היי אני חדשה...

JeTfIrE

New member
ווואי

אני לא מנסה להגיד דברים שטותיים אבל בחיית אני מסתכל על הפורום הזה וזה ממש מפחיד! התמונות האלה ממש אבל ממש מפחידות! לא יזיק לעשות חיפוש באינטרנט ולמצוא תמונות נורמליות כמו זאת!

star_female

New member
זה פנארט

תמונות שצוירו ע"י מעריצים. לדעתי הן הרבה יותר יפות מהתמונות הרשמיות, ודווקא אלה התמונות שיותר קשה למצוא באינטרנט והן באו אחרי חיפושים >.> אם אתה קורא לזה מפחיד... טוב, זה טעם אישי, אז אני לא אתווכח.

JeTfIrE

New member
תמונה יפה!!!~!!!!!!

יש כאן עוד כמה תמונות יפות ואם אתם רוצים תמונות יש באתר הזה

Ryuichis Girl

New member
מה....

יש לכם מהתמונה ששמתי אני רק הורדתי אותה ושמתי לא היו לי יותר טובות טוב ואני לא ציירתי אותה ותאמינו לי יש לי תמונות יותר גרועות מזו ששמתי יש בעיה עם התמונה תיפנו למי שצייר אותה אני לא ציירתי

star_female

New member
אבל היא לא היתה גרועה o.o;

רק לבן אדם אחד פה יש בעייה עם התמונה ששמת (שוב, אין לא מושג למה, זה אפילו לא היה שונן-איי...).

JeTfIrE

New member
הנהההההההההה

אפילו ציירתי את זה על התמונה!!!!! תשוו אני לא שיניתי כלום!!

Ryuichis Girl

New member
יודעת מה....

תגידי מה שבא לך אני לא ציירתי את זה אז לי ממש לא מזיז הדעה שלך

Ryuichis Girl

New member
אבל עדיין....

התמונה הזאת לא שלי וחוץ מזה יש לי יותר גרועות ממנה תאמין לי

Ryuichis Girl

New member
נכון גם אותי הן מפחידות טיפה אבל...

עדיין יש לי יותר גרועות גם מהן כי תמונות מפחידות מפחידות אבל מאנימות ואני רוצה לאסוף הרבה תמונות לא חשוב איזה כדי להגיע למליון תמונות אנימה ביינתים יש לי 1.508

star_female

New member
אבל זה לא חיוך... >.<

וגם אם הגבות שלו מסודרות, אז מה? אפשר לחשוב שבסדרה הן לא ככה... הוא דמות מצויירת. (וזאת תמונה רשמית, ד"א) וזה לא נצנצים על החולצה שלו, זאת דוגמה. במקום לעשות לו חולצה עם צבע אחיד, עשו דוגמא. זה הכי טוב שאפשר לעשות בשחור לבן... אני לא כל כך קטנונית בד"כ, פשוט הגישה שלך מעצבנת. זה הכל.

למעלה