היי אני חדשה ^^

king kazabubu

New member
לא...

אני חושב בכיוון הזה כלב כחול הוא מלך העולם. זהו. כל הסמכויות מרוכזות בידיו. זה עובד בכדור הארץ של דראגון בול זי וזה יעבוד גם פה. כל מה שנותר כדי להשיג שלום עולמי זה למצוא כלב כחול.

Light woman

New member
אני מציעה את גורו לראש הממשלה!

הוא דומה לאריק שרון.. חחח... וגוד דומה לפרס... טוב... אז ככה... גוקו לראשות הממשלה כי הוא היחיד שהוא תמים ולא יקבל שוחד! פיקולו בשביל שר הטבע או מה שזה לא יהיה כי אני ישפיע עליו (אם אתם לא יודעים אני אוהבת טבע, אז זה כמו שאני אהיה שרת הטבע, רק דרך פיקו´ש) טראנקס לשר החוץ, ממש מתאים לו.. רק שלא יפגוש בחורה באמריקה... וג´יטה צריך להיות שר האוצר, כי לא ממש אכפת לו מכסף, והוא ישמור עליו הכי טוב... אממ.. איזה עוד תפקידים יש? אה~!! צ´יצ´י חייבת להיות שרת החינוך הבאה!!! איתה- כל ילד בן ארבע יוכל להתקבל לאוניברסיטה!!! ו.... איזה תפקידים יש עוד? ממ... אני יודעת! שר הביטחון יהיה... אממ.. רגע... אה! היא תיהיה לאנץ´! מי יעז להתווכח איתה שהיא עם שיער בלונדי? וכולם, ואני בטוחה שכולם, בעד ששיאצו יהיה ראש מפלגת בובות החרסינה/מריונטה המעצבנות הקרציות הנדבקות!!!

אני מסכימה עם גוגל ^^

אגב...ציירתי את גוקו בשיעור מתמטיקה מאוד מאוד משעמם..{משוואות בשני נעלמים..איכס..}בקיצור לא היה לידי ציור שלו...אז תתחשבו..בהתחלה זה היה אמור להיות וג´יטה...אבל שיניתי את זה לגוקו..אגב הסריקה לא הכי..

ash 1

New member
משוואות עם 2 נעלמים פויה!

למדנו את זה לפני חודשיים את כיתה ח?- גם אני יצרתי הרבה יצירות בזמן הזה וסתם ציור לא קשור-

proof

New member
גוקו חמוד טיפה דחלילי

אני אעלה מחר גוקו שאני ציירתי אבל רק מהחזה ומעלה כי לא רצית להמשיך את הגוף ולהרוס כי אני לא יודע עוד לצייר גוף ממש טוב....

אני יודעת שהוא די רזה...

זה בגלל שאני רוב הזמן מציירת בנות..ואם אני מציירת בנים אז זה רק הראש שלהם...וכן אני בכיתה ח´..ולא אכפת לי מספויילרים...

Gohan

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif!

יפה שאת מכירה את כל הדמויות האלו..אבל הייתי מציע לך שלא לראות תמונות, כי את עלולה לספיילר לעצמך, וחבל.

ללייט וומן ולגוגל..................

בתמונה של טראנקס יש לו זנב! אני מתפלא שדווקא שתיכן שמתן תמונה מזויפת...

ash 1

New member
זה פאן ארט!

ברוב המקרים זה אפילו יותר יפה מבסידרה

Light woman

New member
א. ביקשתי לקרוא לי לייט...

ב. אני הכנתי את התמונה, ושמתי את התמונה הזאת כי טראנקס ממש חמוד בה! לא חשוב שהיא מזויפת!!!

Goggle Girl

New member
בהרבה פנארטס הם ניראים טוב יותר

במיוחד בדוג´ינשיס... שזה מנגה שאנשים ציירו ואפילו מוכרים... וזה כל כך יפה. אני פשוט נמסה כשאני מסתכלת על זה *.* הם יודעים לצייר אותו בלי חולצה! (ולפעמים פריטי לבוש אחרים... *שיעול שיעול*)

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

דרך-אגב, גם אני אוהב את טראנקס´וש הקטן והצ´יבי החמוד ולא אני לא מושפע מגוגל!

Yurismaster

New member
אם יעשו שוב סוף שבוע טרנקס,

הפורום יעמוד בזה? כי אני זוכר שהיה קשה בפעם הקודמת אבל אם גוגל תתעצבן? ודרך אגב....ברוכה הבאה

Goggle Girl

New member
הפורום יחזיק

או שלא. יש לי הרבה יותר תמונות עכשיו o.o;;; רוצים לדעת כמה? אני מעבירה את התמונות בסדר הנכון מהר מספיק, אני רואה את טראנקס בתזוזה o.o;;;

למעלה