אורגומון
S Snake Bandage New member 20/8/04 #241 דאגומון! דאגומון! שום דראגומון, מה זה קשור בכלל? דאגון היה דרקון? אמריקאים מטומטמים. ;;><
S star_female New member 20/8/04 #245 כן כן, את צודקת... התבלבלתי x.x לא נראה לי שבכלל היה לו שם בגרסה האמריקאית...
S Snake Bandage New member 20/8/04 #249 בסדרה לא הזכירו את השם שלו אבל בקלפים האמריקאיים קראו לו דראגומון. מה הקשר, מה? ליצור ימי שנראה כמו תמנון מעוות לא קוראים דראגומון! לא משנה שזה דומה לדאגומון, זה עדיין לא תירוץ.
בסדרה לא הזכירו את השם שלו אבל בקלפים האמריקאיים קראו לו דראגומון. מה הקשר, מה? ליצור ימי שנראה כמו תמנון מעוות לא קוראים דראגומון! לא משנה שזה דומה לדאגומון, זה עדיין לא תירוץ.
J JeTfIrE New member 20/8/04 #201 אני אגיד מי זה?! כי הזהות שלו היא די סודית כי הוא הופיע פעם אחת בדיג'ימון 2 אבל הוא היה צללית
R Ryuichis Girl New member 20/8/04 #203 אממ... אני לא ראיתי את כל העונה היו כמה פרקים יחידים שהפסדדתי אולי הוא היה באחד מהם.
J JeTfIrE New member 20/8/04 #204 טוב אני אגיד מי שראה את הפרק שקארי נלכדת לאוקיינוס האפל... ראו בסוף צללית של דיג'ימון מסתורי בשם שליט המעמקים!! כן זה שליט המעמקים דיג'ימון אולטרה(אחרי מגה) ומאוד מכוער!!
טוב אני אגיד מי שראה את הפרק שקארי נלכדת לאוקיינוס האפל... ראו בסוף צללית של דיג'ימון מסתורי בשם שליט המעמקים!! כן זה שליט המעמקים דיג'ימון אולטרה(אחרי מגה) ומאוד מכוער!!
R Ryuichis Girl New member 20/8/04 #206 כן.... את הפרק הזה לא ראיתי אבל את הפרק שאחרי ראיתי ובאמת הראו אותו צודק נו טוב אני אין לי זיכרון טוב בדיגימון מוזר באנימות אחרות אני עם אולטרה זיכרון-.-
כן.... את הפרק הזה לא ראיתי אבל את הפרק שאחרי ראיתי ובאמת הראו אותו צודק נו טוב אני אין לי זיכרון טוב בדיגימון מוזר באנימות אחרות אני עם אולטרה זיכרון-.-
S star_female New member 20/8/04 #207 אין כזה דבר שלב אחרי מגה לא מזמן היה שרשור על זה... מקסימום זה מגה חזק מאוד.
J JeTfIrE New member 20/8/04 #208 לא יש אולטרה ואם תקראי טוב טוב תראי שלב:אולטרה בתמונה של שליט המעמקים
S star_female New member 20/8/04 #211 זה Ultimate... *מחכה שיצא פרק 13 ביפנית בשביל ההשוואה לגרסה האמריקאית... או לפחות כדי לספר איך זה באמת היה*
זה Ultimate... *מחכה שיצא פרק 13 ביפנית בשביל ההשוואה לגרסה האמריקאית... או לפחות כדי לספר איך זה באמת היה*
S star_female New member 20/8/04 #212 תמונה בצרפתית לא ממש תשכנע אותי... (או איזו שפה שזאת לא תהיה >.>) לדעתי בצרפתית פשוט קראו ל-ultimate אולטרה. זה שלב לפני מגה.
תמונה בצרפתית לא ממש תשכנע אותי... (או איזו שפה שזאת לא תהיה >.>) לדעתי בצרפתית פשוט קראו ל-ultimate אולטרה. זה שלב לפני מגה.
J JeTfIrE New member 20/8/04 #213 תסתכלי תנסי לשמור את המתונה של שליט המעמקים ואת תראי רשום שם אולטרה!!!