היי אני חדשה...

Ryuichis Girl

New member
אולי פאנארטים לא משו אבל זה ענק!...

טוב כל תמונה של קויצ'י ענקית כי הוא עצמו ענק אני מתה עליו רק איזה מסכן הוא כימעת מת-.-

Ryuichis Girl

New member
נו נכון אדיר?.....

רק בלי להשוויץ אני היתי מציירת יותר טוב כי אני נולדתי עם ידי זהב לציורי אנימה ומנגה אבל אני לא רוצה להשוויץ כי אני שונאת להשוויץ אבל ככה נולדתי אלוהים אוהב אותי^^

קורורו

New member
טוב שאת לא רוצה להשוויץ ../images/Emo6.gif

זה נשמע די נפוח... אבל זה אחד הדברים הלא טובים במחשב. אי אפשר לשמוע איך אתה אומר את הדברים...

קורורו

New member
כן...

מעצבן הסוף שהם עשו... שהוא רק מעורר בטיפול נמרץ הזה.. שהיו עושים את הסוף שהוא כבר בחוץ!!!

Ryuichis Girl

New member
נכון**סניף סניף**!!!...

איזה מסכן אני מרחמת עליו מכל ליבי אבל אני גם סוגדת לו כי הוא עשה הכל כדי להגיע לאחיו**סוגדת** ואני ראיתי אותו עוד מהעונה הראשונה כי אני גולשת להמון אתרי דיגימון וטעיתי בשם שלו כי חשבתי באנגלית זה היה כזכור לי קוצ'י אבל אז לא קראתי טוב אנגלית כמו עכשיו אבל היתאהבתי בו ברגע שראיתי אותו!

Wolf GiRL™

New member
מה?

נראה לי שלא הבנת, אני שאלתי את מאיה למה היא לא סימנה ספויילר (
) בהודעה שלה, בכלל לא התייחסתי לאם מותר או אסור לעשות ספויילרים מצידי תספיילרו עד מחר כל עוד אתם מסמנים שזה ספויילר.

Ryuichis Girl

New member
אההה טוב אבל...

לי יש בעיה עם לעשות סימנים אז עם אני אעשה ספויילר אני אעשה {ספויילר} כי המחשב ה"באקה"(באקה-אידיוט ביפנית)שלי ניתקע יש לו בעיות אינטרנט בקרוב יתקנו לי אותו ואני אעשה תסימן הזה אבל אני בינתיים לא כותבת ספויילרים^^

Ryuichis Girl

New member
לא אני מיתכוונת כותבת כי....

אני כבר ראיתי את כל העונות ובקרוב גם את האדבנסים והטאמרס ואין לי מה לעשות ספוילר כי כולם גם ראו מהשידורים הראשונים אבל כשאראה את האדבנסים 1 ו2 וטמארס אשמח לעשות עליהם ספויילרים^^

קורורו

New member
לא!!!

אני חושבת שאת כבר יודעת את זה, אבל כל מה שאת כותבת על דיג'ימון, ומישהו אחר לא ראה את זה עדיין - זה ספויילר! אז על הכל צריך לכתוב "ספוילר להמשך העונה 2", "ספוילר לעונה 3" וכו'...

Wolf GiRL™

New member
בנוגע לענות....

עונה ראשונה- אדוונצרס. עונה שניה- אדוונצרס 02. עונה שלישית- טיימרס. עונה רביעית- פרונטיר. או שפשוט תמספרי אותן.(עונה 1, עונה 2 וכו')

WoLfN

New member
ההודעה המאה!../images/Emo3.gif

לורי, איך כותבים באנגלית את השמות של העונות?

למעלה