תגדירי להתנצל...
A All I Have New member 14/1/04 #23 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחיחיחיח זה היה בצחוק...החיים שלי זה צחוק אחד גדול...אל תקחי ללב תקחי לריאות...
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחיחיחיח זה היה בצחוק...החיים שלי זה צחוק אחד גדול...אל תקחי ללב תקחי לריאות...
R ReeL Me ²°°³ © New member 14/1/04 #26 ©זכויות שמורות ../images/Emo11.gif ../images/Emo18.gif סתם סתם רק עיצבנו אותו קצת והוא התעצבן ועזב... זהו..
©זכויות שמורות ../images/Emo11.gif ../images/Emo18.gif סתם סתם רק עיצבנו אותו קצת והוא התעצבן ועזב... זהו..
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 14/1/04 #27 אנחנו מוכשרותתתתת חיחיחיי הפורום היה יבש מילאנו אותו בשירשורי OT הוא התעצבן היה ריב פרש חחחחחחחחחחחח
U UpToWn GiRl 4 EvEr New member 15/1/04 #30 חחחחחח יאפפפפפפפפפפפפ כל מיני ריבים קטנים שהתחילו: מלמה אתה מוחק ומה מפריע אוף ונגמרו במשולש הדפוקות חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח יאפפפפפפפפפפפפ כל מיני ריבים קטנים שהתחילו: מלמה אתה מוחק ומה מפריע אוף ונגמרו במשולש הדפוקות חחחחחחחחחחחחחח
N nuzbar New member 14/1/04 #28 ברוכה הבאה!!! כרגע אני הבנ'אדם הכי הכי הכי הכי הכי הכי מאושר!!! קיבלתי את ה- D.V.D המדהיייייייםםםםם של ג'ניפררררררר!!!! תודהההההההההה ותהני מהפורום המושלם הזה...
ברוכה הבאה!!! כרגע אני הבנ'אדם הכי הכי הכי הכי הכי הכי מאושר!!! קיבלתי את ה- D.V.D המדהיייייייםםםםם של ג'ניפררררררר!!!! תודהההההההההה ותהני מהפורום המושלם הזה...
L LoVing YoU New member 15/1/04 #32 תודה!! ו.. לגרום למנהל לעוף זה ממש.. לא משנה קיצר, אני חושבת שבפורום הזה לא צריכים להיות ריבים!! זה מקלקל אותו!!
תודה!! ו.. לגרום למנהל לעוף זה ממש.. לא משנה קיצר, אני חושבת שבפורום הזה לא צריכים להיות ריבים!! זה מקלקל אותו!!
L Lopezit New member 15/1/04 #33 נראה לי שצריך להסביר לך משו... פה אנחנו לוקחים הכל בצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקק אז כדאי שתתרגלי חחחחחחח ולמה את לא כותבת יותר??
נראה לי שצריך להסביר לך משו... פה אנחנו לוקחים הכל בצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקק אז כדאי שתתרגלי חחחחחחח ולמה את לא כותבת יותר??
R ReeL Me ²°°³ © New member 15/1/04 #35 לפחות חלק מאיתנו... הרוב כאן כבדים אששששששששש *על הפנים זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמוווווו אששששששששש עללללללללללללל הפניםםםםםםםםםםםםם*
לפחות חלק מאיתנו... הרוב כאן כבדים אששששששששש *על הפנים זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמוווווו אששששששששש עללללללללללללל הפניםםםםםםםםםםםםם*
L LoVing YoU New member 16/1/04 #36 פשש.. תודה על הלימוד!! וואיייי נכון שג'ני פצ3ה וואי איזה מושלמת ג'ני לאב יה