היי אני חדשה ^^

היי אני חדשה ^^

טוב...מה אני צריכה לרשום...אממממממממ..שאני משוגעת עם תעודות וגם בלי תעודות..אני אוהבת לשים נקודות...{לא קשה לראות מה?!} אה..אני רואה דרגון בול זי..רק בערוץ הילדים..אבל בזכות גוגל גירל..{כן אני שוב מודה לך..}אני מכירה עוד דמויות..אה וגם בזכות רייסטלין..{תודה רייסט..} הדמויות האהובות עליי..ממה שראיתי ומתמונות...וממה שסיפרו לי...אז ככה: 1.טראנקס 2.רדיץ´..{ושמישהו יגיד לי שלא..} 3.וג´יטה\גוטן\יאמצ´ה 4.גוקו..לא יודעת הוא חמוד.. 5.פיקולו\גוהאן 6.כל השאר... מקווה שתקבלו אותי בברכה...

king kazabubu

New member
וואו...

קודם כל אני רואה שיש כבר יותר מ2 שאוהבים פה את רומח הדרקון... אני מורשם... בכל מקרה את עוד קורבן של שטיפות המוח הצ´יביות? 1. טראנקס? אני מאמין שגוגל השפיעה עלייך... ברוך הבא לפורום ואני מציע לך להוריד את הסדרה מהאינטרנט כדי למנוע את המבוכה של הסדרה בעברית.

Light woman

New member
פיקולו רק מקום חמישי??? ועוד עם

גוהאן????????? טוף, יותר פיקי בשבילי! :) הי, אני לייט וומן, ואני מבקשת ממך, וגם מכולם, לקרוא לי לייט, תודה~ אני הכי אוהבת את פיקולו´ש, הידוע גם בשם- פיקולו נא לא להעליב את פיקי מולי אלא אם את רוצה להיקבר בעודך בחיים... את יודעת שהקמתי מועדון טראנקסו´ש ופיקולו´ש עם גוגל?<? טוף טוף... די כבר... אחרי שהצגתי את עצמי והזהזרתי אותך... שלומות זאטוטית ותהני בפורום!!!

proof

New member
בלי לצעבן אותך או משהו אבל

פיקי זה שם של כלב.... ווילו בורכה הבאה ובאמת כדאי לך להוריד פרקים מהרשת זה הרבה יותר יפה וגם הרבה יותר טוב מהדיבוב בעיברית כולם יודעים שקוף הוא חייה גדול ושיערה.... עוף מהשמיים כוכב זבל..... אני אעשה ממך קציצות במיץ עגבניות...

הייתי רוצה להוריד באנגלית...

הבעיה היא שהקאזה עושה לי בעיות..אז ככה ש..אני לא יכולה להוריד..הכי הרבה אני אחיה במבוכה...מסתתרת מתחת לכל דבר שיכול להסתיר אותי... ולייט אל תדאגי אני לא ארד על פיקולו..הוא חמוד..והאמת היא שלא ידעתי שהקמת מועדון עם גוגל..

Light woman

New member
כן כן... אני וגוגל הזדהנו אחת עם

השניה אז החלטנו לרצוח כל מי שירד עלינו או על טראנקסו´ש ופיקו´ש... הנה התמונה הרשמית של המועדון, שאני עשיתי...

Light woman

New member
כן כן... אני וגוגל הזדהנו אחת עם

השניה אז החלטנו לרצוח כל מי שירד עלינו או על טראנקסו´ש ופיקו´ש... הנה התמונה הרשמית של המועדון, שאני עשיתי...

Goggle Girl

New member
מה מה מה מה מה?!

אני?! מה אני עשיתי?! ומה קרה, מה קרה?! אנשים לא יכולים לאהוב את טראנקס בלי שמישהו השפיע עליהם?! >.<

king kazabubu

New member
משחקת אותה תמימה...

*מזיז את הזנב מימין לשמאל בעצבנות* אני יודע שאת מכניסה את טראנקס לאנשים בתת הכרה!!

ash 1

New member
חחחחחחחחח

(חייבים להוסיף איקון של צחוק משוגע)

Goggle Girl

New member
@.@ *עומדת לפרוץ בבכי*

מה רוצים ממני, מה עשיתי?! אני רק צ´יבי פשוטה עם אובססיה קלה (טראנקס: קלה... בטח) לגבי סייאן סגול שיער מסויים. אז אני הולכת עם שלטי חוצות עם התמונה שלו עליה (טראנקס: זה מאוד מביך >>), זה לא אומר כלום! ואני לא מנסה להביא אנשים שירצו שסופ"ש טראנקס יחזור, ממש לא!

king kazabubu

New member
פסיכולוגיה הפוכה??

סתם מותק תרגעי.... כולנו יודעים על האובססיות שלך ולמען האמת אני גם אוהב את טראנקס. אבל כשמדובר בטראנקס הדבר הראשון שעולה בראשי הוא גוגל.

ash 1

New member
וואלה גם אצלי

שטפת לי את המוח מה?! >_< זה בסדר במילא לא היו בו דברים חשובים ^_^ (היא בטח מנסה לגרום לנו לבחור בטרנקס לממשלה >>)

Goggle Girl

New member
אזהרה: דעה פוליטית

אתה יודע מה? עם המצב שלנו, אפילו אולונג יהיה טוב יותר! לפחות כשהוא ינשק תינוקות תדע שזה על אמת!

טראנקס לממשלה....

נשמע מעניין...אם הוא רוצה אני אבחר...אפילו שאני צעירה לבחור אני אתחפש,אסווה את עצמי...ואז..אז אני אבחר בו...וככה הוא ישלוט על העולם..*צוחקת צחוק מרושע* {ולא...רדיץ´ לא משפיע עליי..בכלל לא..}

Goggle Girl

New member
אבל טראנקס עדיין יכול להיות בממשלה!

הי, בואו נקים ממשלת דרגון בול זי! אני מציעה את טראנקס לשר החוץ. עם חמוד כזה, התדמית שלנו בעולם תעלה פלאים ^-^

למעלה