על מעיינושלמת
,פדה,פלור,מריאנושלמת,מרטין,תומאס,גרטה,מיה,פרנקו,טיטינה ומטיאס..

סולדד100

New member
היי ברוכה הבאה!!!

אני רחלי בת 14 וצי עוד 10 ימים ממעלה אדומים מקווה שתהני פה

danone3

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

השתלבות נעימה!!! תהני!!!

m a y o y a

New member
לדנונה

היה רשום לי "לחץ כאן בשביל להצביע לאתר" לחצתי וזה הדיע לי לדירוגים של כל מני אתרים אחרים.. זה אומר שההצבעה שלי התקבלה? כי הצבעתי לך 3 פעמים... הנה

למעלה